Gecer diodum gecmedi nedir canim ya.benim esim evlenmeden önce daha rahatti asiri kiskancligini görmedim yani Allah var.ama evlendikten sonra kiskanclasti yani erkekler evlendikten sonra daha cok sahiplenici oluyor.insallah dahada artmaz esinin kiskancligi.zira öyle asla ömür gecmez.Yok en bastan ole. Ama gecer diyodum. Gecmedi.
Guzel derler bana. Ama yani orta derece guzelimGeçmeyecek Üzgünüm neyse ki siz şikayetçisiniz bu durumdan , eltim kocam beni çok seviyaaah , o yüzden kiskaniyo , seven adam kıskanır modunda
Bu arada merak ettim çok mu guzelsiniz ?
Birde herkes dugunde esiyle oyanrken o beni masasa tek birakip oynuyodu. Bir daha onla davet ve dugunlere katilmayi dusunmuyorumGecer diodum gecmedi nedir canim ya.benim esim evlenmeden önce daha rahatti asiri kiskancligini görmedim yani Allah var.ama evlendikten sonra kiskanclasti yani erkekler evlendikten sonra daha cok sahiplenici oluyor.insallah dahada artmaz esinin kiskancligi.zira öyle asla ömür gecmez.
:) pekiGuzel derler bana. Ama yani orta derece guzelim
Ole asiri guzelligimde yok yani.
InsaAllah duzelir bu durum. Artik cok sıkıldım. Inanin erkeler el uzatsa geri ceviririm toklasmam. Ole kiskanilcak seyler yapmam.
Hayir soramadim. Konusmaya basladigim gibi ben kiskanmiyorum ki diyor. Bazen ben ikna oluyom kisknanmadigina ya o derece kabullenmiyor. Ama demin ustumu degiscem perde cekili kendisi 5 dakka once cekmis duzeltmis ama gozu direk perdeye kayiyor. Evde rahat giyenemiyorum balkonumda rahat degilim. Ve dugunden geldigimden beri agliyorum. Cunku ben ona kiskanc oldugunu anlatamiyorum:-'(Neden güvensizlik yaşıyor sordunuz mu? Aktarılma, terk edilme korkusu olabilir mi? Hiç oturup konuştunuz mu bunları? İnşallah düzelir.
Peki istdiklerini nasil geri cevircem. Ne yapicam mesala:) peki
Isteklerini geri cevirirseniz belki azaltır ama genelde tam olarak geçmiyor.
Ne demişler can çıkar huy çıkmaz.
Kolay gelsin.
Madem kıskanmadığını iddia ediyor, sırf iki adam geçiyor diye yol değiştirdiğinizde, telefonunuzun ışığını kısmanızı istediğinde ve bunun gibi kıskançlık belirtisi gösteren her hareketinde madem kıskanmıyorsun bunu neden yapıyorsun diye sorun. Ama her seferinde sorun ki artık siz sormayın diye öyle davranmaktan vazgeçsin ya da kabul etsin ki yol alabilinHayir soramadim. Konusmaya basladigim gibi ben kiskanmiyorum ki diyor. Bazen ben ikna oluyom kisknanmadigina ya o derece kabullenmiyor. Ama demin ustumu degiscem perde cekili kendisi 5 dakka once cekmis duzeltmis ama gozu direk perdeye kayiyor. Evde rahat giyenemiyorum balkonumda rahat degilim. Ve dugunden geldigimden beri agliyorum. Cunku ben ona kiskanc oldugunu anlatamiyorum:-'(
Mesela telefonun ışığını azalt dediğinde yapmayacaksiniz hir gür çıkararak değil de onun gibi kibar kibar :)Peki istdiklerini nasil geri cevircem. Ne yapicam mesala
Guzel fikirmis gercekten. SagolunMadem kıskanmadığını iddia ediyor, sırf iki adam geçiyor diye yol değiştirdiğinizde, telefonunuzun ışığını kısmanızı istediğinde ve bunun gibi kıskançlık belirtisi gösteren her hareketinde madem kıskanmıyorsun bunu neden yapıyorsun diye sorun. Ama her seferinde sorun ki artık siz sormayın diye öyle davranmaktan vazgeçsin ya da kabul etsin ki yol alabilin
Anladim. SagolunMesela telefonun ışığını azalt dediğinde yapmayacaksiniz hir gür çıkararak değil de onun gibi kibar kibar :)
Hayatım zaten balkon karanlık nasıl görücem ekranı ?
Ya da uzun yolu kullanmak istediğinde çok yorgunum bu yolu kullansak diyin ayakkabı acitti diyin ne bileyim işte kıskançlık yapmasına izin vermeyin sizi yorar bu durum bi süre sonra.
InsaAllah duzelir bu durum. Artik cok sıkıldım. Inanin erkeler el uzatsa geri ceviririm toklasmam. Ole kiskanilcak seyler yapmam.
Seven adam kiskanir. Ama sevdigimi uzmeden kiskansin dimi. Ki ben son derece dikkatli biriyim. Ha esim kiskanmasim diye degil. Yapim bole. Oturusum kalkisim yolda yuruyusum geregince dikkat ederim. Yetisme tarzim ole rahat degil yani. Ama gelingorunki esim yolda bile rahat yurutmez beni salanma su tarafa gec burdan gidelim. Sirf bi iki erkegin onunden gecmemek icin yolumuzu uzatir. Evimin balkonuna rahat rahat cikamam. Camasir assam balkonu yikasam basimda bekler . Ya da kendisi yapar. Arkadaslarim ailem de durumun farkinda. En son bu aksamki dugunde patlak verdi. Arkadasinin dugunu vardi ciktik gittik. Dugunde oturttu beni oynucaz kalkma diyor foto cekicez kalkma diyor. En son gozlerim doldu. Lavaboya kactim. Sonra o sinirle girdim bende halaya esim otururken. Cunku gercekten artik bunalmistim. Sonra eve geldik balkona gectim oturdum. Yani bende gicik etcem dedim onu. Geldi sakince diyoki telin isigini azalt yuzun gozukuyor. Kizarak degil sakince guzelce soler hep bole. Yani gergin olmayam sakin kiskamclardan ama beni cok uzuyor. Ne yapayim ben kizlar nasil davranayim sizce?
Gecer diodum gecmedi nedir canim ya.benim esim evlenmeden önce daha rahatti asiri kiskancligini görmedim yani Allah var.ama evlendikten sonra kiskanclasti yani erkekler evlendikten sonra daha cok sahiplenici oluyor.insallah dahada artmaz esinin kiskancligi.zira öyle asla ömür gecmez.
Valla iste biraz suyuna gideceksin canim maalesef.bende oyle acik giyinen biri deilim ama iste illa karisacak ya buluyo biseyler.Bende de aynı sorun var. Evlenmeden önce kısıtlamazdı asla evlendiğinizden beri bıktım kıyafet baskılarından hayır acı kadar giyinmiyorum ama batıyor adama. Diz altı eteği bile çorapla giydiriyor herseye laf ediyor kısa kol giyemez oldum değil sıfır kol. Bıktım artık bende. Sürekli sorun kavga oluyor. Nasıl değişir anlamıyorum adam gitti bambaşka biri geldi
Valla iste biraz suyuna gideceksin canim maalesef.bende oyle acik giyinen biri deilim ama iste illa karisacak ya buluyo biseyler.
güzelce söyler de söylediği şeyler güzel mi?Kizarak degil sakince guzelce soler hep bole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?