Sadece vajinismustan dolayı olduğunu düşünmüyorum Ben ilk baştan beri istediğimi söylüyorum. Ama zerre kadar destekleyici yaklşım görmüyorum.
Birde Allah kimsenin başına vermesin ama böyle bir durumu insan onuruna gururna bir türlü yediremiyor. Benim bu kadar zaman doktora gitmekten kaçmamın sebebi bu. Ben eşimle ikimizin bunun üstesinden gelebileceğimizi düşündüm durdum hep ama öyle olmadı. Şimdi televizyon izlediğimi göre göre elimden kumandayı alıp izlememe izin bile vermeyen o kadar varlığı batan bir insana dönüştüm gözünde..
Sadece vajinismustan dolayı olduğunu düşünmüyorum Ben ilk baştan beri istediğimi söylüyorum. Ama zerre kadar destekleyici yaklşım görmüyorum.
Birde Allah kimsenin başına vermesin ama böyle bir durumu insan onuruna gururna bir türlü yediremiyor. Benim bu kadar zaman doktora gitmekten kaçmamın sebebi bu. Ben eşimle ikimizin bunun üstesinden gelebileceğimizi düşündüm durdum hep ama öyle olmadı. Şimdi televizyon izlediğimi göre göre elimden kumandayı alıp izlememe izin bile vermeyen o kadar varlığı batan bir insana dönüştüm gözünde..
çok haklısınız adam bu hale nasıl geldi; Bende bu site sayesinde görüyorum vajinusmusum deyip bir kenara çekilen kadınları. Yahu kardeşim hastalık anlarız da çaresi olmayan birşey değil ki. Nasil elin ayağın ağrıdığında doktora koşuyorsan bu da onun gibi. Neden doktora gitmiyorsun psikoloğa gitmiyorsun bu halde evliliği sürdürmeyi nasıl düşünüyorsun ben hiç anlayamıyorumben de şunu anlamıyorum. kadın başlar yazmaya " bana ilgi göstermiyor, sevgiyle bakmıyor......." yani sen konuştun bir de eşin konuşsun bakalım neler diyecek. evlilik karşılıklı doyumdur. iki taraflı olması lazım. onun da ihtiyacı var ilgiye, şefkate...
yer değiştirip bir de eşinin tarafından baktın mı nasıl bir durumdasın diye? onun gözünden nasıl görünüyorsunuz? hiç konuştunuz mu ilişkinizi?
Tedavi olmamanın bahanesi olamaz bence. Adamın derdi belli. Düzelince düzelecek diyorsan kendinize bahaneler üretmeden tedavi olmanız lazım. Ben tedavi olmıyım ama kendi kendine düzelsin mi istiyorsunuz onu anlamadım.
çok haklısınız adam bu hale nasıl geldi; Bende bu site sayesinde görüyorum vajinusmusum deyip bir kenara çekilen kadınları. Yahu kardeşim hastalık anlarız da çaresi olmayan birşey değil ki. Nasil elin ayağın ağrıdığında doktora koşuyorsan bu da onun gibi. Neden doktora gitmiyorsun psikoloğa gitmiyorsun bu halde evliliği sürdürmeyi nasıl düşünüyorsun ben hiç anlayamıyorum
Eğer yukarıda yazdığımı okuduysanız -Allah kimseye yaşatmasın ama- insan onuruna gururuna yediremiyor dedim. Bende kendime yediremedim kabullenemedim başta. Sonrasında eşimin beni bu konuda teşvik etmesini bekledim. Ben kabullenemezken onun beni böyle kabullenip bu konu hakkında tek kelime konuşmamasının arkasına sığındım. Ben onu o ise beni bekledi.
Artık ikimizde beklemiyoruz. Ben gayret ediyorum o destekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?