• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin beni kudurtmasi ve sonra gulmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

i p e k

Allahın istediğinin dışındaki istekler nefsidir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
6.814
34.248
498
Göçebe
Güncelleme: 4. Sayfadadır arkadaşlar .

Arkadaşlar şu oruç zamanı bir kadın nasıl delirtilir nasıl sabrı sınanır evet bunu yaşıyorum resmen.

Evimde değişiklik yaptım yatak odamda yatağımı komidinlerimi yer değiştirdim bir taraftan temizlik ve o yatak insanı nasıl yorar tahmin edersiniz ağır da bir de.
Çocuklarım gördü önce anne ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık diye güzel karşılık verdiler.
Neyse eşim eve geldi. Çocuklara kıyafet almış iceri geçtikten sonra burayı niye böyle yaptın bana sordun mu diye sert bir üslupla geri dönüş yaptı.
Ben de eline sağlık yorulmussundur demek yerine gerçekten böyle mi düşünüyorsun dedim.
Neyse öyle kapandı.
Cocuga aldığı bluz 3 beden büyük. Sanarsın elbise.
Dedim bu büyük değiştir.
Bana söylediği şu:
Niye oğlum giymeden küçük geldi deyip başkasına mı vereceksin?
Tabi ben şok o an.
Ne alaka dedim.
Sen olmayanları hemen başkasına veriyorsun ya. Dedi.
Öyle bir şey düşünmedim şu an dedim.
Senin beyninin içini ben bilirim deyince iyice sinirlendim suizan etme dediğim halde benimle inatlasti. Yok öyle diye.
Neyse biz bir kavga tartışma,
Çocuk gibi ağız okenmesi de yapınca ben artık kapıyı yumrukladım.

Çocuklar korktu . Çocuğumun biri anne elin acıdı mı öpeyim dedi.
Diğeri anne ev çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi o halde bile. Bunu diyen çocuklar küçükler.

Sonra eşim oturdu kanepesine televizyon açtı keyifle tv izliyor.
Hiç bir sey olmamış gibi.
Bense çocuklarımın gözünde ne kadar kuculdugumuzu, kötü örnek olduğumuzu düşünüyorum.
Onlardan özür diledim sizin yanınızda böyle görünmek istemezdim diyerek sarıldım.
Ben normalde çok sakin bir insanım ama damarıma basıldığı an kriz geçiriyorum.
Sonrası pişmanlık keşke hiç duymasaydm falan diyorum.
Ben bağıran kapıya vuran bir kadın olmak çocuklarımın o temiz zihinlerinde bu şekilde barınmak istemiyorum.
Ne olurdu biz de birbirini anlayan bir çift olsaydık.
Regl dönemim de yakın o günlerde zaten ekstra öfke oluyor nedense.

Haksızlığa gelemiyorum suclanmislik hissi çok çirkin bir şey bir de suçun bile yokken.
Tepkilerim normal mi fazla mı bilmiyorum.
Susmak daha mı olurdu onu da bilmiyorum.

Hemcinslerim olarak beni daha iyi anlayacağınızı düşündüğüm için yazmak istedim.

Rahatladım şu an

Son düzenleme:
Tek diyebileceğim su eşiniz şuursuz belli peki siz çocuklar ordayken neyin hesaplaşması basil bir güç gösterisi kapıyı yumruklamak falan siz yol gostericisiniz ebeveynler olarak siz yürüyorsunuz onlar da sizi takip edicek başka da bu konuya ne diyeceğimi bilemedim.

Arkadaşlar şu oruç zamanı bir kadın nasıl delirtilir nasıl sabrı sınanır evet bunu yaşıyorum resmen.

Evimde değişiklik yaptım yatak odamda yatağımı komidinlerimi yer değiştirdim bir taraftan temizlik ve o yatak insanı nasıl yorar tahmin edersiniz ağır da bir de.
Çocuklarım gördü önce anne ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık diye güzel karşılık verdiler.
Neyse eşim eve geldi. Çocuklara kıyafet almış iceri geçtikten sonra burayı niye böyle yaptın bana sordun mu diye sert bir üslupla geri dönüş yaptı.
Ben de eline sağlık yorulmussundur demek yerine gerçekten böyle mi düşünüyorsun dedim.
Neyse öyle kapandı.
Cocuga aldığı bluz 3 beden büyük. Sanarsın elbise.
Dedim bu büyük değiştir.
Bana söylediği şu:
Niye oğlum giymeden küçük geldi deyip başkasına mı vereceksin?
Tabi ben şok o an.
Ne alaka dedim.
Sen olmayanları hemen başkasına veriyorsun ya. Dedi.
Öyle bir şey düşünmedim şu an dedim.
Senin beyninin içini ben bilirim deyince iyice sinirlendim suizan etme dediğim halde benimle inatlasti. Yok öyle diye.
Neyse biz bir kavga tartışma,
Çocuk gibi ağız okenmesi de yapınca ben artık kapıyı yumrukladım.

