Esimin bensiz gittigi düğünde dans etmesi

Evet bide o var anlarsa kendini nimetten saycak iyice aman valla su lohusalik bitse de eski gamsiz hayatima geri donsem sevgiliyken yemiyodum adamin basinin etini bu kadar
Bence şimdide yeme gamsizlik gibi bi huyun varsa ne mutlu ben beceremiyorum

Nasıl dans? Eşli dans mı eşsiz mi? Eşsizse hiçbir şekilde rahatsız etmez. Ama tabi bana ben bi gözüküp gelirim, çok kalmam, senin gelmene gerek yok demediyse. :d
Eşliyse bekar yabancı biriyle edemez. Tanıdık akraba biriyle edebilir.

Kardeşini kıskanacak halim yok tabi ki ama uyuz olurum cinsim ben biraz..Kuzenden bahsetmeye zaten gerek yok o hepten gereksiz

yeni doğum yaptım, pek iyi durumda değilim, yardıma ihtiyacım var yeni doğmuş bebekle beni yalnız bıraktı deseydiniz normal olurdu ama dans etmesine üzülmeniz, kızmanız lohusa bir kadın için bile normal gelmedi bana.ayrıca eşinizin kardeşiyle aranız ne kadar kötü olursa olsun, onlar kardeş, aralarındaki ilişkiye karışmamalısınız.

Beni bırakıp kardeşiyle dans edebilir tabi ki çüş yani
Ama beni bırakıp kenarda kuzeniyle dans edemez benle etsin kuzene noluyor kuzen ikinci planda
Ben söyle düşünüyorum bazen kuzen vardır öyle biridir ki cilveli istemem mesela öyle kuzenle dans etmesini.ya da cok seyrek görüştugu bi kuzeniyse yine istemem
Ama kardeş gibi buyumuslerse yedikleri içtikleri ayrı gitmiyorsa sorun etmem tabi ki dans edebilir

Normal degil canm benimde ex yengem beni cok kiskanirdi abim artik evde huzursuzluk cikmasin diye beni gizli severdi tabi bukadar kiskanclikda artik adama tak etti o yüzden dedigim gibi artik ex oldu

Kardesiyse normal tabiki.

Ama kuzen muzen beni baglamaz. Dans falan edemez benden başkasıyla.

Senin abinle esinin arasi iyi olmasa
Esinin katilamadigi bir dugunde abin dans edelim dedigin de etmez misin.
Ben ederim. Kardeş bu yani.
Sirf sen sorun yasiyorsun diye esinin de
Mesafeli olmasini istiyorsan
O zaman gercekten arayi senin
Bozdugunu dusunebiliriz :d

Saçmalamayın lütfen. Kardeşinden kıskanmak nedir ya abartmayın. Kardeşi kuzeniyle tabi ki dans edebilir.

Esimin benden bagimsiz olarak da sorunlari vardi gorumcemle arayi bozan ben degilim :) ben sadece esimin biraz daha kararli bi durus sergilemesini isterdim.laf basi gelince olmadik lafi sayiyo kiza ee bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Bazen sanki ölçüyü kaçırıyoruz kıskançlık konusunda... Allah yardimcimız olsun...
Kan bağı olan insandan bahsediyorsun el insaf yahuuu...

dusunceniz de normal degil, bu dusunceyi ureten zihniyetiniz de, bu zihniyete sahip kendiniz de

Esimin benden bagimsiz olarak da sorunlari vardi gorumcemle arayi bozan ben degilim :) ben sadece esimin biraz daha kararli bi durus sergilemesini isterdim.laf basi gelince olmadik lafi sayiyo kiza ee bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Tamam da iste onlarin sorunu olsun
Sen bosver.
Bende sinirlendigim de kardesime sayarim
Kizarim ama sonra kahve yapar gel icelim derim :)
Daha ciddi bir sorun oldu diyelim
Hic konusmuyoruz
Toplum icinde hic birsey yokmus gibi davranmak gerekir.
Dogrusu budur. Dusunse ne bir dugundesin
2 kardes arasinda soguk ruzgarlar esiyor
Hic hos olmaz.
Gorumcende o an abisine dans edelim demistir o da etmistir.
Bana gore kardesler arasinda
Bir anda hersey ters düz de olabilir.
Hic birsey yasanmamis gibi de.

Onun icin sen aralarinda ki mevzuya mudahale etme.
Bence tabi.

Yok etmedim ben konuyu rahatsiz etmesi uzerine actim zaten ama herkes cemkirmis kiskanclik zihniyet bilmem ne diye onlarin arasindaki sorun iste toplum icinde ustelik benim olmadigimbi yerde boyle yumuşayinca toplar otomatik olarak bana cevriliyo ben yokum ve abi kardes ne guzel dans ediyolar demek gelinden ötürüymus bunlarin derdi gibi bi algi.. Ben olsam o dugunde been de oyle derdim herhalde icimden.

Bizde kuzen kardeş demektir. Kardeş kardeşiyle dans eder bunda anormal olan nedir?
Dahası bunu kıskanmak kişinin kendi bilinçaltındaki uygunsuz davranışların dışa yansıması değildir de nedir ??

Kuzeni falan kendini bilen biriyse bence rahatsız olmanıza gerek yok kardeş için yorum bile yapmıyorum.yabanci biri olmadiktan sonra sorun etmek abarti

Bizde kuzen kardeş demektir. Kardeş kardeşiyle dans eder bunda anormal olan nedir?
Dahası bunu kıskanmak kişinin kendi bilinçaltındaki uygunsuz davranışların dışa yansıması değildir de nedir ??
geçen gün burda bir konu vardı iki kuzenin sevgili olması ailelerin tepki göstermesi üzerine bazen durumlar degisebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…