Eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum

Tedavi olmamanın bahanesi olamaz bence. Adamın derdi belli. Düzelince düzelecek diyorsan kendinize bahaneler üretmeden tedavi olmanız lazım. Ben tedavi olmıyım ama kendi kendine düzelsin mi istiyorsunuz onu anlamadım.

canım kendini aynı şekilde düşün olur mu. evlendiğiniz ilk günden beri eşinin seninle hiç cinsel ilişkide bulunmadığını.
hem o da kendini kötü hisseder sen ilişkide bulunmadığın için acaba kendisini istemediğini ondan afedersin zevk almadığını seni uyarmadığını düşünür. erkekler için bu konu çok zor bir durum..
seninde dediğin gibi başta iyiydi sevgisini belli ediyordu diye. demek ki belli bir süreden sonra adamın kızgınlığı ağır basmış. böyle durumlarda karşı taraf ne yapsa gözüne batar . ben eşin haklı demiyorum ama sen de haklı değilsin . çünkü kadınlar tedavi olabiliyor bir an önce tedaviye başla. pozitif düşün
çok üzme kendini ve yuvanı kurtarmak istiyorsan bir an önce tedaviye başla.
söylemesi çok acı ama eşin başkasına gözü kaymadan başka bir kadına alışmadan yuvanı kurtar olur mu. çünkü bazı kadınlar yıkacak yuva arıyor
Allah yardımcın olsun

ben de bir bucuk sene evlendigim halde cinsellikten yoksun kalsam benim de yuzum gulmezdi

ben de şunu anlamıyorum. kadın başlar yazmaya " bana ilgi göstermiyor, sevgiyle bakmıyor......." yani sen konuştun bir de eşin konuşsun bakalım neler diyecek. evlilik karşılıklı doyumdur. iki taraflı olması lazım. onun da ihtiyacı var ilgiye, şefkate...
yer değiştirip bir de eşinin tarafından baktın mı nasıl bir durumdasın diye? onun gözünden nasıl görünüyorsunuz? hiç konuştunuz mu ilişkinizi?

çok haklısınız adam bu hale nasıl geldi; Bende bu site sayesinde görüyorum vajinusmusum deyip bir kenara çekilen kadınları. Yahu kardeşim hastalık anlarız da çaresi olmayan birşey değil ki. Nasil elin ayağın ağrıdığında doktora koşuyorsan bu da onun gibi. Neden doktora gitmiyorsun psikoloğa gitmiyorsun bu halde evliliği sürdürmeyi nasıl düşünüyorsun ben hiç anlayamıyorum

Tedavi olmamanın bahanesi olamaz bence. Adamın derdi belli. Düzelince düzelecek diyorsan kendinize bahaneler üretmeden tedavi olmanız lazım. Ben tedavi olmıyım ama kendi kendine düzelsin mi istiyorsunuz onu anlamadım.

Tedavi olmayayım düzelsin gibi bir düşünce değil anlatmaya çalıştığım. Bazılarının eşleriyle birlikte yendiklerini gördüm duydum okudum bende öyle olur diye bekledim. Yoksa hiçbir çaba harcamadan bir sabah uyandığımda geçecek düzelecek diye beklenti içine girmedim.

Eğer yukarıda yazdığımı okuduysanız -Allah kimseye yaşatmasın ama- insan onuruna gururuna yediremiyor dedim. Bende kendime yediremedim kabullenemedim başta. Sonrasında eşimin beni bu konuda teşvik etmesini bekledim. Ben kabullenemezken onun beni böyle kabullenip bu konu hakkında tek kelime konuşmamasının arkasına sığındım. Ben onu o ise beni bekledi.
Artık ikimizde beklemiyoruz. Ben gayret ediyorum o destekliyor.

Haklısınız Allah kimseye yaşatmasın evliliğin en güzel geçmesi gereken dönemlerde bunun tam aksine işkenceye çeviren bir hastalık. Malesef toplulumuzun gerçeği bu her 5 kadından biri vajinusmus. Yaşadıklarını anlıyorum bende eşimin bana destek olmasını birlikte yenmeyi istemiştim ama bu her erkeğin kaldırabileceği birşey değil. Eşim benimle konuşmuyordu bütün iletişimini kesmişti geceleri başka odaya gidip yatıyordu. Çok ağladım üzüldüm ama düşündüm ki o benim yanımda bana destek olacak kadar güçlü değil o benden çaresiz güçlü olsaydı böyle davranmazdı dedim ve kendi başıma doktorlara gittim. Gittiğim doktorların bir çaresi oldu mu hayır en sonunda bir psikolog buldum çok para istiyordu ve düğündeki altınlardan verip ona gitcektim ama son anda bu siteyi buldum. Burda kadınların doktora gitmeden birbirlerine destek olarak yendiklerini okudum ve bende başladım. 1 ay sonunda egzersizleri yaparak yendim çok şükür o kadar para vermeme gerek kalmadı. Sende bir an evvel nasıl bir yol izleyeceğine karar vermelisin çünkü çok vakit geçmiş eşini de boşver sen bunu yendikten sonra birşeyler değişmeye başlar.

mümkünse ortak arkadaş ya da güvenilir bir arkadaşının eşinizle konusmasını saglasanaslında. erkekler erkekdostlarından çok etkileniyor.

Canım eşinin canımın sıkılmasinin nedeni o beni kendini yetersiz görüyordu ben esimj etkileyemiyorum diye düşünüyordur ve hep böyle olacağını düşündüğü için sana ilgisiz davranıyor aynı sorun bizde vardı 1 ay gibi bi süre ile anlattım Dr gitmedim eşim destek oldu ama seninki gibi uzun sürseydi belki oda destek olmazdı yukarda bi arkadaşın dediği gibi egzersizler var esinle konuş deneyin

eskici geldi hanımmmm, keşke 1 yıl önceki konular kendiliğinden kapansa hiç böyle sıkıntılar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…