eşimin beni zorlaması

kartanesi1985

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
50
0
16
İstanbul
kızlar emnim hepimizin başına gelen şeylerden biridr bu.okadar mutsuzumki sabahtan beri ağlıyorum ya zorla iş olurmu olmuyo işte 7 yaşnda bi oğlm var şimdi de 2buçuk aylık hamileyim zaman zaman zor dönemler atlatıyorum gece iş yapalımdedi bende halsizim yatıcam ço uykum var dedm hepsi bu sabahtan beri yapmadığını bırakmadı yüzüme bile bakmıyo ben kuklamıyım dedm gündüz yatıyodu kalk kahvaltı yapalım dedm defol git başmdan dedi ben kuklanmıyım senn rahatsızdm işte dedm varmı bi yanlışım oda ilk kez yani.onuda diceme pişman etti keşke olsaydıda bitseydi ağlamaktan gözlerim şişti okadar basit bişeydi bukadar ağır şeyleri haketmiyorum.bu çocuğuda artk istemiyorum böle vbi insanla nekadar daha yürütebilirim idare hiç etmiyo hep istediğim olsun hiç bişeklde mazeret yok daha ne kadar böle elimde tutucam nolur bana bi yol gösterin nerde yanlş yapıyorum bittim tükendim.kime anlatılır böle bişe ne diyim işiçin kocamla kavga ettk ne saçma.bebeği aldırmak istiyorum ama o kabul etmicek bunu biliyorum ama bu bebeği istemiyorum bundan eminim.o istemesse ben nasl kurtulucam bu bebekten çok çaresizim.psikolojim bozuldu.okadar küçük ama bi okadarda önemli bişeyki ömür boyu mücadele edemem ben.hepinizden yorum ve fikir bekliyorum.....

şimdi bebeğini aldırma planlarını yapma yerine keşke daha önce önlemini alıpta şimdi o masumun günahına girme planları yapmasaydın..eşin kızdı diye niye abartıyorsuni meseleyi kızarsa kızsın ya...ya ben anlayamıyorum niye eş takıntılısınız bu kadar yok kızdı yok bağırdı..eşiniz bile olsa hayatınız merkezine oturtmayın şu adamları...

bu kadar basit bir şeyi böyle sorun etmesi hatta hamilesin bu konu için ısrar etmesi çokkk ayıp ve bencilce.kesinlikle ısrar değil anlayış göstermeliydi.asla böyle birşeyden dolayıda çocuğunu gözden çıkarma sebep bu olmamalı yani herşey güzeldide bu olaymı bitirdi??geçer gider ama yapmaması lazım böyle şeyler zorla olmaz :sen bebeğini düşün boşver öyle büyütülcek bişey değil o utansın

yazık diyorum baska bir sey demıyorum madem bu kadar istemıyordun neden yaptın ? kusura bakma henüz bir anne adayı olarak sana o kadar cok kızdım ki . dikkat etseydın yapmasaydın. Şimdi o masumu nasıl olurda hayatından cıkartırsın

yasal sınırın dibinde geziyosun bunu biliyosun sanırım ama ne aldırması, kocan ne işi yapalım dedide bu kavga çıktı anlamadım

yasal sınırın dibinde geziyosun bunu biliyosun sanırım ama ne aldırması, kocan ne işi yapalım dedide bu kavga çıktı anlamadım

tabikide çıkarmicam ama çok zoruma gidiyo bi kukla gibi istediğizaman istediğini yapsnlar ozaman.

tabikide çıkarmicam ama çok zoruma gidiyo bi kukla gibi istediğizaman istediğini yapsnlar ozaman.

istediği zaman istediğini yaptıramazlar tabiki de siz her an tetikte bekliyor gibisiniz söyledıklerınızden malesef bu anlasılıyor .

Eşinize gelınce karsınıza alıp konusun ama güzelce . birde merak ettım bu kdar tartısma cıkartıcak iş konusu ne olabılır .

kızlar biraz sinirime hakim olamamamı anlayamadnz galiba iki cihan bi araya gelse evledimdan vazgeçemem ama biraz kendimi rahatlatmak istiyorum çünkü çok kızgınım.hepiniz teşekkürler biraz daha rahatladm....allah hepimiz evledını sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin...

haklısınız arkadaşlar.zaten böle anlayışsız olması zoruma gitti

gece iş hayatım karıkoca işi işte anlamadına göre bekarsın.......

Hamileliğin hormonlarına etkisini,doğal olarak senin davranışlarının değişmesini..bunların senin elinde olamayacağını anlatmalısın.. bu süreçte sana destek olması gerektiğini,yardımcı olmasını güzellikle anlat..Bir çocuğun daha var sanırım ama o süreci eşin unutmuştur..Anlayamaz ki seni..

Çocuğa anlatır gibi anlat..Olmadık şeylere kızarım,ağlarım..sevinirim,ağlarım..bunlar elimde olmayan şeyler..Ama sen de beni üzersen bu bana da bebeğimize de zarar verir. Diyerek güzelce anlat. Belki işe yarar.

Allah sağlıkla mutlulukla doğum yapmayı nasip etsin..

Yazık gerçekten..Zorla ilişkiye girmek isteyen kocaya da...
Ufak bir tartışmada karnındaki yavrusuna kıymaya çalışan anneye de...
Peki 7 yaşındaki oğlunu da yuvaya falan mı vereceksin?

Son düzenleme:
aranız düzelir merak etme bu arada aldırmak için çok geç kaldın almazlar artık hemde bu kadar küçük bişey için b, cana mı kıyıcaksın yazık diyorum başka bişey demiyorum insan evladına nasıl kıyabilir

eşin hamile halinle üstelik sen istemediğin halde seninle ilşkiye mi girmek istedi?!

anlayış denen saygı denen şeyden bi haber galiba!

hepinizin başına gelmiştir diyorsun ama bence birçoğumuz başına gelmedi böyle birşey.eğer ben istemiyorsam eşim bana dokunamaz ve bunun için tavır yapmaz..ayıp ya..

şimdi düşünmen gereken şey o masum yavruya kıymak mı yoksa geç olmadan eşini adam etmek mi?

Ne desem bilemedim ki.. Güçlü olmalısın bide hamilesn üzme bu kadar kendini. Evladını falanda aldırmak istemiyosun biliyorum ama sinirle birazda üzüntüyle öyle yazmışsın. Evliliğinizin geleceği olmadığını düşünüyosun bebeğimle çaresiz kalmiyim diye aldırma fikri bir an aklına geldi ama olmaz arkadaşım o düşünceği kafandan at. Eşine gelince evet bazen erkekler bu konuda bencil olabiliyolar o yüzden sen de uzatma, o uzatsa sen kapatmaya çalış konuyu.. Boşver takma kafana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…