Eşimin beynime yer eden sözde şakası

Espri yapmış güldüm hatta okurken. Yeni mi evlisiniz

bende böyle şakalar yapıyorum eşime. kendisi pek alınmıyor ama ben gayet düşüncelerimi şaka yollu söylüyorum aslındaa....

Bu esprideki özne tavuk bence. yani ben öyle anladım. Bana yapılsaydı güler , bir dahakine de senin eline düşsün bakalım nasıl olacak derdim. Fazla mı alıngansınız?

Bende Derim bazen kimlerin bedduasini aldim da sana düştüm diye herşeyi takmayın ya daha neler göreceksiniz amann

üstünde duracak bişi yok
ben pilavi çok iyi yaparım dün akşamda yaptım
fakat farklı marka bir yağ kullanarak yaptım ve tadını asla beğenmedim
insan bazen en iyi yaptığı yemeği bile yapamayabiliyor

Buna mi takildiniz cidden?

Eşin hadsiz ve patavatsız. En azından o sözleri biraz burnundan getir ki bir daha aynısını yapmasın.

Sen tavuk musun adam tavuk için demiş bunu evliliğe çekmek nedir

Eşinizle aranızdaki ilişkinizin dinamiğine bağlı. Eşim bana dese onunla beraber gülerim mesela. En fazla gülerek "bir daha yemeğini otur kendin yap" derim, aklıma kötü bir ima gelmez

Takılmış sadece ciddi gelmedi bana

Eşinizle aranızdaki ilişkinizin dinamiğine bağlı. Eşim bana dese onunla beraber gülerim mesela. En fazla gülerek "bir daha yemeğini otur kendin yap" derim, aklıma kötü bir ima gelmez
Öyle bi bdv açıp okiyim dedim bi baktım benim konumu hortlatmışsınız

Daha önce sözde şakayla bi şeyler dedi de ondan artık psikolojim bozuldu heralde, burda kız mı yoktu da gittim izmir den aldım, nerden aldım, nasil tongaya düştük demişti arkadaşına bi kere, yaşım ondan büyük,kendinden küçükle evlenmek daha iyi diye kaç kere duydum ,10 yaş küçük eşle evlenen bi adama iyi bulmuş, değer verir tabi gencecik karısı var demişti, yani daha neler neler duydum artik sinirlerim yıprandı şu an bana değer veriyor ama ben çoktan tükendim pek bi yaşama sevincim enerjim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…