eşimin beni zorlaması

Bende "işi" temizlik olarak algılayanlardanım :) Hatta ilk okuduğumda amma titiz adammış gece gece evi temizleyecek dedim :))

Arkadaşlar uyarmasa hala da temizlik sanacaktım :) Hoş milletin cinselliğe ne isim taktığı beni hiç ilgilendirmez oda ayrı.

Ancak her ne olursa olsun, her ne için sinirlenirse sinirlenilsin cinnet geçirmedikçe ( ki sanırım konu sahibi cinnet geçirmiyordu öyle olsa açıp bilgisayarı foruma girip dertlenmezdi )
Hiçbir anne bu çocuğu istemiyorum, aldıracam kurtulacam dememeli. Aldırsa aldırır o ayrı ama tehdit unsuru olmamalı. Sonra da kızgınlıkla söyledim vs denirse inanmam arkadaşım, kimse de inandıramaz. O düşünce sinirle bile aklından geçiyorsa, bunu düşünmüşsün demektir.

Son düzenleme:
sinir anında insanın aklına gelir böyle şeyler...
hamileliğinde verdiği hassaslıkla böyle düşünmüş olabilirsin...
sinirle bi karar verme önce bi düşün çocuğunu aldırsan boşanacakmısın eşinle...

gece iş hayatım karıkoca işi işte anlamadına göre bekarsın.......

sen de alttaki takvimi görmediğine göre yada görüp anlamadıgına göre bir bilgin yok evliyim , tabiki bende işi temizlik olarak anladım başka türlü anlamadım başka türlü anlatsaydın öyle anlamamız mumkun olabılırdı ama yine de böyle bir sebepten bebeğin hakkında böyle düşünmen yanlıstı.

kızlar emnim hepimizin başına gelen şeylerden biridr bu.okadar mutsuzumki sabahtan beri ağlıyorum ya zorla iş olurmu olmuyo işte 7 yaşnda bi oğlm var şimdi de 2buçuk aylık hamileyim zaman zaman zor dönemler atlatıyorum gece iş yapalımdedi bende halsizim yatıcam ço uykum var dedm hepsi bu sabahtan beri yapmadığını bırakmadı yüzüme bile bakmıyo ben kuklamıyım dedm gündüz yatıyodu kalk kahvaltı yapalım dedm defol git başmdan dedi ben kuklanmıyım senn rahatsızdm işte dedm varmı bi yanlışım oda ilk kez yani.onuda diceme pişman etti keşke olsaydıda bitseydi ağlamaktan gözlerim şişti okadar basit bişeydi bukadar ağır şeyleri haketmiyorum.bu çocuğuda artk istemiyorum böle vbi insanla nekadar daha yürütebilirim idare hiç etmiyo hep istediğim olsun hiç bişeklde mazeret yok daha ne kadar böle elimde tutucam nolur bana bi yol gösterin nerde yanlş yapıyorum bittim tükendim.kime anlatılır böle bişe ne diyim işiçin kocamla kavga ettk ne saçma.bebeği aldırmak istiyorum ama o kabul etmicek bunu biliyorum ama bu bebeği istemiyorum bundan eminim.o istemesse ben nasl kurtulucam bu bebekten çok çaresizim.psikolojim bozuldu.okadar küçük ama bi okadarda önemli bişeyki ömür boyu mücadele edemem ben.hepinizden yorum ve fikir bekliyorum.....

ya o bebek senin ne düşündüğünü ne hissettiğini cok iyi biliyor ve sen artık onu istemıyorum dıyorsun nasıl annesın, millet anne olmak için yıllarca yıkılmadan tükenmeden tedavı olur sen degerını bılmezsın sorunun kocanla kocanla çözmeye calıs bebeğin günahı ne?eşinin cinsel isteklerinin olması normal sen muhtemelen cok uzak kalıyorsun yanı bu ılk degıl hem dogumun içinde faydalı düşük tehliken yoksa ama burda en saçma şey bebeği aldırmayı düşünmen

aynen katılıyorum ona iş denmez birde benim anlamadıgımı kastetmiş gelde sinirlenme bekarmışım anlamadıgma göre anlayacak bir şey varda sanki bir de küçük görmeler olmasa bu kk yı cok sevıyorum da işte

takılmayacaksın bazı şeylere,takvimin belli ediyor neyin ne oldugunu merak etme :D ayrıca bende bu iş muhabbetını burda öğrendım