Çocuklar korktu . Çocuğumun biri anne elin acıdı mı öpeyim dedi.
Diğeri anne ev çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi o halde bile. Bunu diyen çocuklar biri 4 biri 6 yaşında.

Sonra eşim oturdu kanepesine televizyon açtı keyifle tv izliyor.
Hiç bir sey olmamış gibi.
Bense çocuklarımın gözünde ne kadar kuculdugumuzu, kötü örnek olduğumuzu düşünüyorum.
Onlardan özür diledim sizin yanınızda böyle görünmek istemezdim diyerek sarıldım.
Ben normalde çok sakin bir insanım ama damarıma basıldığı an kriz geçiriyorum.
Sonrası pişmanlık keşke hiç duymasaydm falan diyorum.
Ben bağıran kapıya vuran bir kadın olmak çocuklarımın o temiz zihinlerinde bu şekilde barınmak istemiyorum.
Ne olurdu biz de birbirini anlayan bir çift olsaydık.
Regl dönemim de yakın o günlerde zaten ekstra öfke oluyor nedense.

Haksızlığa gelemiyorum suclanmislik hissi çok çirkin bir şey bir de suçun bile yokken.
Tepkilerim normal mi fazla mı bilmiyorum.
Susmak daha mı olurdu onu da bilmiyorum.

Hemcinslerim olarak beni daha iyi anlayacağınızı düşündüğüm için yazmak istedim.

Rahatladım şu an
Öfkelendiginizde o ortamdan uzaklaşın hemen, daha az hasar almış olursunuz

Susmak en iyisi kendi konuşsun dursun beğenmeyen gitsin koltukta yatsın diyecektin bende sinirli bir kadınim ama eşimle genelde tartısmayı uzatmam bir muddet sonra susarim çünkü sinirlenip rencide etmeye kadar varabiliyorum sonra pişman oluyorum o yüzden kendi konuşup konuşup sinir olduğuyla kalsin

Tek diyebileceğim su eşiniz şuursuz belli peki siz çocuklar ordayken neyin hesaplaşması basil bir güç gösterisi kapıyı yumruklamak falan siz yol gostericisiniz ebeveynler olarak siz yürüyorsunuz onlar da sizi takip edicek başka da bu konuya ne diyeceğimi bilemedim.
İşte ben de bunu bildiğim için sonunda vicdan azabı çekiyorum ya. Iyi örnek olmak benim hayalim.
Ayda yılda zor tartışırız normalde iyi geciniriz ama gün gelir zıvanadan çıkıyoruz işte böyle.

Susmak en iyisi kendi konuşsun dursun beğenmeyen gitsin koltukta yatsın diyecektin bende sinirli bir kadınim ama eşimle genelde tartısmayı uzatmam bir muddet sonra susarim çünkü sinirlenip rencide etmeye kadar varabiliyorum sonra pişman oluyorum o yüzden kendi konuşup konuşup sinir olduğuyla kalsin
Ama beni suçlayıcı üslupla konuşuyor bibim.
Onu da denerim sırf çocuklarım için ama bu sefer kendini haklı görmesi beni rahatsız edecek biliyorum.
Denemekten zarar gelmez. Teşekkür ederim

Oruclu musunuz? Biraz kan sekeriniz dustu sanirim kari koca :)

Esiniz evle ilgili birine benziyor. Benimki de oyle, surprizleri sevmez. Ille de herseyde onun da fikrini almam lazim.

