Yok en bastan ole. Ama gecer diyodum. Gecmedi.Klasik soruyu sorayım mi? Vallaha soracam dayanamıyorum. Efenim bu şahıs imzayı atar atmaz mi kıskançlık krizlerine girdi?
Yok kizmadi. Ama surati cok asildi. Yapisi yumusak biri ole kizip bagurmaz bana.Siz yaptığınız için bağırmıyor olabilir mi? Oynayınca filan ne dedi çıkmanıza kızdı mi? Eğer kızmıyorsa siz istediğinizi yapın. Biraz abartmış gerçekten. Baski altında olmak insanı strese sokuyor.
10 aylik evliyiz. Cocukta yok zate.Kaç yıllık evlisiniz?cocugunuz varmı?Eğer yoksa ayrılın derim.Ama bu adam boşanmayı da kabul etmez.Allah yardımcın olsun çekilir gibi değil
Isik vurunca yuzum ay gibi parliyomusHayatımda boyle koca kişisi görmedim desem abartmış olmam görmedim de duymadım da.. Isıgı azalt nedır ya :)
Yok kizmadi. Ama surati cok asildi. Yapisi yumusak biri ole kizip bagurmaz bana.
InsaAllah duzelir bu durum. Artik cok sıkıldım. Inanin erkeler el uzatsa geri ceviririm toklasmam. Ole kiskanilcak seyler yapmam.İyi öyle ise işiniz daha kolay. Siz zaten sınırımı biliyorum diyorsunuz. O sizi kabullenir.
Isik vurunca yuzum ay gibi parliyomus
Evet. Ama cok komik ki kiskancliklarini kabul etmiyor. Sen kiskanc erkek gormemissin dedi.Onu anladım da.. Bu kadar kıskanclık cok fazla. Konusmayı denediniz mi?
E bile bile lades demişsiniz siz. Korkarım bu huyu bayağı bir devam eder. Çocuk olursa belki o zaman biraz durulur.Yok en bastan ole. Ama gecer diyodum. Gecmedi.
InsaAllahE bile bile lades demişsiniz siz. Korkarım bu huyu bayağı bir devam eder. Çocuk olursa belki o zaman biraz durulur.
Evet. Ama cok komik ki kiskancliklarini kabul etmiyor. Sen kiskanc erkek gormemissin dedi.
Yine de uzun süre çocuk yapmayın. Aman diyeyim.InsaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?