Esimin Beni Takip Etmesi!

valla eğer yediğin şeyden hemen oda yiyo sanada bakıosa bal gbi lokmalarını sayıyo işde
gözleriyle sana az ye mesajı yolluo az ye banada kalsın

ben hızlı yemek yerim acaba bizimkisi bana bakıomu

Bunu ben de yaşıyorum 4 yıldır
Yemek yerken an be an bakar
ya da bi iş yaparken
hoşuna gidiyor beni izlemek
keyif alıyor her halinden belli,
söylüyor da bunu
mutlu görünüyor
sanırım sizinki de böyle bişeydir

sevgilim yemek yerken bende onu izlerim çok hoşuma gider çok kibar yemek yiyor içim gidiyor ona bakarken o biraz rahatsız bu durumdan tabii utanıyor ama napıyım kendımı alamıyorum bakmaktan bence eşininde hosuna gidiyodur

sinir olurum o anda bırakırım yemem :26: yani biz bekarız dısarda yiyoruz falan ama evli olsam yemek sırasında oyle baksa surekli acaba cokmu yiyorum ondanmı bakıyor diye dusunurum acıkcası belki izlemeyi seviyordur dedikleri gibi ama yinede kıl olurdum izlemesin

Bence elinize bir dilim ekmek alın üstüne reçel surun sonra ağzınıza götürür gibi yapın ama götürmeyin bir saga bir sola sonra tekrar sag tekrar sol yapın
Hipnoz edin esinizi
Siz yemeğinizi yiyin sonrada uyandırın esınız yesin

Dile getirip seni kirmak istemiyor belliki cünkü yoksa beni begenmiyorsun diye üzülücegini biliyor.Cok yiyorsun yada az yesen... imali bakislar atiyor ki sende fark ett

Konu sahibi gerçekten sinir bozucu bir durum evet büyük bir dert filan değil tabi ki ama insan o an rahatça yemek bile yiyemiyor.Aynı durumu yaşıyorum çünkü sevgilim gözünü kitleyip öyle bir bakıyor ki o an sakarlaşıyorum,rahatsız oluyorum,bir şey yiyesim kaçıyor.

Ben bir gün sinirlenip bakıp durma demiştim o da bana kızmıştı seni izlemek hoşuma gidiyor sana bakmayıp kime baksaydım diye.Bence sorma bu konuyla ilgili eşine bir şey,sen de onun gözüne bakıp dur diycem ama ben onu da denedim öyle daha rahatsız edici oluyor.

Aeroplain, çok sempatiksiniz. yorumlar da çok eğlenceliydi.

aklıma gelen ihtimaller yorumlarda yazılmış genelde...

siz bekarken de aynısını yapıyor muydu eşiniz? dışarda veya sizde yemek yerken??? sonradan mı bu huyu edindi?
normalde cimri biri midir?
kilo almışsınız ya, belki çevresinden biri sizin yemenizle ilgili bir yorum yapmıştır, o yüzden dikkat ediyor olabilir mi?
kiloyu hemen fazla yemeğe bağlayanlar var.
ben de evlendikten sonra kilo aldım, kv sürekli lokmalarımı sayardı. fazla yemiyorsun da nasıl kilo aldın dedi en sonunda :26:

eğer pek iyi niyetle bakmadığına kanaat getirdiyseniz, siz o gelmeden önce yemeğinizi yiyin, o da yalnız başına yesin. beraber sofraya oturmayın... akıllanır bir süre sonra.

evet arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yarindan itibaren yuruyuse ve diyete basliyorum bu adam yuzundeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!

hazir olunnnn!!!

44 bedenden 38 e inicemmm gorecek gununu bu garfield herif!!!!!!!!!!!!

sabahlari erken kalkicam 5 te hemide!!!!!!!!!!!!!!!!!

hirslaninca yapamayacagim sey yoktur!!!!!!1

kilolar eriyecek guzellik gelecek adet dongusu duzene girecek bu duzen degisecek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esimle iddiaya girdim parasina degil ben oyuncak cok seviyorum pelus gibi var ya arkadaslar ondan alicak hadi bakalim hayirlisi

konu sahibi arkadaşım çok hoşsun ya...bütün sayfaları sıkılmadan okudum
eşin sana hayranlıktan bakıyor bence

allah razi olsun neme bakicak butun arkadaslara burdan itiraf ediyorum 54 kiloyla evlendim 67 ye ciktim birbucuk senede...