Opusun barisin. Uzatilcak bisey yok. Birde kapiyi yumruklamissiniz. Sakin olun azicik ayol :)

Ben de bu tarz tartışmalarda susup içeri geçmeyi tercih ediyorum genelde. İyice tepem attığı zaman iyi olmuyor çünkü. Karşımdakinden çok kendime karşı mahçup oluyorum, ben böyle biri olmamalıyım diye. Yoksa karşımdaki beni çıldırttıysa hak etmiştir ona üzülmem 😅

Çocuklara çok üzüldüm. Annenin bir anlık öfke patlaması yıllarca unutulmuyor. Şimdi yatarken 'annemle babam bosanirlarsa kim babamda kalacak' tartışması bile yapabilirler,kapalı kapılar ardinda,kendimden biliyorum. Benim ailem birbirini seven,koltukta yanyana dipdibe kumru gibi oturan,birbrine aşkım canım diyip kapıda öperek uğurlayan mutlu insanlardır. Ama annemin öfke patlamaları olurdu ara ara (sinir yapan hastalıkları var. Kendi de zaten meyilli kavgaya). Biz çok etkilenirdik, daha anaokulu çağında bile ablamla 'ben babamda kalacam,sen annemle kal' tartışması yapardık:) çok huzurlu bri yuvada büyüdüm ama o kavgaları hep hatırlayıp içten içe anneme uyuz oldum.
Siniri geçince çocukların yanına gidip özür dilemek, gıdıklamak, güldürmek falan böyle travmaları geçiren şeyler degiller.
O yüzden sinirli de olsaniz, kocanizi boğmak üzere de olsanız, reglinize iki gün de kalmış olsa böyle davranışlar yapmamalisiniz. Hiç bri şey kılıf olamaz.
Esiniz de ayının önde gideni, belli .
Ayıyla ne muhatap oluyorsunuz ki? Belki de orucun ilk günü başına vurmuştur, açlık-sigarasizlik başına vurmuştur gerginliğini atacak yer arıyordur. Neden ona istediğini veriyorsunuz?
"Çocuğun kuculenlerini ona buna veriyorsun" diye küçük hesaplar yapan adama kendini anlatmaya çalışmak hata.
şöyle küçümseyici bir bakış at, kavga etmek istemiyorsan geç içeriye. Yazık, yavrulara

Çocuklara çok üzüldüm. Annenin bir anlık öfke patlaması yıllarca unutulmuyor. Şimdi yatarken 'annemle babam bosanirlarsa kim babamda kalacak' tartışması bile yapabilirler,kapalı kapılar ardinda,kendimden biliyorum. Benim ailem birbirini seven,koltukta yanyana dipdibe kumru gibi oturan,birbrine aşkım canım diyip kapıda öperek uğurlayan mutlu insanlardır. Ama annemin öfke patlamaları olurdu ara ara (sinir yapan hastalıkları var. Kendi de zaten meyilli kavgaya). Biz çok etkilenirdik, daha anaokulu çağında bile ablamla 'ben babamda kalacam,sen annemle kal' tartışması yapardık:) çok huzurlu bri yuvada büyüdüm ama o kavgaları hep hatırlayıp içten içe anneme uyuz oldum.
Siniri geçince çocukların yanına gidip özür dilemek, gıdıklamak, güldürmek falan böyle travmaları geçiren şeyler degiller.
O yüzden sinirli de olsaniz, kocanizi boğmak üzere de olsanız, reglinize iki gün de kalmış olsa böyle davranışlar yapmamalisiniz. Hiç bri şey kılıf olamaz.
Esiniz de ayının önde gideni, belli .
Ayıyla ne muhatap oluyorsunuz ki? Belki de orucun ilk günü başına vurmuştur, açlık-sigarasizlik başına vurmuştur gerginliğini atacak yer arıyordur. Neden ona istediğini veriyorsunuz?
"Çocuğun kuculenlerini ona buna veriyorsun" diye küçük hesaplar yapan adama kendini anlatmaya çalışmak hata.
şöyle küçümseyici bir bakış at, kavga etmek istemiyorsan geç içeriye. Yazık, yavrulara
Nasıl güzel anlatmissiniz.
Haklısın gerçekten sonuna kadar.

Çocukların yanında yapmayın bunlar onların ruhunda çok derin izler bırakıyor.Oruclu iken iş güç yapıp yorulmayin .Eşiniz ile anlasamiyorsaniz ve evliliği devam ettirecekseniz sakın kalın .Adamın kumaş belli

Tepkileriniz fazla. Ortada kapı yumruklayacak bir durum yok. Eşinizin söylediği yanlış ve saçma. Sizin de eşinize sormadan ortak alanda kafanıza göre değişiklik yapmanız doğru değil. Bir de o kadar yoruldumu sürekli vurguladığınız için söylüyorum istemişsiniz, yapmışsınız.

