Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiorum ki ama bnde ilgi istiyorum ve bunu acikcada soyluyorumvalla ne desem boş benim eşim evlenmeden önce başkaydı şimdi bambaşka.adam evlendikten sonra kabuk değiştirdi.ilgisizlik arttı bakımdı,gecelikti denedim olay bunlar deilmiş.ama 5 ay biraz erken olmuş tabi ...çok mu üstüne düştün adamın da kendini çekti
haklısın daha 5 aylık evlisiniz neticede evlenmeden önce hayaller kuruyoruz ama evlendikten sonra bi bakıyoruz bazı şeyler hayallerdeki gibi değil.bu zamana açıkca söyleyip bi faydasını görmediysen taktik değiştir ilgisiz olan sen ol sen uyukla sen ilgisiz ol bunu yanında da her zamankinden bakımlı ve güzel ol bi e böyle dene bakalımBilemiorum ki ama bnde ilgi istiyorum ve bunu acikcada soyluyorum
Yarinda onu deneyim bakalim :) ya hakketten nisanliyken daha az gorusmemize ragmen daha dolu vakit. Geciriyorduk . Tabi hergun canim cicim olmasin ama en azindan bi yarim saat en azindan sadece bana ayirsinhaklısın daha 5 aylık evlisiniz neticede evlenmeden önce hayaller kuruyoruz ama evlendikten sonra bi bakıyoruz bazı şeyler hayallerdeki gibi değil.bu zamana açıkca söyleyip bi faydasını görmediysen taktik değiştir ilgisiz olan sen ol sen uyukla sen ilgisiz ol bunu yanında da her zamankinden bakımlı ve güzel ol bi e böyle dene bakalım
eskiden üzülüordum ama şimdi bambaşka sorunlar var onlarla boğuşuyoruz.Cozum bulabildin mi peki sen minnie
az görüşünce özlem oluyor ondan saatler bile az geliyor ama şimdi beraber uyu,uyan ,ye ,iç dip dibeyiz ondan birazdaYarinda onu deneyim bakalim :) ya hakketten nisanliyken daha az gorusmemize ragmen daha dolu vakit. Geciriyorduk . Tabi hergun canim cicim olmasin ama en azindan bi yarim saat en azindan sadece bana ayirsin