- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
Bence şimdide yeme gamsizlik gibi bi huyun varsa ne mutlu ben beceremiyorumEvet bide o var anlarsa kendini nimetten saycak iyice aman valla su lohusalik bitse de eski gamsiz hayatima geri donsem sevgiliyken yemiyodum adamin basinin etini bu kadar
yok artık kardeşten kuzenden de kıskanılır mıKardeşi veya kuzeni dahi olsa beni rahatsiz etmesi normal mi
Degil¿Kardeşi veya kuzeni dahi olsa beni rahatsiz etmesi normal mi
Esimin benden bagimsiz olarak da sorunlari vardi gorumcemle arayi bozan ben degilim :) ben sadece esimin biraz daha kararli bi durus sergilemesini isterdim.laf basi gelince olmadik lafi sayiyo kiza ee bu ne perhiz bu ne lahana tursusuSenin abinle esinin arasi iyi olmasa
Esinin katilamadigi bir dugunde abin dans edelim dedigin de etmez misin.
Ben ederim. Kardeş bu yani.
Sirf sen sorun yasiyorsun diye esinin de
Mesafeli olmasini istiyorsan
O zaman gercekten arayi senin
Bozdugunu dusunebiliriz :d
Esimin benden bagimsiz olarak da sorunlari vardi gorumcemle arayi bozan ben degilim :) ben sadece esimin biraz daha kararli bi durus sergilemesini isterdim.laf basi gelince olmadik lafi sayiyo kiza ee bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Yok etmedim ben konuyu rahatsiz etmesi uzerine actim zaten ama herkes cemkirmis kiskanclik zihniyet bilmem ne diyeTamam da iste onlarin sorunu olsun
Sen bosver.
Bende sinirlendigim de kardesime sayarim
Kizarim ama sonra kahve yapar gel icelim derim :)
Daha ciddi bir sorun oldu diyelim
Hic konusmuyoruz
Toplum icinde hic birsey yokmus gibi davranmak gerekir.
Dogrusu budur. Dusunse ne bir dugundesin
2 kardes arasinda soguk ruzgarlar esiyor
Hic hos olmaz.
Gorumcende o an abisine dans edelim demistir o da etmistir.
Bana gore kardesler arasinda
Bir anda hersey ters düz de olabilir.
Hic birsey yasanmamis gibi de.
Onun icin sen aralarinda ki mevzuya mudahale etme.
Bence tabi.
geçen gün burda bir konu vardı iki kuzenin sevgili olması ailelerin tepki göstermesi üzerine bazen durumlar degisebilirBizde kuzen kardeş demektir. Kardeş kardeşiyle dans eder bunda anormal olan nedir?
Dahası bunu kıskanmak kişinin kendi bilinçaltındaki uygunsuz davranışların dışa yansıması değildir de nedir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?