Ama beni suçlayıcı üslupla konuşuyor bibim.
Onu da denerim sırf çocuklarım için ama bu sefer kendini haklı görmesi beni rahatsız edecek biliyorum.
Denemekten zarar gelmez. Teşekkür ederim
Biz ikimizde çok inadız (rizelilik 🤣) o yüzden keçi gibi inat etmemekde buldum ha lafımı sokar mıyım o konuda dünya markasıyımdır ben uyuz olucama o olsun :27: birsey dediğinde hı hı öyle veya ben oyle beğeniyorum seviyorum de geç beğenmezse beğenmesin aman bebelerin beğenmiş ya 🤗

Eşiniz bir densiz, nerede nasıl konuşulacağını bilmeyen biri maalesef ama siz de sanırım hem açlık hem yorgunluk ya da bir şeylerin birikmesi sonucu artık patlama noktasına gelmişsiniz anladığım kadarıyla. Kendinizi artık tutamadığınızı var sayıyorum, daha öncesi de var ki bu son damla olmuş; zirâ çocuklarınızın yanında bu denli agresifleştiğiniz için bu kadar üzülmezdiniz. Çocuklar her şeyi kaydeder ama her ailede oluyor böyle şeyler, onlara sarılarak güvende hissettirmeniz, hatta özür dilemeniz yerinde olmuş.

Hep mi böyledir, yoksa o da oruç etkisiyle tepesine mi vurdu?

Ay çok enteresan ya. Hiç anlam veremedim eşinizin yaptıklarına. Eşiniz oruçlu mu? Orucu kafaya vurmuş sanırım.

eşiniz de o evde yaşadığına göre fikir alabilirdiniz. bence kafası zaten başka şeye bozukmuş insana bazen her şey batıyor eşiniz de öyle bir durumdaymış sanırım. Kapı yumruklayacak ne var onu anlamadım ben. Cinsiyetçilik gibi gelebilir ama bağırıp çağıran böyle hareketlerde bulunan kadınlar bana x10 itici geliyor kötü bir görüntü cidden. Bi de bayılsaymışsınız isterseniz

Geçen ben işe gitmiştim eşimle, kızım evdeydi bir geldim kızın odasını değiştirmişler beraber. Ben de dedim keşke beni de bekleseydiniz. He bil iş yapacağımdan değil fikir verip akıl bulandırırdım dedim😅 Yani insan beraber yapmak istiyor böyle şeyleri. Yatağı da mı kaldırdınız tek başınıza onu anlamadım tam😳

eşiniz de o evde yaşadığına göre fikir alabilirdiniz. bence kafası zaten başka şeye bozukmuş insana bazen her şey batıyor eşiniz de öyle bir durumdaymış sanırım. Kapı yumruklayacak ne var onu anlamadım ben. Cinsiyetçilik gibi gelebilir ama bağırıp çağıran böyle hareketlerde bulunan kadınlar bana x10 itici geliyor kötü bir görüntü cidden. Bi de bayılsaymışsınız isterseniz
Sonuna Feriha da eklerseniz tam olacaktı da neyse 😏 kalıp cümleler artık ezberledik .
Ben de kendimi öyle görmek istemiyorum bazen gerçekten birikmişlik ve sanki o benim beynime sahipmiş gibi düşünceler üretmesi ve ağız eğmesi çocuk gibi veveveve demesi
Ben de o harekete sebep oldu.
Zaten farkındaysaniz hareketimi bile savunmuyorum.
Daha sakin nasıl kalınır yol yordam danisiyorum aynı zamanda.

Geçen ben işe gitmiştim eşimle, kızım evdeydi bir geldim kızın odasını değiştirmişler beraber. Ben de dedim keşke beni de bekleseydiniz. He bil iş yapacağımdan değil fikir verip akıl bulandırırdım dedim😅 Yani insan beraber yapmak istiyor böyle şeyleri. Yatağı da mı kaldırdınız tek başınıza onu anlamadım tam😳
Ayy öyle desin canımı yesin.
Tek başıma yaptım tabi .
Bana güzelce gelse dese ki
Canım kendini yormuşsun ellerine sağlık ama keşke benimde fikrimi sorsaydın deseydi yumuşak ses tonuyla ben hiç sinirlenmezdim ki.
İnsan psikolojisini anlayan biri olsa zaten biz güllük gülistanlık anlasacaz da işte 🤭
Bir insanın hatası söylenmeden önce önden güzel bir şey söylediğinde o insan sizi daha çok önemser ve eleştirisini bile kabul eder.
Ama soyleme şekliniz karsinizdakini incitici suçlayıcı tarzda başlayınca o insan da ister istemez savunmaya geçiyor.
Ha bunları bilmek için psikoloji de okumaya gerek yok.
Empati kursun yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X