- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
Geçmiyor hanımlar, evlenince geçmiyor, şunu hepimiz anlayalım artık, genç kızlarımıza da anlatalım. Huylu huyundan vazgeçmiyor, can çıkıyor ama huy çıkmıyor, bu adamlar 7'sinde neyse 27'sinde de o , 37,47,57'sinde de...Yok en bastan ole. Ama gecer diyodum. Gecmedi.
Yok en bastan ole. Ama gecer diyodum. Gecmedi.
Se en adam kıskanırsan sonrasını okumadım. Sadece şunu söyleyebilirim, kıskançlık ciddi bir hastaliktir ve sevgiyle alakası yoktur. Seven insan sevdiği rahat olsun, mutlu olsun ister.Seven adam kiskanir. Ama sevdigimi uzmeden kiskansin dimi. Ki ben son derece dikkatli biriyim. Ha esim kiskanmasim diye degil. Yapim bole. Oturusum kalkisim yolda yuruyusum geregince dikkat ederim. Yetisme tarzim ole rahat degil yani. Ama gelingorunki esim yolda bile rahat yurutmez beni salanma su tarafa gec burdan gidelim. Sirf bi iki erkegin onunden gecmemek icin yolumuzu uzatir. Evimin balkonuna rahat rahat cikamam. Camasir assam balkonu yikasam basimda bekler . Ya da kendisi yapar. Arkadaslarim ailem de durumun farkinda. En son bu aksamki dugunde patlak verdi. Arkadasinin dugunu vardi ciktik gittik. Dugunde oturttu beni oynucaz kalkma diyor foto cekicez kalkma diyor. En son gozlerim doldu. Lavaboya kactim. Sonra o sinirle girdim bende halaya esim otururken. Cunku gercekten artik bunalmistim. Sonra eve geldik balkona gectim oturdum. Yani bende gicik etcem dedim onu. Geldi sakince diyoki telin isigini azalt yuzun gozukuyor. Kizarak degil sakince guzelce soler hep bole. Yani gergin olmayam sakin kiskamclardan ama beni cok uzuyor. Ne yapayim ben kizlar nasil davranayim sizce?
Seven adam kiskanir. Ama sevdigimi uzmeden kiskansin dimi. Ki ben son derece dikkatli biriyim. Ha esim kiskanmasim diye degil. Yapim bole. Oturusum kalkisim yolda yuruyusum geregince dikkat ederim. Yetisme tarzim ole rahat degil yani. Ama gelingorunki esim yolda bile rahat yurutmez beni salanma su tarafa gec burdan gidelim. Sirf bi iki erkegin onunden gecmemek icin yolumuzu uzatir. Evimin balkonuna rahat rahat cikamam. Camasir assam balkonu yikasam basimda bekler . Ya da kendisi yapar. Arkadaslarim ailem de durumun farkinda. En son bu aksamki dugunde patlak verdi. Arkadasinin dugunu vardi ciktik gittik. Dugunde oturttu beni oynucaz kalkma diyor foto cekicez kalkma diyor. En son gozlerim doldu. Lavaboya kactim. Sonra o sinirle girdim bende halaya esim otururken. Cunku gercekten artik bunalmistim. Sonra eve geldik balkona gectim oturdum. Yani bende gicik etcem dedim onu. Geldi sakince diyoki telin isigini azalt yuzun gozukuyor. Kizarak degil sakince guzelce soler hep bole. Yani gergin olmayam sakin kiskamclardan ama beni cok uzuyor. Ne yapayim ben kizlar nasil davranayim sizce?
Sagolun mune hanim yorumunuz icin. Dun oturdum konustum esimle. Bole davrandikca benim ne kadar yiprandigimi uzuldugumu. Hatta ozguvenimi bile olumsuz etkiledigini anlattim. Sizinde dediginiz gibi bu halinin ilerde hastaliga donusuceginden bu yolda oldugundan bahsettim. Uzuldu anladi hatasini biraz ozur diledi. Sonra bugun nobetteydi. Arkadaslari konusmus onunla. Destik zaten nerde ne yapacgini biliyor onun ustune cok gidiyosun dun dugunde hep kisitladin kizi demisler. Uzun uzun anlatmis bana mesajda konusulanlari sonrada ozur diledi. Konuyu kapattik boyle. InsaAllah artik bu durum duzelir.Yapmanız gereken kıskançlıklarına boyun eğmemek, balkona çıkmak, çamaşır asmak ayıp mıymış ki? Dans etmek, fotoğraf çektirmenin ne'si kötü mesela?
Sizi sokaktaki 3-5 erkekten korurken kendisi hergün toplu taşımalarda, sokakta, işyerinde kadınlarla iç içe değil mi?
