esimin benimle ilgilenmesi icin ne yapabilirim ?

nimres

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
258
63
323
İzmir
Arkadaslar 5 aylik evliyim. Esim suan karsimda horul horul uyuyor. Hep bunu yapiyor yemek yeyip uyku modu :( tavirda yapsam suratta yapsam degismiyo tavri ne yapabilirim sizce :(

Sinir kupu olarak karsinda oturuyorum seytan dio bi kova su bosalt kafasindannnnnnn

Hala cekiniorum valla tam alismis degilim. Hem o anlik cozum ... onun bnim yanima yaklasmasini saglamaliyimmmmm ama nasill

valla ne desem boş benim eşim evlenmeden önce başkaydı şimdi bambaşka.adam evlendikten sonra kabuk değiştirdi.ilgisizlik arttı bakımdı,gecelikti denedim olay bunlar deilmiş.ama 5 ay biraz erken olmuş tabi ...çok mu üstüne düştün adamın da kendini çekti

valla ne desem boş benim eşim evlenmeden önce başkaydı şimdi bambaşka.adam evlendikten sonra kabuk değiştirdi.ilgisizlik arttı bakımdı,gecelikti denedim olay bunlar deilmiş.ama 5 ay biraz erken olmuş tabi ...çok mu üstüne düştün adamın da kendini çekti
Bilemiorum ki ama bnde ilgi istiyorum ve bunu acikcada soyluyorum

Bilemiorum ki ama bnde ilgi istiyorum ve bunu acikcada soyluyorum
haklısın daha 5 aylık evlisiniz neticede evlenmeden önce hayaller kuruyoruz ama evlendikten sonra bi bakıyoruz bazı şeyler hayallerdeki gibi değil.bu zamana açıkca söyleyip bi faydasını görmediysen taktik değiştir ilgisiz olan sen ol sen uyukla sen ilgisiz ol bunu yanında da her zamankinden bakımlı ve güzel ol bi e böyle dene bakalım

haklısın daha 5 aylık evlisiniz neticede evlenmeden önce hayaller kuruyoruz ama evlendikten sonra bi bakıyoruz bazı şeyler hayallerdeki gibi değil.bu zamana açıkca söyleyip bi faydasını görmediysen taktik değiştir ilgisiz olan sen ol sen uyukla sen ilgisiz ol bunu yanında da her zamankinden bakımlı ve güzel ol bi e böyle dene bakalım
Yarinda onu deneyim bakalim :) ya hakketten nisanliyken daha az gorusmemize ragmen daha dolu vakit. Geciriyorduk . Tabi hergun canim cicim olmasin ama en azindan bi yarim saat en azindan sadece bana ayirsin

Cozum bulabildin mi peki sen minnie
eskiden üzülüordum ama şimdi bambaşka sorunlar var onlarla boğuşuyoruz.
çözüm dersen ben de senin gibi üstüne düşüyordum bi ara vazgeçtim .biz bazı şeylere çabaladıkça eşler kendini geri çekiyor....
herkesin evliliği ilişki yaşama tarzı farklı ama dediği gibi birazda farklı yollar dene sende ilgilenme bakımınıyap kendine özen göster ama üstüne düşme kitabını oku,çayını iç kendince takıl dene bakalım

Yarinda onu deneyim bakalim :) ya hakketten nisanliyken daha az gorusmemize ragmen daha dolu vakit. Geciriyorduk . Tabi hergun canim cicim olmasin ama en azindan bi yarim saat en azindan sadece bana ayirsin
az görüşünce özlem oluyor ondan saatler bile az geliyor ama şimdi beraber uyu,uyan ,ye ,iç dip dibeyiz ondan birazda

Arkadaslar evet suan hazirlanip yanina gittigimde uyanacak ilgilenecek ama sorun bnim onun yanina gidiyo olmam zaten.... o benim yanima sirnassin istiyorum

Back
X