eşimin beni internetten aldattığından şüpheleniyorum

nuransonay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
50
0
36
Konya
arkadaşlar eşimin beni internetten aldattığından şüpheleniyorum, mutlaka bilmediğim bir msn adresi face vardır diye düşünüyorum 7 yıllık evliyz bir defa beni aldatmıştı msn adresi vardı tabi ben ozamanlar internetten hiçmi hiç anlamıyordum kızlar tlfnu arayınca anladım kızlar anlatmışlardı msnden tanıştık diye özür dilemişlerdi ,bende boşanıcaktım özür diledi falan af ettim. o laydan sonra internet eve aldırdım şimdi iyi kötü biliyorum ama fazla değil, ondan şüpheleniyorum çünkü 1 internet üzerinde saatlerce vakit geçiriyor ben onun yanına gidince hemen toparlanıyor, o inrernetçilikde yaptı bu konuda çok bilgili değişik değişik programlar yüklüyor, ben geçmişe bakıyorum mesela saatlerce girmesine rağmen silmiş hiçbişey yok eşim esnaf dükkanda internet var ordan giriyor sanırım orda kahve olduğu için eşim gitmeme izin vermiyor bazen çatkapı yapıyorum ozamanlarda yakalayamıyorum, birdefa tepkisini ölçmek için yalandan dedimki internette kiminle görüşmüşsek ayrıntılı döküman alalım diye kabul etmedi çok şüpheleniyorum, internet konusunda çok bilgisizim lütfen yardım edin,kk sağ olsun bir arkadaşım önerdi,aldatılıyorsam naasıl anlarım eğer öyle birşey varsa beni kullanmaya dvm ediyor demektir bu ben,i kahrediyor ama yakalayamıyorum ltfn yardım ablalarım kardeşlerim

arkadaşlar bildiğim bir internet adresi var onun şiresinide biliyorum ancak onu zaten kötü amaçlar hiç kullanmıyordur çünkü şifresini bana vemiş, yalnız dikkatimi çeken bişey var ben onun sayfasına girince bazı arkadaşlarının adreslerini göremiyorum ancak o arkadaşlarında eşimin adresi var yani engelliyormu nasıl engellenir lütfen yardım

sana olan davranislarindan anlamazmisin acaba.yani aldatiyorsa ya ciok sirnasik davranir birsey anlamayasin diye.yada ilgisizlesir.

evet ilgisiz davranıyor ben kızıncada hep adamlar var yanımda arayamıyorum diyor zaten en fazlaşüphelendiren şey ilgisizliği

başka bir adresi varsa ve onu sadece işyerinde açıyorsa nasıl tespit edebilirsiniz ki. ayrıca yakalasanız ne yapacaksınız? boşanacak mısınız?

cnm bizim bu şekilde yardımcı olmamız çok fazla mümkün değil ki

ama istersen şöyle yapabilirsin

önce belgelerimden klasör seçeneklerinden gizli doaya ve klasörleri göster seçeneğini işaretle

sonra başlar - arama kısmına gel

oraya

@hotmail.com
@msn.com
@windowslive.com

gibi aramalar yap. bilgisayarında bu uzantılarda bi asresin oturumu açılıyorsa zaten listesi çıkar karşına.

geçen gün burda bir yazı okumuştum evli erkekleri baştan çıkaran kadınlar içim şikayet edilebiliyormuş diye eşimin tepkisini ölçmek için anlattım eşim hemen dediki ne gerek var böyle şeylere hatta bana kk ne girme bile dedi,çok şüpheleniyorum tek sorunum yakalayamamam çünkü çok akıllı

engellemeden sillerse karşı taraf onu görür ve yazabilir ama o onlara yazamaz ...listesinde olmadığı için....

bunu deniyecem çok sağol

yani anlamadım.aldatıldgından şüpheleniyosun.kanıt arıyosun demekki kanıtları buldugunda bu işi bitireceksin.madem böyle düşünceler içindesin bence kanıta falan gerek yok .boşanmak istedigini söyle olsn bitsin.

yani şüpheyle yaşanmıyo cok iyi biliyorum..illa aldatıldıgını belgelemek zorunda deilsin ki kendine yapma bunu

arkadaşlar mesela mehmet diye bir arkadaşı var onu profilden göremiyorum ancak o adam çevrim içi olduğunda diğrde kayıtlı şeklinde görünüyor diğer diye başka bir sayfadamı var

cadica çok sağol çekinerek bişey daha sorucam onun msn sayfasındamı var belgelerim, belgelerimi görsem gerini getirecem, teknoloji yabancısı olmak çok kötü,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…