eşimin beni internetten aldattığından şüpheleniyorum

Şüphe insanın içini nasılda kemiriyor, benim eşimde böyle davransa bende şüphelenirim, hatta geçmişi silmesine kızarım ne demek yani, çekindiği ne? Bilgisayardan anlayan birinden yardım isteyebilirsin aslında güvenebileceğin tanıdık biri varsa.

Bende Yapamadım o dediğinizi ama bildiğim kadarıyla mail adreslerinin depolandığı bir dosya oluyordu
Bulamıyorum ki yardımcı olayım

arkadaşlar dediklerinizi yaptım orda gizlileri gösterme gibi bir yazı vardı onu göster yaptım ancak şu vindos live ,onlar için arama başlat gibi bişey çıkmıyor

sol alt köşede başlat yazıyor ona tıklayın
başlat
ara
dosya ya da klasör
bunlara tıkladığınızda solda tüm dosya ve klasörleri seçeneği çıkacak onu seçin açılan ekrana aratmak istediğiniz kelimeyi yazın

Son düzenleme:
arkadaşlar mesela mehmet diye bir arkadaşı var onu profilden göremiyorum ancak o adam çevrim içi olduğunda diğrde kayıtlı şeklinde görünüyor diğer diye başka bir sayfadamı var

Msn bölümlere ayrılmış; aile , arkadaş ve diğerleri şeklinde.. Arkadaiı online olunca hem arkadaş kısmında görünür hem diğerleri kısmında.Tamamen ayarlarla ilgili..Yani düşünmeyin yanlış birşey bu konuda.

arkadaşlar o neleri işaretlemiş size yazıcam bilinene dosya türleri için uzantıları gizle,gezgin klasörleri listesinde basit klasör görünümü görüntüle, gizli klasör ve dosyaları gösterme, çiftleri tek dosya olarak yönet ve göster

Konu sahibi, boşuna uğraşmayın..Eşiniz geçmiş tarama ve çerezleri siliyormuş, oda çıkmaz.Çünkü oda silinenler arasında gider eğer silme programını kullanıyorsa..

bunlar şüphelenmeni gerektirecek şeyler değil eğer sonradan değişiklik yapılmamışsa bu seçenekler windows yüklendiğinde otomatik olarak herkeste işaretli olur zaten

Neden bir bilgisayar kursuna gitmiyorsunuz, hem öğrenirsiniz hemde uğraşınız olur.

bence eşiniz sizi aldatıyorsa bu sadece internetle sınırlı kalmıyordur telefonunu takip etseniz nasıl olur ?
şu erkekler kadınları ne hale getiriyor asla yapmayacağımız şeyleri yapıyoruz gururumuzu resmen ayaklar altına alıp nelerle uğraşıyoruz mesaj takip etmeler msn şifresi bulmaya çalışmak vs... vs....
eşiniz çok uyanıkmış ben birşey bulabileceğinizi sanmıyorum bence aldatıldığınızdan eminseniz başka yollarla öğrenmeye çalışın Allah yardımcınız olsun

eşim hiçbiryere izin vermiyorki, arkadaşlar dediklerinizi yaptım arama hani sol üstte mercek resmi var oraya bastığında bir köpek çıkıyor onamı diyorsunuz, şimdiden teşekürler

Canım senin pc ve internet hakkında ki bilgini çok bilmiyorum ama eşinin profesyonel kullanıcı olduğunu belirtmişsin.Kursan anlar mı bilmem ama ne msn ne başka chat programı ,eşinin nere girdiğini ekran görüntülerini kaydeden casus programlar var nette satıyorlar.Ancak full sürümünü ve serial numarası ile sana gönderebilirim.

Keylogger programları.Yani klavyeden çıkan herşeyi kaydediyor.Silse bile herşeyi ekranda görüntüleri ile görebilirsin.Masaüstünü göreceksin.Ancak dediğim gibi bazı antivirüs programlarına yakalanması veya günü dolması sebebiyle (eşinizin anlamasıyla) bu iş suya da düşebilir.

007 Spy Software v3.92 Full Programın adı budur.Google aratıp fotoğraflarını kurulumunu inceleyebilirsiniz.

Herkese Merhaba ,
ben 2009 Kasım Ayında evlendim.Şu anda ilk zamanki kavgalarımız olmuyor artık bitti.
İlk 1 yıl 1,5 yıl çok zorlayabiliyor maalesef bazı çiftleri..Çoğu yerde öyle yazıyor.Benim babam yok annemle ayrıydılar zaten..Aileden yana pek şanslı biri olmadım..

Sıcak bi yuvam olsun istedim o yüzden severek evlendim.Halada evliyiz :)

Ama gel bide bana sor kimsenin evliliği 4/4'lük değil.Sana kendimden örnek vermek istedim.Herşey için üzülme en ufak şeyleri kendine büyük problemler haline getirme,sonuçta bu Dünyada ilk öncelik kendinde olsun .Önce senin mutluluğun ve huzurun önemli olmalı çünkü sen mutlu olmazsan etrafındakileride mutlu edemezsin diye düşünüyorum.
Ben hayatta şunu öğrendim kim olursa olsun " Karşındakine hakettiğinden fazla değer verirsen sonunda üzülen sen olursun."

Sevgiler.

canım benim bir halimi görsen gülünecekmi ağlanacakmı nasıl bir haldeyim dediklerinden bişey anlamıyorum ALLAHIM bukadar bilgisiz olduğum için kendime çok kızıyorum, dediklerinden şunu anlaDIM eşimin yaptıklarını takip edebilecem ama nasıl, full sürüm ve serial numarası ne oluyor, bana gönderirsen ücreti ne kadar yasalmı değilmi, aydınlatırsan çok sevinirim

haklısın canım ama çocuğumuz olmuyor çocuk düşünüyorum eğer beni aldatıyorsa yapmıyvcam oyüzden çok önemli

duygu onun msn adresinemi giricem ordamı belgelerime girecem?

cnm sırasıyla anlatıyorum. ayrıca geçmişi silse bile pc otomatik olarak bilgisayarınızda açılan msnlerin ismini kaydeder.

tek yapman gereken bilgisayarının sol alt köşesindeki başlat simgesine tıkladıktan sonr "ara diye bi kısım var.
oraya önceki mesajımda belirttiğim uzantıları yaz. eğer içine girip silmesiyse dosya isimleri hala ordadır.

uzaktan sana yardımcı olabilmek çok zor

istersen şöyle bişeyde yapabilirsin.

kendi gmailini bilgisayarda açık bırak. web geçmişini etkinleştir. kocanın hangi sayfalara girdiğini tek tek görürsün.

ama bunun için kocanın senin mailinin kapatmaması gerekiyor..

canımcım,

sen bilgisayardan çok anlayan bir insan değilsin. eğer casus programı yüklersen ve eşin bunu fark ederse, tüm kayıtları siler, bir daha da evden o tür şeylere girmez, işini iş yerinde halleder, yakalayamazsın..

yapabileceğin ne biliyo musun canım? bilgisayardan çok iyi anlayan birinden yardım alman.. zaten eğer o adam sıkıntılı şeyler yapıyorsa, birgünkü yazışmaları bile kendini ele verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…