gorur o gununu! yne 38 beden olacam iste! zaten bisey begeniyorum hep 38 var 44 bulana kadar canm cikiyo yaaa! biktim!

allah razi olsun neme bakicak butun arkadaslara burdan itiraf ediyorum 54 kiloyla evlendim 67 ye ciktim birbucuk senede...

gorur o gununu! yne 38 beden olacam iste! zaten bisey begeniyorum hep 38 var 44 bulana kadar canm cikiyo yaaa! biktim!

Ben de evlendikten sonra 1,5 sene içerisinde 14 kilo aldım seni anlayabiliyorum. Bir aydır azimle 7 kilosunu verdim. Bence hiç düşünme eşin sayesinde hırslanmışken verirsin kiloları

bence de hoşlandığından yapıyordur.ben de sevgilimi izliyorum yemek yerken olsun araba kullanırken olsun,hiç sıkılmıyorum, çünkü çok güzel yemek yiyor,, kibar kibar, kaşığı çatalı kullanmasına hayranım gerçekten.ama o hiç rahatsız olmuyor bu durumdan, ben ona bakıyosam göz kırpıyor bana o anda, o da bakar izler ama yemeğimi bitirip bitirmediğime bakar genellikle art niyet sezmedim bunda niyeyse... mutlu olun gözünde baktığı tek kişi siz olun inşallah:)

arkadasim yani kacis yok takipten! masallah nasil 12 kilo birden verdin bir ayda nazar degmesin! ben de bir senede 12 kilo aldim... 54 idim simdi 66 yim...((

Sağol canım yeni gördüm sorunu .Madem sende diyet yapmaya kararlısın yöntemimi anlatayım belki yardımı olur.Ben 1 ayda değil 1,5 ayda verdim yalnız.Herhangi bir diyet listesine uymadım.Öncelikle kalori cetvellerini indirdim.Yiyeceklerin en az kalorili halini yapıyorum.Dolabımda hangi besin varsa ;sebze ise :haşlama sebze+limon+sarımsak ile salata veya haşlama sebze+ligt yoğurt,et veya tavuk ise haşlama yada ızgara+limon+ yeşil salata karıştıryorum.O akşam pilav varsa gündüz yoğurt yada meyve ile öğün geçiriyorum.Ekmeği kestim,yağ kesinlikle kullanmıyorum.Kullanırsamda 1 yemek kaşığı zeytinyağı sadece salata için oda.Günde 2 litre su içiyorum.Birde bende bel fıtığı var bu yüzden yapabildiğim tek spor yürüyüş.Ama koşar gibi kır gezisi şeklinde değil
Bir bayan günlük ortalama 1500 kaloriye ihtiyaç duyuyor (bu bende 2600 çıkmıştı.Kolori hesaplama sitelerinden bakabilirsin buna) benimse günlük aldığım kalori 350-400ü geçmiyor.Ardından koşu bandında 1 saat yürüyorum.Yani 230-250 kalori arası koşu bandında gidiyor ee geri kalanı yağlarımdan gidiyor böylece .Birde ben ara öğün yemiyorum.3 kayısı bir elma derken ipi ucu kaçıyor bende o yüzden 3 öğünü mutlaka aynı saatte yiyorum asla atlamıyorum.En geç sabah 9da kahvaltı etmiş oluyorum.Şuan düzene girdi her hafta 2 kilo gidiyor.Bir süre sonra halsizleştiğimde spora ara verip diyete devam edeceğim sonra yeniden spor+diyete devam.Ben daha öncede 4 ayda 25 kilo vermiştim.ilk 2 ay 17kg,1 ay ara(ki o süreçte çok halsizleştim o yüzden dinlendim ,spor yapmadım)4.ay 8kg vermiştim.Deneyimliyim yani
Bu arada" adetler düzene girecek "yazmışsın.Bende de pko var canım.Doğum kontrol haplarının iştah açma sorununu az yaşamadım.Tüm doktorlarım kilo ver dediler ama 25kg verdiğimde düzelme olmadı,umarım sende işe yarar arkadaşım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…