eşimin beni zorlaması

eskiden varmış böytle adamlar halen rastlamak mümkün demek ki. komşumuzun anlattığına göre elşi de sizin eşiniz gibiymiş, kadın ne zaman ister umrunda değil ama o istediğinde illa ki olacak. kadına orucunu bozdurmuş düşünün. konuşmak kar etmez böylelerine allah size sabır versin. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. bebeği bu işe krıştırmayı lütfen ne allıp veremediğiniz var masum yavrunuzla allahtan korkun. kendi iç dünyanızda yaşadığınız çalkantıları ,eşinizle problemlerinizi evladınıza fatura etmeyin. insan zor zamanlarında evlatlarına daha çok bağlanır o yazdıklarınızı hamilelik psikolojisine veriyorum.

eskiden varmış böytle adamlar halen rastlamak mümkün demek ki. komşumuzun anlattığına göre elşi de sizin eşiniz gibiymiş, kadın ne zaman ister umrunda değil ama o istediğinde illa ki olacak. kadına orucunu bozdurmuş düşünün. konuşmak kar etmez böylelerine allah size sabır versin. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. bebeği bu işe krıştırmayı lütfen ne allıp veremediğiniz var masum yavrunuzla allahtan korkun. kendi iç dünyanızda yaşadığınız çalkantıları ,eşinizle problemlerinizi evladınıza fatura etmeyin. insan zor zamanlarında evlatlarına daha çok bağlanır o yazdıklarınızı hamilelik psikolojisine veriyorum.

iş yapmak mı what?
sen sevişmeyi iş olarak mı görüyorsun bir kere öyle düşünüyorsan çok yanlış ama eğer isim olarak iş yapmak diye nitelendiriyorsan o da iğrenç yaa sevişmek demek daha doğru sanırım

Son düzenleme:
10 .haftadan sonrasını almıyorlar ve sanırım 10.hafta da buna dahildir.

ve sende tamı tamına 10. haftadasın, kürtaj için geç kaldığını düşünüyorum. aldır veya aldırma ama önce bir sakinleş
sonra daha sağlıklı kararlar alırsın.

Son düzenleme:
Boşanacak olsan bile çocuğunu doğurup elinden gelen en iyi şekilde bakman lazım, çocuk eşlerin geçiminden bağımsız olarak önelikle bakıma muhtaç Allah ın sizin insafınıza bıraktığı birer emanet ve sorumluluktur. Kürtaj zaten bir cana kıymaktır. E haliyle bu konuda kafanı yoracak pek bir şey yok. Eşin zor biri ise yürütemeyecek noktaya gelince yapman gerekeni yaparsın o ayrı konu, çocuklarını ayak bağı olarak görme asla istedikleri biraz sevgi ilgi, annemin çok sevdiğim bir lafı var 'koça boynuz yük olmaz'.

Çocuğu duygularına yenik düştüğün ve nasıl düşünmen gerektiğini bilemediğin için aldırmak istediğini anlıyorum, bence de herkes biraz fazla abarttı, o masuma kıyacak mısın diye. Sonuçta hamilesin ve bu olayın üzerine ne kadar üzüldüğünü ve belki de hayatını ilk defa sorguladığını anlıyorum.

Öncelikle eşin ne zamandan beri böyle, anladığım kadarıyla da sen onu ilk kez reddettin?

O zaman yanlışı onu bugüne kadar reddetmemekte yapmış olduğun kanısındayım. Yani eğer sen o her istediğinde, yorgun bitkin hasta vs olmana rağmen , sırf gönlü olsun diye kabullendiysen bu durumu. Şimdi onun böylesi padişah vari davranışının en azından nedeni anlaşılır. Davranışı değil tabiki.

Kesinlikle bundan sonra onu karşına alıp konuşmalısın, o her istediğinde olmayacağını söylemeli, karşılıklı insan olduğunuzu ona hatırlatmalısın. Tavır yapması hele en çirkin yanı olmuş bu durumun. Üstelik hamilesin, sabır taşı mı çatlamış yoksa ar damarımı bilemedim.

Bir kadın olarak, seni cinsel bir obje gibi görmesinin önüne ancak sen davranışlarınla geçebilirsin, senin de duyguların ve isteklerin olduğunu unutmasın!

Esinizle iliskiye girmek istemediginizden sinirlenip, karninizdaki minicik yavruyu buna alet etmeniz cok yazik...:26::26::26:Esinizle saglikli bir iliski yürütmüyorsunuz.. Sorununuzun sadece cinsel iliski oldugunu düsünmüyorum.. Bu sorun damlayi tasiran son nokta olmus gibi... Esinizle oturup konusun...Bir evlat yetistiriyorsunuz ikinciside yolda.. Onlarinda psikolojisi etkilemeden sorununuzu halledin...

