- 22 Kasım 2020
- 714
- 3.127
- 33
- Konu Sahibi Sugammadeks
-
baya hassaslaşmışsınız ama erkekler bizim kadar düşünceli değilHanımlar merhaba, birkaç gün önce gebelik testi yapmıştım testte 2.çizgi silik çıktı, üstelik reglim de uzun süre gecikmişti. Ben de umutlandım acaba hamile miyim diye, derken 4-5 gün sonra kanamam oldu ve acaba düşük mü yaptım korkusu oldu, insan ister istemez üzülüyor ve hayal kırıklığına uğruyor. Eşim işten gelince bu durumu anlattım, eşimin gebelik testi yaptığımdan da haberi yoktu, durumu anlattım dondu kaldı sonra beni teselli etmeye çalıştı doktora gidelim falan dedi. Benim bu olayı eşime anlatmamın üzerinden yarım saat geçmemişti ki eşimin yeğeninin işyerinde bi problem mi ne olmuş, yeğeni de eşime mesaj atmış beni arar mısın diye eşim de yeğenini aradı, ben de bozuldum tabi, "yeğenini çok severim biliyorsun birbirimize hiç garezimiz yok ama bari biraz yanımda olsaydın ben böyle bir durumdayken sen nasıl yeğenini ya da başkasını aramayı aklından geçirebiliyorsun dedim birkaç saat sonra arasaydın olmaz mıydı ya da yarın arasaydın dedim. Hayat memat meselesi değildi sonuçta dedim. Ben de kırıldım ama hassas bir dönemde olduğum için tepkim normal mi anormal mi bilemiyorum, abartmış mıyım?
Cevabınız için teşekkür ederim beni anlayabildiğiniz için de mutluyum ama siz de yaşamışsınız biliyorsunuz hassas bir dönem ve o an sadece benim yanımda olmasını bekledim çünkü yeğenini bir sonraki gün arasa da olurdu, aciliyeti olan bir durum değildi ama sizin de dediğiniz gibi abartıyor da olabilirimYani bana biraz abartmışsınız gibi geldi hassas olduğunuzdan dolayı olabilir. Bende aynı süreçlerden geçtim çok iyi anlıyorum ama o anda teselli etmiş doktora gidelim vs demiş ilgilenmiş aslında. Başka ne yapılabilir ki o durumda.
Premses sendromu bu. Nerede görsem tanırım...Hanımlar merhaba, birkaç gün önce gebelik testi yapmıştım testte 2.çizgi silik çıktı, üstelik reglim de uzun süre gecikmişti. Ben de umutlandım acaba hamile miyim diye, derken 4-5 gün sonra kanamam oldu ve acaba düşük mü yaptım korkusu oldu, insan ister istemez üzülüyor ve hayal kırıklığına uğruyor. Eşim işten gelince bu durumu anlattım, eşimin gebelik testi yaptığımdan da haberi yoktu, durumu anlattım dondu kaldı sonra beni teselli etmeye çalıştı doktora gidelim falan dedi. Benim bu olayı eşime anlatmamın üzerinden yarım saat geçmemişti ki eşimin yeğeninin işyerinde bi problem mi ne olmuş, yeğeni de eşime mesaj atmış beni arar mısın diye eşim de yeğenini aradı, ben de bozuldum tabi, "yeğenini çok severim biliyorsun birbirimize hiç garezimiz yok ama bari biraz yanımda olsaydın ben böyle bir durumdayken sen nasıl yeğenini ya da başkasını aramayı aklından geçirebiliyorsun dedim birkaç saat sonra arasaydın olmaz mıydı ya da yarın arasaydın dedim. Hayat memat meselesi değildi sonuçta dedim. Ben de kırıldım ama hassas bir dönemde olduğum için tepkim normal mi anormal mi bilemiyorum, abartmış mıyım?
Yeğeninin işyerinde sürekli yaşadığı bir problem var yine aynı problem için konuşmak istedi eşimle yani kesinlikle acil değildi acil olsaydı inanın hiçbir şey demezdimAbartmissiniz bence. Başka yapılcak bisey yok cunku ne yapabilir adam. O an arasa nolur belki gerçekten acil bisey var. Yani bence hassassiniz
Hiç güleceğim yoktu güldürdünüz teşekkür ederimPremses sendromu bu. Nerede görsem tanırım...
Olabilir hassas bir dönem olduğu için abartmış olabilirim gerçekten de, teşekkür ederim cevabınız içinCok abartmissiniz.
İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinCevabınız için teşekkür ederim beni anlayabildiğiniz için de mutluyum ama siz de yaşamışsınız biliyorsunuz hassas bir dönem ve o an sadece benim yanımda olmasını bekledim çünkü yeğenini bir sonraki gün arasa da olurdu, aciliyeti olan bir durum değildi ama sizin de dediğiniz gibi abartıyor da olabilirim
Evet ama zor bir durum olduğu için kimseye de anlatamadığım için eşimden sadece yanımda olmasını istedim, ama haklısınız onlar bizim kadar düşünceli olamıyor ne yazık kibaya hassaslaşmışsınız ama erkekler bizim kadar düşünceli değil
Teşekkür ederim cevabınız için ama durumu çok yeni anlatmıştım, durum bu kadar yeniyken aramasına kırıldım sanırım sadece bir süre geçtikten sonra da arayabilirdi diye düşündümEvet abartmissiniz.
Adam kalkip gitmemiş. Sadece aramis.
Amin Allah razı olsun, o hayal kırıklığı hissini yaşamayan anlayamıyor galibaİnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinerkekler bu konularda bizim gibi değiller o kadar hassas davranamıyorlar malesef.
Belki öyle bir mesaj alinca acil bir sey oldugunu dusunmustur.Teşekkür ederim cevabınız için ama durumu çok yeni anlatmıştım, durum bu kadar yeniyken aramasına kırıldım sanırım sadece bir süre geçtikten sonra da arayabilirdi diye düşündüm
Evet duyarsız davrandı diyemem tabi ki ama benim kadar idrak edemedi belki de bu durumu, haklısınız teşekkür ederimBence biraz hassas davranmıssın, eminim o gün en ihtiyaç duyduğun kişi eşin ve onun sevgisiydi sana da hak veriyorum ama zaten adam duyarsız davranmamış öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?