Bende arkadas soyleyınceye kadar dusunuyorum gece ne ısı yapacakmıs herhalde kocası cok tıtız onun ıcın kızdı dıye:26:

hamıle ol yada olma canın ıstemedıgı zaman olmaz dedıgınde sorun yapması esının cok ayıp ama malesef oluyor boyle anlayıssızlıklar.

insallah yaptıgının yanlıs oldugunu anlar

bıde kızıpta bebegını ıstememezlık yapma bakalım o senı ısteyecek mı daha yolun basındasın Rabbım korusun onu
pişman olacagın seyler dusunup soyleme sınırlıde dahı olsan
insallah saglıklıca kucagına alırsın

aynen ben de ne kadınlar var kocadan iş yapalım talebi geliyo da istemiyor diye şaşırmıştım son birkaç gündür eşimin yardım etmemesinden dolayı acayip sinirli ve kızgın olduğum için sanırım öyle algılamak istedim.

kartanesi arkadaşın kocası zorla bişey yapmaya kalkmamış sadece istemiş ve reddedilince de düşüncesizlik edip gücenmiş. çok sorun olacak yada kınanacak bir durum değil. belki daha önce de bazı taleplerinde arkadaş istemediyse ondan kırılmış olabilir. aralarında halledilir sanırım. bebekten vazgeçme meselesine gelince de sanmıyorum ki bu kadar basit karar verilebilecek bir durum olsun. sinirle düşünülmüş ve yazılmış muhtemelen. düzelecektir bence. ah bu hormonlar...

Vajinismus cinsel isteksizlik değil sadece cinsel ilişkiye girememe sorunudur. Vajinismus yaşayan biriyim, cinsel arzumda hiçbir eksiklik yok Allaha şükür:34:

Vajinismus isteksizliktir demedim ki ben isteksizliğinin nedeni o olabilirmi dedim.
Sonuçta kadın ilişkiye girmede zorluk yaşıyorsa ilişkiye girmeyi reddedebilir doğal olarak.

Yeni mi aklına geldi böyle birinden çocuk istemediğin..

Kavga ettim dur bebeği aldırıyım ne kadar basit ya..

Eee ilk çocuğunu ne yapacaksın bu durumda ?

aynen katılıyorum ona iş denmez birde benim anlamadıgımı kastetmiş gelde sinirlenme bekarmışım anlamadıgma göre anlayacak bir şey varda sanki bir de küçük görmeler olmasa bu kk yı cok sevıyorum da işte

bazı şeyleri bilmek için illa evli mi olmak lazım yaşamadan da bilinir bazı şeyler bilmemek bu devirde cinselliği hiç sanmıyorum herkes kenedine göre bilgili bunun evlilikle bekarlıkla ne alakası var konu sahibi saçmalıyor işte illa konuşmak için evli mi olmak lazım:30:

bazı şeyleri bilmek için illa evli mi olmak lazım yaşamadan da bilinir bazı şeyler bilmemek bu devirde cinselliği hiç sanmıyorum herkes kenedine göre bilgili bunun evlilikle bekarlıkla ne alakası var konu sahibi saçmalıyor işte illa konuşmak için evli mi olmak lazım:30:

bunlar kk klişeleri evli değilsen anlamazsın cocugun yoksa anlamazssın

Yapılan yorumları hayretle okuyorum,

konu sahibi birlikte olmayı ya da cinselliği İŞ olarak yazmış. Bu da açık açık yazmak istemesinden kaynaklanıyor. Hiç hayatınızda duymadınız mı bu kelimeyi? Cinsellik için O İŞ denir genelde, açık açık belirtmek istemeyen kişiler arasında.

Mesela filmlerde falan da vardır, gerdeğin ertesi günü, yaptınız mı o işi diye sorulur... :)

Öte yandan da çocuğunu aldırmak gibi bir niyeti yok konu sahibinin, sadece çok bunaldığı için duygularını kontrol edememe durumu ki onun yerinde olsam eminim ki bir an " bu çocuk dünyaya gelmesin" diye de düşünürdüm, düşünülür çünkü duygusal olarak ağır bir baskı altındasınızdır.

İkincisi aldırmak istese bile, onun kararı olurdu. Ki kendisi öyle birşey yapmayacağını açıkladı.

Bende arkadaşıma katılıyorum iş kelimesi burda utangaçlıktan kullanılmış olabilir.Yargısız infaz yapmamak lazım.
Konuya gelince bebeğine kıyacak kadar sorumsuz bir anne olacağını sanmıyorum kızgınlık anında söylendiğini düşünüyorum.
Doğum öncesi ve sonrasında cinsellik konusunda eşler arasında bu tür sorunlar yaşanıyor.Karşılık anlayış şart.Zaman içinde herşey yoluna
girecektir diye düşünüyorum.

