Esimin biktiran kiskacligi

Ay benim eşim kıskanmaz diyordum iki WhatsApp a fazla girdim hemen sen nette çok takılıyorsun bir konuşalım bu konuyu internetini azaltalım felan dedi ben şok bir de orda burda benim eşim hiç kıskanmaz felan diyordum

Eşiniz kıskançlığı fazla abartmış bir dur demelisiniz böyle hayat çok sıkıcı olur sizin için

Yok en bastan ole. Ama gecer diyodum. Gecmedi.
Geçmiyor hanımlar, evlenince geçmiyor, şunu hepimiz anlayalım artık, genç kızlarımıza da anlatalım. Huylu huyundan vazgeçmiyor, can çıkıyor ama huy çıkmıyor, bu adamlar 7'sinde neyse 27'sinde de o , 37,47,57'sinde de...

telefonun ışığını kapat nedir Allah aşkına!
Eşiniz kıskanç değil ben kendisine hak verdim, zira bu kıskançlık değil ruhsal bir hastalıktır.

Kâğıt Üzerin e bir imza attınız diye bu kadar hikmetlerine niye izin veriyorsunuz Allah aşkına. Siz hangi yoldan yuruyeceginize karar veremiyor musunuz?

Pc: Bu kadar hayatı zindan eden adamların zihniyetinin bozuk olduğunu düşünüyorum açıkçası. O pistte oynayan kadınlardan biri olmak istemezdim

Benim babamda böyle anneme neler çektirdi yıllardır kaç yıllık evliler hala aynı babam. Çekilir gibi değil çok iyi anlıyorum seni.

Se en adam kıskanırsan sonrasını okumadım. Sadece şunu söyleyebilirim, kıskançlık ciddi bir hastaliktir ve sevgiyle alakası yoktur. Seven insan sevdiği rahat olsun, mutlu olsun ister.

Ooooooooooooffffff bu ne yaaaa
Çatı katinda ve issiz bi yerde oturuyorum benimkide bana şortla çıkmıyorsun dimi sen terasa diyor
Salak ya kim gorecekse beni
Yolda yürürken herkes bana bakiyormus diye bana kendi aldığı kırmızı kabani giydirmiyor artık
Uf cidden cekilcek gibi degil bu huylar uyuz oluyorum
Elbise aldim neymis dar mis cikart onu dedi gecen gun bende çıkarttım baska bisey giydim ama icimde kaldi mini degil bisey degil darmış
Hersey icimde kaliyor zaten
Denize giderken de mayo alcakmis normalde bikini giyiyorum ama sorun değil bu benim icin
Ya cidden sinirlerim bozuldu ne bu yaaaaaaa

Yapmanız gereken kıskançlıklarına boyun eğmemek, balkona çıkmak, çamaşır asmak ayıp mıymış ki? Dans etmek, fotoğraf çektirmenin ne'si kötü mesela?
Sizi sokaktaki 3-5 erkekten korurken kendisi hergün toplu taşımalarda, sokakta, işyerinde kadınlarla iç içe değil mi?
Eşinizi seviyorsunuzdur birşey diyemem ama asla ama asla kıskançlıklarına boyun eğmeyin, taviz vermeyin, taviz verdikçe bu kıskançlığın dozu artacaktır.
Arkadaşım sizin eşiniz gibi aşırı kıskanç eşini 20 sene üstüne boşadı çünkü maalesef hastalık derecesinde kıskanç erkekler bir müddet sonra eşlerine çirkin iftiralarda atıyor.

Kıskanç erkek değişmez , hem de hiç değişmez , aksine bu kıskançlığın dozu daha da artabilir .

Sagolun mune hanim yorumunuz icin. Dun oturdum konustum esimle. Bole davrandikca benim ne kadar yiprandigimi uzuldugumu. Hatta ozguvenimi bile olumsuz etkiledigini anlattim. Sizinde dediginiz gibi bu halinin ilerde hastaliga donusuceginden bu yolda oldugundan bahsettim. Uzuldu anladi hatasini biraz ozur diledi. Sonra bugun nobetteydi. Arkadaslari konusmus onunla. Destik zaten nerde ne yapacgini biliyor onun ustune cok gidiyosun dun dugunde hep kisitladin kizi demisler. Uzun uzun anlatmis bana mesajda konusulanlari sonrada ozur diledi. Konuyu kapattik boyle. InsaAllah artik bu durum duzelir.

Kusura bakmayın ama ben anormal kiskancliklari olan kişileri potansiyel sapik olarak goruyorum

Ah
umarim duzelirler gercekten hayat bole cok zor oliyor surekli diken ustu

Özür dileyip hatasını anlamasına sevindim, umarım hep böyle gider, yine kıskançlık yapmaya kalkarsa asla ama asla taviz vermeyin, kıskanç erkekler aşırı takıntılı oluyor ve kadınları canından bezdirecek kadar baskı uyguluyorlar, arkadaşımın kocası ilk evlendiklerinde seni çok sevdiğim için kıskanıyorum diye savunma yapıyordu ama böyle sevgi olmaz, kıskançlığı öyle bir boyuta varmıştı ki iftiraya dönüştü, arkadaşım kendini balkondan atmaya kalktı, adamın kıskançlığının verdiği zararı düşünün

Son düzenleme:
Cok uzuldum arkadasiniza gercekten:-( cok zor bir durum. Hayat arkadasi yoldasi ama ona hayati dar ediyor. Esime karsi ben taviz vermeyecegim. Umarim o da vazgecer bu huyundab.

Telefonun isigi ne ya:))) benxe seni kafese kapatsin

Sen halay çekerken sahne ışıklarını da kapattırmak istemistir belki

kim ne yazdı bakmadım ama eşiniz uçana kaçana salyalı salyalı mı bakıyor ki , kişi kendinden bilir işi derler ya o misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…