Bende arkadas soyleyınceye kadar dusunuyorum gece ne ısı yapacakmıs herhalde kocası cok tıtız onun ıcın kızdı dıye:26:

hamıle ol yada olma canın ıstemedıgı zaman olmaz dedıgınde sorun yapması esının cok ayıp ama malesef oluyor boyle anlayıssızlıklar.

insallah yaptıgının yanlıs oldugunu anlar

bıde kızıpta bebegını ıstememezlık yapma bakalım o senı ısteyecek mı daha yolun basındasın Rabbım korusun onu
pişman olacagın seyler dusunup soyleme sınırlıde dahı olsan
insallah saglıklıca kucagına alırsın

ben herşeyden önce eşlerin birbirleriyle açık açık herşeyi konuşup paylaşmadıklarından dolayı bu sorunların yaşandığını boşanmaların aldatmaların dahi bu sebeplerle gerçekleştiğine inanıyorum.Hep çocukluğumuzdan beri ayıp günah denerek büyüdük birçoğumuz aslında yemek içmek nasıl bir ihtiyaçsa cinselliğinde artık bu şekilde düşünülüp eşlerimizle rahatlıkla hertürlü konuyu arzu ve isteklerimizi karşılıklı olarak konuşulmasından yanayım.temelde sorun bence bu gelelim sizin sorununuza bu birgünlük bir bıkkınlık değil bence bebeğinizi aldırmadan önce eşinizin ve kendinizin arzu ve isteklerini açık açık konuşun

burda yüzlerce hatta belkide milyonlarca kadın bir evladı olsun diye onca acılara katlanırken
sizin kocanıza kızıpta bu bebeği artık istemiyorum demeniz ...bilemiyorum ...bu kadar kolay olmamalı
hamilelik psikolojisi başkadır bilemem
ama şu yazdığınızı görünce tamda bugün beşinci kez denediğim tüp bebek tedavimde iptal olunca kanım dondu...

sanırım beni en iyi sen anlamıssın allah rzı olsun.kalbimi okumussun.evet bu zamana kadar hep gönlü olsun dedm hiç reddetmedm ama artk istemedğim zamanlar olmasn istiyorum.bunu nasl anlatır konuşurum bilmiorum.bide hemen küsüyo tavır yapıyo konşmuyo e benmde iice sinirlerim bozuluyo uykularım kaçıyo sağlıklı düşünemeiyorum.bebek konusunada gelnce tabikide aldıramam allah korusun .bazende çok uzun tutuyo ya zaten istemiyorum bide uzatınca artk yeter diorum ya allahım napim şaşırdm..yapmaktan korkuyorum ya olurmu böle bişe..oluyomş...

allah yardımcınız olsun rabbim inşallah sizede nasip eder.

evet halen var işte böle insanlar.evet bebeği karıştırmam yanlış oldu sanırım o benim ciğerim.....

bebek ne ki insan kendinden vazgeçiyor bazen
sinirle herşeyi düşünebiliyor
ama yapıyor muyuz yapmıyoruz

daha bu akşam bi kadın kocasıyla tartışıp bebeğini öldürmüş 6 aylık ya da 8 aylık mıydı
insanın aklını almasın işte allah

konu sahibesine neden yuklenildiki bu kadar
kesin aldiracam demedi (ki dese bile onun karari)
yeni hamile ve hormon sorunu yasayip aksaminda yorgun dusup gunun telasindan
kocasini red etmis guzelce "yorgunum" diye
kocasinin oyle davranmaya hakki varmi? ustelilk ilk defaymis
dahada agirlastigi zaman ne olacak peki?
ben esimle kavga ettigim zaman "istemiyorum bebegide senide" diye aglardim
aldiracam anlaminda degildi tabiiki
pisman oluyordum cunki dilim baska gonlum baska soylerdi
neyseki bu kadar kotu yargilanmadim o zamanlar

konu sahibesi esinin sakin oldugu bir anda
ciddi ciddi bu meseleyi gorus hatta jinegola beraber gidin
doktordan kadinlarin hamilelik donemdeki hasasiyetini ve ilk aylarda dusuk tehlikesinden
bahsetsin belki odunluktan vazgecer

Ne demek birazcık iyi hissedebilsiysen, ya da rahatladıysan ne mutlu bizlere. Evet biliyorum seni zorladığına göre ve tavır aldığına göre konuşulması kolay olmayan bir adam olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Ya da şöyle yapsan, mesela onun gerçekten çok yorgun olduğu ve istemeyeceğini bildiğin bir anında sen ona hadi gel desen ve sonrasında o çok yorgunum dediğinde tavır alsan ve bunu aynı şekilde ona göstersen?
Bazı insanlar başlarına gelmeyince anlamıyorlar çünkü.

Bu hataya düşme, aman kaçmasın elinde tut ne zaman isterse onunla birlikte ol mantığı çok eski bir mantıktır, burdan hareket eden kadınların çoğu da başarısız olmuştur. Düşünüyorum da eşim ben istemediğim halde beni zorlasa, bir daha suratına bakmak istemezdim. Ben BEDENDEN Mİ İBARETİM? ONUN İSTEKLERİNİ KARŞILAYACAK BİR ROBOT MUYUM?

Kesinlikle ona ya dediğim gibi göstererek öğretmelisin, ya da karşına alıp konuşmayı denemelisin.

kocan ne isi yapalim dediki ?

Canım birlikte olmak istemiş eşi. Ama konu sahibi hamile ve yorgun olduğundan hayır demiş. Kocası kızmış. Olayın özeti bu.
Kocası kızınca da konu sahibi de kızmış. Bebeği aldırsam falan diye birşeyler yazmış buraya.

evliyim ama bu açıklamayı yapana kadar bende anlamamıştım. Yeni evli falanda değilim

valla bende ılk okudugumda esı zorla calıstırmak ıse sokmak ıstıyo falan sanmıstım3senelık evlıyım bende
canım sen cınsellıge ıs gozunle baktıgına gore pek hoslanmıyosun heralde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…