Konu sahibinin cinselliğe beraber olmaya sekse o iş demesi neden asıl konunun önüne geçti anlamadım.
Asıl konu konu sahibinin çekimserliği yada kendi tamamen özgür isteği kişisel tercihi nedeniyle cinselliğe
o iş demesi değil kocasının cinselliğe zorlaması.

kızlar lütfen artk şu konuyu çocuk aldrmak falan orasını unutun sorun tamamen eşim.bi an kızdıım kalbmden geçirdim malesef şeytana uydum geçirmemeliydim.ha iş konusunu anlamayan modern insanlarımızada gelince açıkça sex yazmak istemedm iş dedim ya konuyu oraya saptırdınız saçmalıyosunuz yani.kibarlanmanın bi anlamı yok gece eşile ne işi olu rinsanın tabikide sex.evet eşim anlayışsız davrandı çünkü onu 8senedir böle alıştırdm malesef şimdide artk yoruldum maskemi çıkarmak istiyorum bunun içinde sakinleşinnce konuşmayı denicem elbette.döven söven bi tip değildir her erkek gibi gecesini mutlu et ne istersen o olsun ama istemiyorum işte öle.küsüp küsüp çekyatta yatması sinirlerimi bozuyo çıldırıyorum.konun özü bu yanlış yerlere saptırmayın ltfn sadece konuşp dertleşmek fikir almak amacım...herkese teşekkürler....bana iyi geliyosunuz hepinzden allah razı olsun hiç kimseye üzgün ve aile problemlerimi açmak istemem.oyüzden burda paylaşmak istedim....hem daha tecrübeli insanların olacağını düşündm hemde rahatlamak istedim.allah hepimizin evledını bağışlasın....

yanılıyorsun canım her erkek değil anlayışsız erkek küser
bende 6 yıllık evliyim bizimde sorunlarımız oldu kaç kere ben eşimi yada eşim beni raddettiğimz oldu ama hiçbirindede birimiz gidip çekyatta yatmadık
yada küsüp tavır yapmadık , bu 6 yılda bal börek geçinmedik ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık ama gece olunca bitti tekrar aynı yastığa baş koyduk..
şimd sende küsmeden eşinde biraz kendine geldiğinde sakin sakin derdini anlatırsan inşallah anlar .. evet eşinin küsmeye hiç hakkı yok ..cinsellik iki tarafında istemesiyle olacak birşey . ve ilk evlendiğimizdeki gibi gençte değiliz seneler geçiyor ve bedenlerimiz yoruluyor ..
bebeğinide sağsalim kucağına alırsın inşallah...

bunlar kk klişeleri evli değilsen anlamazsın cocugun yoksa anlamazssın

Lütfen beni yanlıs anlamayın ama şu da bir gerçekki yaşamadıgın bir şeyi bilemezsiniz.Çoçuğun yoksa anneliği, evlenmeden evliliği anlayamazsınız.Tabii ki bu demek degilki yorum yapmayaksınız.Akıl akıldan üstündür.

Lütfen beni yanlıs anlamayın ama şu da bir gerçekki yaşamadıgın bir şeyi bilemezsiniz.Çoçuğun yoksa anneliği, evlenmeden evliliği anlayamazsınız.Tabii ki bu demek degilki yorum yapmayaksınız.Akıl akıldan üstündür.

neden? illa kendı basına gelmesıne gerek yok ki etrafından da deneyım kazanabılırsın

Evet anlayamasa da insan tahminde bulunur en azından yasamıslıgı yoktur cinsel birlikteliği bilirsin ama onu yaşarken ne oldugnu anlayamamak gibi bir sey ama konu sahibi daha benım koskoca takvimi görmeden bana yazdıgı sşeyi okumadın sanırım baya bir ön yargılı msj idi , kendisinin cinsel birlikteliği yanlıs anlatması sorun olandı benım iş olayını anlamamam normal ki ben cinsel birliktelıgı iş olarak görmuyorum ilk konu ıcerıgını okudugunuzda cinsellık içeren bir sey anladınız mı merak ettim dogrusu ?

Direk bana yazdıgı şey iş olarak anlamadığına göre bekarsın demiş vve ben bu yoruma çok güldüm sanırım alttaki takvimi göz önünde olmasına rağmen anlamayacak olmak hangi sıfata giriyor söylemim istersen

Back
X