Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay ben konuyu yanlışmı anladım ne
evde ilgisiz bir kocadan şikayetçi değilmi konu sahibi. cinsel olarakmı ilgisizmiş. ben normal genel anlamda diye anladım ama son yorumlara bakıyorum.. ayy olaylardan koptum ben galiba yaaa
Canim iki acidanda sikayetciydim aslinda... ama bnde ise basladim dershanede ogretmenlik yapiyorum aksam eve gelir gelmez ne konusmak istiyorum ne baska bisey dun esim yaklasiyo bn elleme bni diyorum :))))
Canim iki acidanda sikayetciydim aslinda... ama bnde ise basladim dershanede ogretmenlik yapiyorum aksam eve gelir gelmez ne konusmak istiyorum ne baska bisey dun esim yaklasiyo bn elleme bni diyorum :))))
Bence çok üzerine gitme,sonuçta çalışan insanların dinlenmeye ihtiyacı olabilir.İzin günlerinde biraz zaman geçirmek için çabala eğer izinliyken böyle davranmıyorsa belli ki yoruluyor.Bi üsre hiç açma konuyu derim ne kadar üzerine düşersen daha çok yapar gibime geliyor.