- Konu Sahibi nuransonay
-
cnm sırasıyla anlatıyorum. ayrıca geçmişi silse bile pc otomatik olarak bilgisayarınızda açılan msnlerin ismini kaydeder.
tek yapman gereken bilgisayarının sol alt köşesindeki başlat simgesine tıkladıktan sonr "ara diye bi kısım var.
oraya önceki mesajımda belirttiğim uzantıları yaz. eğer içine girip silmesiyse dosya isimleri hala ordadır.
uzaktan sana yardımcı olabilmek çok zor
istersen şöyle bişeyde yapabilirsin.
kendi gmailini bilgisayarda açık bırak. web geçmişini etkinleştir. kocanın hangi sayfalara girdiğini tek tek görürsün.
ama bunun için kocanın senin mailinin kapatmaması gerekiyor..
Konu sahibi, boşuna uğraşmayın..Eşiniz geçmiş tarama ve çerezleri siliyormuş, oda çıkmaz.Çünkü oda silinenler arasında gider eğer silme programını kullanıyorsa..
arkadaşlar eşimin beni internetten aldattığından şüpheleniyorum, mutlaka bilmediğim bir msn adresi face vardır diye düşünüyorum 7 yıllık evliyz bir defa beni aldatmıştı msn adresi vardı tabi ben ozamanlar internetten hiçmi hiç anlamıyordum kızlar tlfnu arayınca anladım kızlar anlatmışlardı msnden tanıştık diye özür dilemişlerdi ,bende boşanıcaktım özür diledi falan af ettim. o laydan sonra internet eve aldırdım şimdi iyi kötü biliyorum ama fazla değil, ondan şüpheleniyorum çünkü 1 internet üzerinde saatlerce vakit geçiriyor ben onun yanına gidince hemen toparlanıyor, o inrernetçilikde yaptı bu konuda çok bilgili değişik değişik programlar yüklüyor, ben geçmişe bakıyorum mesela saatlerce girmesine rağmen silmiş hiçbişey yok eşim esnaf dükkanda internet var ordan giriyor sanırım orda kahve olduğu için eşim gitmeme izin vermiyor bazen çatkapı yapıyorum ozamanlarda yakalayamıyorum, birdefa tepkisini ölçmek için yalandan dedimki internette kiminle görüşmüşsek ayrıntılı döküman alalım diye kabul etmedi çok şüpheleniyorum, internet konusunda çok bilgisizim lütfen yardım edin,kk sağ olsun bir arkadaşım önerdi,aldatılıyorsam naasıl anlarım eğer öyle birşey varsa beni kullanmaya dvm ediyor demektir bu ben,i kahrediyor ama yakalayamıyorum ltfn yardım ablalarım kardeşlerim
arkadaşlar anlatıyorum ama okonuda sormasanız artık çünkü şuanki konuda acil bigi almam gerekiyor sorunuzun cvbına gelince eşim tlf nosunuda vermiş birgün tlf evde kalmıştı arayan olunca cvp verdin kız sesi geldi buyrun dedim eşim başka bir isimle ve bekar olarak tanıtmış kendini, eşim bana çağdaşla görüşücektik dediler ben yanlış no dedim onlarda devamlı bu nodan görüştüklerini söylediler sordum nerden tanışıyosunuz diye msn den dediler msn nedir dedim internetten biraz anlattılar ,hatta kamerlı görüşmüşler kızlara nosunu vermiş 2 arkadaşmış bunlar neyse ben evli olduğunu söyledim onlarda bilmiyorduk özür diler,z dediler ama eşime hiç kötü bişey demediler anladığım kadarıyla evli olmasıda onlar iç,in sorun değilmiş aklıma geldikçe eşime neler yaopmak istiyorum bir bilseniz
bu konu bana neden çok tuaf geldi anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?