kendine teshisi koymusun zatenKendim gidemedigim icin mi yeni dogum yaptim lohusa sendromundan dolayi mi bilmiyorum sinirim bozuldu yaa
Geçmiş olsun canım. Doğum yapan arkadaşlarımdan biliyorum lohusalıuk dönemi zor geçiyor çok. Kendin gidemeyeceğin için böyledir. Burada kaç kadın normal diyoruz kardeş ve kuzenle dansa. İnan anormal bir şey yok. Sinirlenme, daha birlikte gideceğiniz çok yer olur :) Bu kadar stres ne senin için ne bebeğin için iyi değil.Kendim gidemedigim icin mi yeni dogum yaptim lohusa sendromundan dolayi mi bilmiyorum sinirim bozuldu yaa
Adamin basının etini yedim iyi mikendine teshisi koymusun zaten
hormonlar hala duzenli deil senin biraz sakin olmaya çalis
bebeginle vakit geçir bosver kocani :)
ben sen varkende yokken de iyyim abinle de :)))Adamin basının etini yedim iyi mikalkcam gelcem diye tutturdu telefonda kavga kıyamet ama napayim ya gorumcemle pek adaniziyi degil nispet moduna baglicak hatta dicek bak sen yokken ben ne kadar iyitim abimle
Ay bi sakinlestim yazdiklarinla canim valla kuruyorum kendimi bi saattir ya gitsin takisini yapsin gelsin istiyorum ben sonucta onun da bebego yeni ,esi 40 li ondan sinirlerim bozuldu kalkmis dans ediyomus falanGeçmiş olsun canım. Doğum yapan arkadaşlarımdan biliyorum lohusalıuk dönemi zor geçiyor çok. Kendin gidemeyeceğin için böyledir. Burada kaç kadın normal diyoruz kardeş ve kuzenle dansa. İnan anormal bir şey yok. Sinirlenme, daha birlikte gideceğiniz çok yer olur :) Bu kadar stres ne senin için ne bebeğin için iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?