- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
Ya standart bi kardes olsa tamam sacma rahatsiz olmak ama benle arasi cesitli sorunlardan dolayi mesafeli ,esim de o yuzden mesafeli davraniyodu.simdi kalkıp dans ettiğinde sanki arayi ben bozuyomusum ben yokken hersey yolundaymis gibi bi algi olusuyo oyle degilmi sizce deKuzenine bisey diyemicem belki kiskancsin belki kuzen sağlam pabuç değil guvenmiyosun bilemem ama kardes nedir ya yapma allah askina o kadarda değil kendini yormaktan başka bi ise yaramaz
Evet onun tek basina dugune gitme fikrine bile alisamamisken ustune bide dans cikinca patladimSiz aslında eşinizi veya kardeşini kuskanmıyosunuz.. asıl rahatsız olduğunuz şey eşiniz sizsiz o ortamda ve siz de lohusasınız.. yoksa böyle basit bi şeyi kıskanacağınızı düşünmüyorum
Sakin ol şampiyon :)) oluyo ne yazık ki böyle duygular.. lohusayken ben de çok fıttırıktım..Evet onun tek basina dugune gitme fikrine bile alisamamisken ustune bide dans cikinca patladim
Ya evet burdaki kuzen hikayeleri hayret edilecek turden. Ama benim taktigim kuzenden ziyade kardesi yukarda da anlattim aram pek iyi degil gorumcemle simdi bunu kullancak bak abimle benim bi sorunum yok aramizi bozan Yengem muhabbeti yapcak adim gibi eminim..Tabikide edebilir bir dans sonuçta .
Kardesten kimse kiskanmaz. Kuzen demek bizim icin kardes demek. Ama burda görüyoruz kuzenleri zamaninda evlendirmeye kadar calismislar. Eger böyle bir kuzen geçmişi varsa ortada belki ona takılmış olabilirsin.
Yanliz me kuzenler varmış resmen kardes yarısına o gözle bakabiliyorlar. Tabi bastaki kişiler cahil terbiyesiz olunca cocuklari napsin.!
Yok değil bence kuzum ya kendi kendini kurma kardeşlerin arası kolay kolay açılmaz sen aranizin olmadığını bildiğinden sana ole geliyo kuruntu yapiyosun sanki boşver bellide etme kiskandigini inada yapar ogrenirse bunda bişeyde yok ama kendini üzmeYa standart bi kardes olsa tamam sacma rahatsiz olmak ama benle arasi cesitli sorunlardan dolayi mesafeli ,esim de o yuzden mesafeli davraniyodu.simdi kalkıp dans ettiğinde sanki arayi ben bozuyomusum ben yokken hersey yolundaymis gibi bi algi olusuyo oyle degilmi sizce de
Evet bide o var anlarsa kendini nimetten saycak iyice aman valla su lohusalik bitse de eski gamsiz hayatima geri donsem sevgiliyken yemiyodum adamin basinin etini bu kadarYok değil bence kuzum ya kendi kendini kurma kardeşlerin arası kolay kolay açılmaz sen aranizin olmadığını bildiğinden sana ole geliyo kuruntu yapiyosun sanki boşver bellide etme kiskandigini inada yapar ogrenirse bunda bişeyde yok ama kendini üzme
Canim 6 haftan kalmis nasipse dogur anlarsın lohusalikta ne normalmis ne anormalmis :) 34 gunluk bebegim var ondan bu triplerimKardeş diyorsun, pesss!
Anormalsin.
Ya evet burdaki kuzen hikayeleri hayret edilecek turden. Ama benim taktigim kuzenden ziyade kardesi yukarda da anlattim aram pek iyi degil gorumcemle simdi bunu kullancak bak abimle benim bi sorunum yok aramizi bozan Yengem muhabbeti yapcak adim gibi eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?