- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.199
- 798
- Konu Sahibi nuransonay
-
arkadaşlar mesela mehmet diye bir arkadaşı var onu profilden göremiyorum ancak o adam çevrim içi olduğunda diğrde kayıtlı şeklinde görünüyor diğer diye başka bir sayfadamı var
arkadaşlar o neleri işaretlemiş size yazıcam bilinene dosya türleri için uzantıları gizle,gezgin klasörleri listesinde basit klasör görünümü görüntüle, gizli klasör ve dosyaları gösterme, çiftleri tek dosya olarak yönet ve göster
canım benim bir halimi görsen gülünecekmi ağlanacakmı nasıl bir haldeyim dediklerinden bişey anlamıyorum ALLAHIM bukadar bilgisiz olduğum için kendime çok kızıyorum, dediklerinden şunu anlaDIM eşimin yaptıklarını takip edebilecem ama nasıl, full sürüm ve serial numarası ne oluyor, bana gönderirsen ücreti ne kadar yasalmı değilmi, aydınlatırsan çok sevinirimCanım senin pc ve internet hakkında ki bilgini çok bilmiyorum ama eşinin profesyonel kullanıcı olduğunu belirtmişsin.Kursan anlar mı bilmem ama ne msn ne başka chat programı ,eşinin nere girdiğini ekran görüntülerini kaydeden casus programlar var nette satıyorlar.Ancak full sürümünü ve serial numarası ile sana gönderebilirim.
Keylogger programları.Yani klavyeden çıkan herşeyi kaydediyor.Silse bile herşeyi ekranda görüntüleri ile görebilirsin.Masaüstünü göreceksin.Ancak dediğim gibi bazı antivirüs programlarına yakalanması veya günü dolması sebebiyle (eşinizin anlamasıyla) bu iş suya da düşebilir.
007 Spy Software v3.92 Full Programın adı budur.Google aratıp fotoğraflarını kurulumunu inceleyebilirsiniz.
Canım senin pc ve internet hakkında ki bilgini çok bilmiyorum ama eşinin profesyonel kullanıcı olduğunu belirtmişsin.Kursan anlar mı bilmem ama ne msn ne başka chat programı ,eşinin nere girdiğini ekran görüntülerini kaydeden casus programlar var nette satıyorlar.Ancak full sürümünü ve serial numarası ile sana gönderebilirim.
Keylogger programları.Yani klavyeden çıkan herşeyi kaydediyor.Silse bile herşeyi ekranda görüntüleri ile görebilirsin.Masaüstünü göreceksin.Ancak dediğim gibi bazı antivirüs programlarına yakalanması veya günü dolması sebebiyle (eşinizin anlamasıyla) bu iş suya da düşebilir.
007 Spy Software v3.92 Full Programın adı budur.Google aratıp fotoğraflarını kurulumunu inceleyebilirsiniz.
Herkese Merhaba ,
ben 2009 Kasım Ayında evlendim.Şu anda ilk zamanki kavgalarımız olmuyor artık bitti.
İlk 1 yıl 1,5 yıl çok zorlayabiliyor maalesef bazı çiftleri..Çoğu yerde öyle yazıyor.Benim babam yok annemle ayrıydılar zaten..Aileden yana pek şanslı biri olmadım..
Sıcak bi yuvam olsun istedim o yüzden severek evlendim.Halada evliyiz :)
Ama gel bide bana sor kimsenin evliliği 4/4'lük değil.Sana kendimden örnek vermek istedim.Herşey için üzülme en ufak şeyleri kendine büyük problemler haline getirme,sonuçta bu Dünyada ilk öncelik kendinde olsun .Önce senin mutluluğun ve huzurun önemli olmalı çünkü sen mutlu olmazsan etrafındakileride mutlu edemezsin diye düşünüyorum.
Ben hayatta şunu öğrendim kim olursa olsun " Karşındakine hakettiğinden fazla değer verirsen sonunda üzülen sen olursun."
Sevgiler.
duygu onun msn adresinemi giricem ordamı belgelerime girecem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?