Eşinizi seviyorsunuzdur birşey diyemem ama asla ama asla kıskançlıklarına boyun eğmeyin, taviz vermeyin, taviz verdikçe bu kıskançlığın dozu artacaktır.
Arkadaşım sizin eşiniz gibi aşırı kıskanç eşini 20 sene üstüne boşadı çünkü maalesef hastalık derecesinde kıskanç erkekler bir müddet sonra eşlerine çirkin iftiralarda atıyor.
umarim duzelirler gercekten hayat bole cok zor oliyor surekli diken ustuOoooooooooooffffff bu ne yaaaa
Çatı katinda ve issiz bi yerde oturuyorum benimkide bana şortla çıkmıyorsun dimi sen terasa diyor
Salak ya kim gorecekse beni
Yolda yürürken herkes bana bakiyormus diye bana kendi aldığı kırmızı kabani giydirmiyor artık
Uf cidden cekilcek gibi degil bu huylar uyuz oluyorum
Elbise aldim neymis dar mis cikart onu dedi gecen gun bende çıkarttım baska bisey giydim ama icimde kaldi mini degil bisey degil darmış
Hersey icimde kaliyor zaten
Denize giderken de mayo alcakmis normalde bikini giyiyorum ama sorun değil bu benim icin
Ya cidden sinirlerim bozuldu ne bu yaaaaaaa
Sagolun mune hanim yorumunuz icin. Dun oturdum konustum esimle. Bole davrandikca benim ne kadar yiprandigimi uzuldugumu. Hatta ozguvenimi bile olumsuz etkiledigini anlattim. Sizinde dediginiz gibi bu halinin ilerde hastaliga donusuceginden bu yolda oldugundan bahsettim. Uzuldu anladi hatasini biraz ozur diledi. Sonra bugun nobetteydi. Arkadaslari konusmus onunla. Destik zaten nerde ne yapacgini biliyor onun ustune cok gidiyosun dun dugunde hep kisitladin kizi demisler. Uzun uzun anlatmis bana mesajda konusulanlari sonrada ozur diledi. Konuyu kapattik boyle. InsaAllah artik bu durum duzelir.
Cok uzuldum arkadasiniza gercekten:-( cok zor bir durum. Hayat arkadasi yoldasi ama ona hayati dar ediyor. Esime karsi ben taviz vermeyecegim. Umarim o da vazgecer bu huyundab.Özür dileyip hatasını anlamasına sevindim, umarım hep böyle gider, yine kıskançlık yapmaya kalkarsa asla ama asla taviz vermeyin, kıskanç erkekler aşırı takıntılı oluyor ve kadınları canından bezdirecek kadar baskı uyguluyorlar, arkadaşımın kocası ilk evlendiklerinde seni çok sevdiğim için kıskanıyorum diye savunma yapıyordu ama böyle sevgi olmaz, kıskançlığı öyle bir boyuta varmıştı ki iftiraya dönüştü, arkadaşım kendini balkondan atmaya kalktı, adamın kıskançlığının verdiği zararı düşünün
Esimin surati hic hos degildi amaO sinirle halaya girmen çok hoş
kim ne yazdı bakmadım ama eşiniz uçana kaçana salyalı salyalı mı bakıyor ki , kişi kendinden bilir işi derler ya o misalSeven adam kiskanir. Ama sevdigimi uzmeden kiskansin dimi. Ki ben son derece dikkatli biriyim. Ha esim kiskanmasim diye degil. Yapim bole. Oturusum kalkisim yolda yuruyusum geregince dikkat ederim. Yetisme tarzim ole rahat degil yani. Ama gelingorunki esim yolda bile rahat yurutmez beni salanma su tarafa gec burdan gidelim. Sirf bi iki erkegin onunden gecmemek icin yolumuzu uzatir. Evimin balkonuna rahat rahat cikamam. Camasir assam balkonu yikasam basimda bekler . Ya da kendisi yapar. Arkadaslarim ailem de durumun farkinda. En son bu aksamki dugunde patlak verdi. Arkadasinin dugunu vardi ciktik gittik. Dugunde oturttu beni oynucaz kalkma diyor foto cekicez kalkma diyor. En son gozlerim doldu. Lavaboya kactim. Sonra o sinirle girdim bende halaya esim otururken. Cunku gercekten artik bunalmistim. Sonra eve geldik balkona gectim oturdum. Yani bende gicik etcem dedim onu. Geldi sakince diyoki telin isigini azalt yuzun gozukuyor. Kizarak degil sakince guzelce soler hep bole. Yani gergin olmayam sakin kiskamclardan ama beni cok uzuyor. Ne yapayim ben kizlar nasil davranayim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?