Güncelleme: 4. Sayfadadır arkadaşlar .
Arkadaşlar şu oruç zamanı bir kadın nasıl delirtilir nasıl sabrı sınanır evet bunu yaşıyorum resmen.
Evimde değişiklik yaptım yatak odamda yatağımı komidinlerimi yer değiştirdim bir taraftan temizlik ve o yatak insanı nasıl yorar tahmin edersiniz ağır da bir de.
Çocuklarım gördü önce anne ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık diye güzel karşılık verdiler.
Neyse eşim eve geldi. Çocuklara kıyafet almış iceri geçtikten sonra burayı niye böyle yaptın bana sordun mu diye sert bir üslupla geri dönüş yaptı.
Ben de eline sağlık yorulmussundur demek yerine gerçekten böyle mi düşünüyorsun dedim.
Neyse öyle kapandı.
Cocuga aldığı bluz 3 beden büyük. Sanarsın elbise.
Dedim bu büyük değiştir.
Bana söylediği şu:
Niye oğlum giymeden küçük geldi deyip başkasına mı vereceksin?
Tabi ben şok o an.
Ne alaka dedim.
Sen olmayanları hemen başkasına veriyorsun ya. Dedi.
Öyle bir şey düşünmedim şu an dedim.
Senin beyninin içini ben bilirim deyince iyice sinirlendim suizan etme dediğim halde benimle inatlasti. Yok öyle diye.
Neyse biz bir kavga tartışma,
Çocuk gibi ağız okenmesi de yapınca ben artık kapıyı yumrukladım.
Çocuklar korktu . Çocuğumun biri anne elin acıdı mı öpeyim dedi.
Diğeri anne ev çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi o halde bile. Bunu diyen çocuklar küçükler.
Sonra eşim oturdu kanepesine televizyon açtı keyifle tv izliyor.
Hiç bir sey olmamış gibi.
Bense çocuklarımın gözünde ne kadar kuculdugumuzu, kötü örnek olduğumuzu düşünüyorum.
Onlardan özür diledim sizin yanınızda böyle görünmek istemezdim diyerek sarıldım.
Ben normalde çok sakin bir insanım ama damarıma basıldığı an kriz geçiriyorum.
Sonrası pişmanlık keşke hiç duymasaydm falan diyorum.
Ben bağıran kapıya vuran bir kadın olmak çocuklarımın o temiz zihinlerinde bu şekilde barınmak istemiyorum.
Ne olurdu biz de birbirini anlayan bir çift olsaydık.
Regl dönemim de yakın o günlerde zaten ekstra öfke oluyor nedense.
Haksızlığa gelemiyorum suclanmislik hissi çok çirkin bir şey bir de suçun bile yokken.
Tepkilerim normal mi fazla mı bilmiyorum.
Susmak daha mı olurdu onu da bilmiyorum.
Hemcinslerim olarak beni daha iyi anlayacağınızı düşündüğüm için yazmak istedim.
Rahatladım şu an
Arkadaşlar şu oruç zamanı bir kadın nasıl delirtilir nasıl sabrı sınanır evet bunu yaşıyorum resmen.
Evimde değişiklik yaptım yatak odamda yatağımı komidinlerimi yer değiştirdim bir taraftan temizlik ve o yatak insanı nasıl yorar tahmin edersiniz ağır da bir de.
Çocuklarım gördü önce anne ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık diye güzel karşılık verdiler.
Neyse eşim eve geldi. Çocuklara kıyafet almış iceri geçtikten sonra burayı niye böyle yaptın bana sordun mu diye sert bir üslupla geri dönüş yaptı.
Ben de eline sağlık yorulmussundur demek yerine gerçekten böyle mi düşünüyorsun dedim.
Neyse öyle kapandı.
Cocuga aldığı bluz 3 beden büyük. Sanarsın elbise.
Dedim bu büyük değiştir.
Bana söylediği şu:
Niye oğlum giymeden küçük geldi deyip başkasına mı vereceksin?
Tabi ben şok o an.
Ne alaka dedim.
Sen olmayanları hemen başkasına veriyorsun ya. Dedi.
Öyle bir şey düşünmedim şu an dedim.
Senin beyninin içini ben bilirim deyince iyice sinirlendim suizan etme dediğim halde benimle inatlasti. Yok öyle diye.
Neyse biz bir kavga tartışma,
Çocuk gibi ağız okenmesi de yapınca ben artık kapıyı yumrukladım.
Çocuklar korktu . Çocuğumun biri anne elin acıdı mı öpeyim dedi.
Diğeri anne ev çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi o halde bile. Bunu diyen çocuklar küçükler.
Sonra eşim oturdu kanepesine televizyon açtı keyifle tv izliyor.
Hiç bir sey olmamış gibi.
Bense çocuklarımın gözünde ne kadar kuculdugumuzu, kötü örnek olduğumuzu düşünüyorum.
Onlardan özür diledim sizin yanınızda böyle görünmek istemezdim diyerek sarıldım.
Ben normalde çok sakin bir insanım ama damarıma basıldığı an kriz geçiriyorum.
Sonrası pişmanlık keşke hiç duymasaydm falan diyorum.
Ben bağıran kapıya vuran bir kadın olmak çocuklarımın o temiz zihinlerinde bu şekilde barınmak istemiyorum.
Ne olurdu biz de birbirini anlayan bir çift olsaydık.
Regl dönemim de yakın o günlerde zaten ekstra öfke oluyor nedense.
Haksızlığa gelemiyorum suclanmislik hissi çok çirkin bir şey bir de suçun bile yokken.
Tepkilerim normal mi fazla mı bilmiyorum.
Susmak daha mı olurdu onu da bilmiyorum.
Hemcinslerim olarak beni daha iyi anlayacağınızı düşündüğüm için yazmak istedim.
Rahatladım şu an
Son düzenleme: