eşimin beni internetten aldattığından şüpheleniyorum

canım zaten bilgisayardan anlamam şimdi gerçeklere ulaşmaya başlayınca zangır zangır titriyom, aynen dediğini yaptım dosyalarda araya girdim msn.com hotmail.com hepsi çıktı ancak oturum kapalı oturum açmak için adres ve şife istiyor ben bilmiyorum acaba kayıtlı adresleri nasıl görürüm

arkadaşlar arama yaparken gizli sistem dosyalrını gösterme gibi bişeyvaardı neyi gösterme diyorsa hepsini göster yaptım sonunda adreslerde çıktı çok teşekür ederim bilgi veren herkese ,ancak sadece bildiğim adresi birde benim adresim çıktı

007 Spy Software v3.92 Full googldan bunu girdim sonra aşağıdaki linke girin yazıyordu onada girdim ancak sonra ne yapıcam birde bu ücretlimi

Canım programı google kopyala tekrar yaz ve sonuna '' resimli anlatımı '' diye yazarsan adım adım kurulumunu ve neler yapılacağını görebilirsin.Bu programdan ciddi istifade edersin kurulduğunu zaten anlamaz ancak internet cafe tecrübesi varsa pc defrag attırır ki bu da kurulan programların silinip pc nin ilk haline dönüşmesi anlamına gelir.Bence bir kere dene ,bu programı yazınca öne çıkan forumları oku.Tecrübe edinirsin.Ütopik bir program veya yöntem değil bir çok kişi bu şekilde kullanıyor emin ol.Ama bu da çera değil be gülüm.Gördün ne olacak ? Derdim yersiz şüphelerle kendini yememen.Ya da emin konuşman eşine karşı.İnşaallah işine yarar

canım keylogger diye bir program var bildiğim kadarıyla.herşeyi kaydediyo falan diyolar.ama nedir ne değildir bi fikrim yok.

arkadaşlar en iyisi yarın bir bilgisayarvıya gideyim ancak bilgisayarcı bilgisayarda önemli bilgilerimiz fotoğraflarımız var bunları görmez veya bişekilde kaydedebilirmi ondan çekiniyorum . böyle birşey mümkünmü

Arkadaşlar yemin ederim şoka girdim eşim bunu kullanıyormuş zaten geri dönüşüm kutusuna girdim orda mavi kova gibi bir kutu üzerindede ay vardı bende merak etmiştim bu ne diye hemde bugün şimdi baktım keylogerin dembolüymüş

allah sizden razı olsun bukadar kurnaz adamlar varsa çok şükür yardımcı olacak akıllı kadınlarda var , merak ettiğim şey oneden buna girmiş benim hiçbişey bilmediğimi biliyor acaba bu kurulum başka ne işlere yarıyor

eşin de seni takip ediyor o zaman... :26:
senin buraya yazdıklarını okuyabilir , nasıl silinir arkadaşlar onun için de yardım etsin bari sana yoksa hepsini okur güzelce..

pardon eşiniz sizi aldattı msn den sonra kızlar sizimi aradı nasıl oldu bu sizin numaranızı nerden bulmuşlar eşinize küfür etmeleri gerekirken neden sizden özür diliyorlar ... eşinizin kahvehanesi var sanırım orada bilgisayarı var o bilgisayardan ne yapacaksa yapar zaten ... o programıda bence sizi takip etmek için siz onu takip ediyormusunuz diye kontrol etmek için yüklemişir bence

Son düzenleme:
arkadaşlar anlatıyorum ama okonuda sormasanız artık çünkü şuanki konuda acil bigi almam gerekiyor sorunuzun cvbına gelince eşim tlf nosunuda vermiş birgün tlf evde kalmıştı arayan olunca cvp verdin kız sesi geldi buyrun dedim eşim başka bir isimle ve bekar olarak tanıtmış kendini, eşim bana çağdaşla görüşücektik dediler ben yanlış no dedim onlarda devamlı bu nodan görüştüklerini söylediler sordum nerden tanışıyosunuz diye msn den dediler msn nedir dedim internetten biraz anlattılar ,hatta kamerlı görüşmüşler kızlara nosunu vermiş 2 arkadaşmış bunlar neyse ben evli olduğunu söyledim onlarda bilmiyorduk özür diler,z dediler ama eşime hiç kötü bişey demediler anladığım kadarıyla evli olmasıda onlar iç,in sorun değilmiş aklıma geldikçe eşime neler yaopmak istiyorum bir bilseniz

e yap bencede ......
eşinde acemi çapkınmış hem o kadar kıza numarasını verip hemde o telefonu evde unutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…