Esimin Beni Takip Etmesi!

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
arkadaslar hakikaten evlendigimizden beri yasadigim cok ama cok sinir bozucu bir durum var...

gulmeyin ya da kizmayin bana ama kendimi tutamayip agladim bugun...

insanlarin isi gucu yok nelerle ugrasiyorlar da demeyin noolur...

esim kahvaltida yemekte meyve yerken ne olursa olsun devamli beni takip ediyor...

onceleri sana oyle geliyor kizim sacmalama diyordum ama bugun sabah caktirmadan ben de gulumseyerek belli etmeyerek takip ettim....

recele ekmek bandiriyorum agzima goturene kadar bakiyor yumurtayi ekmegime koyuyorum ona da bakiyor patates kizarmasini catalima takiyorum bakiyor....

agzima goturunce yine bakiyor ta ki cigneyene kadar....

nolcak boyle anlam veren var mi Allahini seven bi sey desin....

bu sorununuzun en oğru cevabını eşiniz verecektir.rahatsız olduğunuz konuları eşinizle mutlaka konuşun..Allah huzurunuzun bozulmasına izin vermesin..

Takip ediyor diye başlığı görünce bir yere gidiyorsunuzda peşinden geliyor sandim
yemek yerkenmi takip ediyor sadece? Yenimi evlisiniz belki size bakmaya doyamiyordur biz başlarda oyleydik

Kendide farkında değiildiristemdışı bir alışkanlık haline gelmiştir belki.

Neden baktığını sorarsanız farkına varır belki.

takip deyince seni sandım yediklerin aklıma gelmedi sana öle geliyo olabilir mi ya da hiç konuştun mu tam lokmanı yutarken bile bakıyo diyosunya o onda sordun mu hiç yediklerime mi bakıyosun diye ne tepki verecek sende aynısını yap ya da utanmadan sende onu izle

yeni mi evlisiniz ?
belki hayraanlıgından izliyrdur :)
hep kötü düşünmeyin.

sevdiğinden bakıyordur, gözü takılıyordur, aşıktır, hiç böyle olabileceğini düşündün mü

bir yerde okumuştum..
erkekler eşlerinin birley yaparken takıp edıyorsa
o ankı halı ya ona ıtıcı gelıyormus yada tahrık edıcı..
yanı sen yemek yerken senı ıslemesınden belkı tahrık oluyor..
belkıde bu nasıl yemek yemek ya of falan dıye ıcınden gecırıyor..
eger sana bakarken tebessumu varsa cekıcı gelıyorsundur ona..

bılmem anlatabıldım mı..
ıns dedıgım gıbıdır..
ama gercekten komık bı durum :)
aglama arkadasım bunlar ıcın..
en buyuk sorunun bole olsun ınsallah.

çok alemsin ya,ben de takip ediyor diyince adam peşine takılıyor dışarıda sandım
benim ex kaynanam böyleydi,ilk zamanlar çok şaşırmıştım,lokmalar boğazımda düğümlenirdi,
deli mi ne bu kadın diye düşünürdüm
sonra alıştım sanırım,gözüm mü alıştı ne görmemeye başladım bakışlarını ve yemekleri miğdeye indirmeye başladım
huyu bu herhalde bu insanların,lokmaları saymıyorlardır herhalde di mi :26:

yazan arkadaslarima tesekkur ederim ama 3 yilimiz doldu ve esim benden sonra ayni seye ekmegini bandiriyor hep... ben yumurta mi yedim agzima atana kdr takip ediyor sonra o da yapiyor... niye bakiyorsun dedim bir defasinda da yok bir sey dedi ve devam ediyor biktim artik izlenmekten sinirim bozuluyor arkadaslar....

pazar kahvaltısında koca bir tabak patates kızartması yaptım kocam sever diye.

oturduk bi güzel kahvaltıya eee nede olsa haftada bir kahvaltı yapıyoruz beraber..

sonra bi baktım kocacım sürekli bana bakıyor..

ne oldu aşkım hayırdır gözlerini neden alamıyorsun benden diye cilveli cilveli konuştum...

maaşallah canım bana hiç patates ayırmadın hepsini lüp lüp yuttun dedi.

adam bana deil mideme giden patateslere bakıyormuş meğer

masa da yemek yiyorsanız karşılıklı oturma canım. masanın bir kenarını duvara daya.
yan yana da iki sandalye koy. öyle otur. adam duvara baksın dursun.

ilginc
dik dik sürekli mi bakiyor
yoksa arada insan bakar yani
ne bileyim garip geldi
sizi bu kadar neden rahatsiz etti
genelde yemek yerken bende bana bakilmasindan hoslanmam gerci bilmiyorum valla
esinize sordunuz mu hic?

kilo duurmunuz nasil?
acaba cok kilonuz varda esiniz bundan dolayi mi bakiyor ?

Alin iste kardesler.... ben nerelere gideyim... biktim vallahi bu tip durumlardan.... umursamazlik yapsam o da bir yere kadar... seni anliyorum arkadasim...

kilom var ama cok degil... surekli bakiyor... psikolojik sorunlari var galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…