Esimin biktiran kiskacligi

Yok en bastan ole. Ama gecer diyodum. Gecmedi.
Gecer diodum gecmedi nedir canim ya.benim esim evlenmeden önce daha rahatti asiri kiskancligini görmedim yani Allah var.ama evlendikten sonra kiskanclasti yani erkekler evlendikten sonra daha cok sahiplenici oluyor.insallah dahada artmaz esinin kiskancligi.zira öyle asla ömür gecmez.

Geçmeyecek Üzgünüm neyse ki siz şikayetçisiniz bu durumdan , eltim kocam beni çok seviyaaah , o yüzden kiskaniyo , seven adam kıskanır modunda
Bu arada merak ettim çok mu guzelsiniz ?
Guzel derler bana. Ama yani orta derece guzelim
Ole asiri guzelligimde yok yani.

Birde herkes dugunde esiyle oyanrken o beni masasa tek birakip oynuyodu. Bir daha onla davet ve dugunlere katilmayi dusunmuyorum

Neden güvensizlik yaşıyor sordunuz mu? Aktarılma, terk edilme korkusu olabilir mi? Hiç oturup konuştunuz mu bunları? İnşallah düzelir.
Hayir soramadim. Konusmaya basladigim gibi ben kiskanmiyorum ki diyor. Bazen ben ikna oluyom kisknanmadigina ya o derece kabullenmiyor. Ama demin ustumu degiscem perde cekili kendisi 5 dakka once cekmis duzeltmis ama gozu direk perdeye kayiyor. Evde rahat giyenemiyorum balkonumda rahat degilim. Ve dugunden geldigimden beri agliyorum. Cunku ben ona kiskanc oldugunu anlatamiyorum:-'(

:) peki
Isteklerini geri cevirirseniz belki azaltır ama genelde tam olarak geçmiyor.
Ne demişler can çıkar huy çıkmaz.
Kolay gelsin.
Peki istdiklerini nasil geri cevircem. Ne yapicam mesala

Madem kıskanmadığını iddia ediyor, sırf iki adam geçiyor diye yol değiştirdiğinizde, telefonunuzun ışığını kısmanızı istediğinde ve bunun gibi kıskançlık belirtisi gösteren her hareketinde madem kıskanmıyorsun bunu neden yapıyorsun diye sorun. Ama her seferinde sorun ki artık siz sormayın diye öyle davranmaktan vazgeçsin ya da kabul etsin ki yol alabilin

Peki istdiklerini nasil geri cevircem. Ne yapicam mesala
Mesela telefonun ışığını azalt dediğinde yapmayacaksiniz hir gür çıkararak değil de onun gibi kibar kibar :)
Hayatım zaten balkon karanlık nasıl görücem ekranı ?
Ya da uzun yolu kullanmak istediğinde çok yorgunum bu yolu kullansak diyin ayakkabı acitti diyin ne bileyim işte kıskançlık yapmasına izin vermeyin sizi yorar bu durum bi süre sonra.

Bu arada gözü perdeye kaydı demissiniz de bu yaptığı kıskançlık değil bence (perde konusunda)
Sonuçta hicbirimizin eşi ya da hiçbirimiz istemeyiz dimi soyunurken giyinirken birilerinin bizi görmesini.

Guzel fikirmis gercekten. Sagolun

Anladim. Sagolun

InsaAllah duzelir bu durum. Artik cok sıkıldım. Inanin erkeler el uzatsa geri ceviririm toklasmam. Ole kiskanilcak seyler yapmam.

Karşı cinsle tokalaşmak kıskanılacak bir şey mi? Sizin de kıskançlık algınız normal değil bence.
Yaşadığınız şey psikolojik şiddet. Bağırarak ya da sakince söylemesi bunu değiştirmez. Eşiniz taleplerini nasıl bir mantığa oturtuyor? Telefon ışığından yüzünüz görünüyormuş ya, normalde peçeli misiniz ki? Bir yorumda yazılmış zaten, bu davranışları için mantıklı açıklama talep edin her seferinde. Siz değil o bıksın.

Ayrıca ben bu tarz erkeklerin dışarıda gözlerinin dört döndüğünü düşünüyorum. Kendisi bütün kadınlara "cinsellik yaşanacak varlık" gözüyle bakmıyor olsa kendi eşini bu kadar kıskanmaz. Her erkeği kendisi gibi zannedip eşini korumaya almaya çalışıyor böyle kıskançlık yapanlar.
"Evlenince düzelir" demişsiniz düzelmemiş. Umarım "çocuk yapınca düzelir" demezsiniz.

Size birkaç sorum var:
1. Nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen biri misiniz?
2. Teşhirci misiniz?
3. Eşinizi aldatıyor musunuz?

Bu soruların cevabı hayır ise ve yine de bu şekilde davranıyorsa tebrikler bir ruh hastasıyla evlenmissiniz. Adamcağız kıskanç filan değil, bildiğiniz zalim yani.

Talimatlarına da koşulsuz uymayın. Kendini bilen, onurlu, düzgün yaşayan bir kadın olarak kendi davranışlarınıza ve karakterinize sahip çıkın lütfen. Yoksa çok mutsuz olursunuz çok.

Ohaa yani ya, “telefonun ışığını kapat yüzün gözüküyor “ ne demek? Zihniyete bak!.

Düğüne gittiğinde “oynıyım mı “ diye izin alırsan veya gözünün içine bakarsan kendisinde müsade etmeme lüksünü bulacaktır. Kalkıp oynayacaksın.

Çamaşır asacağın balkon yıkayacağın zaman da hiç kendin uğraşma direkt ver eline çıksın assın çamaşırları yıkasın balkonu madem öyle.

Kadını sadece seks objesi olarak gören erkeklerin zihniyetlerinin böyle olduğunu düşünüyorum. Eşine de dikkat et kusura bakma ama gözleri fıldır fıldır kadın arayan cinstendir eminim.

Ayrıca sende bir şey yaparken çekimser davranma ne istediğini ne yapacağını bilerek hareket et.
Örneğin; Balkona çıksam mı çıkmasam mı diye düşünme. o balkona çık ve bu konuda sana karışmasına müsaade etme.

Kendini ezdirirsen daha fazla kısıtlayacak özgürlüğünü bu da senin psikolojini bozacak ister istemez.

Bende de aynı sorun var. Evlenmeden önce kısıtlamazdı asla evlendiğinizden beri bıktım kıyafet baskılarından hayır acı kadar giyinmiyorum ama batıyor adama. Diz altı eteği bile çorapla giydiriyor herseye laf ediyor kısa kol giyemez oldum değil sıfır kol. Bıktım artık bende. Sürekli sorun kavga oluyor. Nasıl değişir anlamıyorum adam gitti bambaşka biri geldi

Valla iste biraz suyuna gideceksin canim maalesef.bende oyle acik giyinen biri deilim ama iste illa karisacak ya buluyo biseyler.

Valla iste biraz suyuna gideceksin canim maalesef.bende oyle acik giyinen biri deilim ama iste illa karisacak ya buluyo biseyler.

Sanki bunca sene onlar vardı hayatımızda. Kendi ayrı ailesi ayrı dert. Anlatıyorum aklına yatıyor hak veriyor ama ben kıskanıyorum diyor bu mu yani kıskançlık

Sevgiyle kıskançlığın ne ilgisi var yapmayın lütfen. Ya sevmeyi bilmiyorsunuz ya da sevilmeyi. Eşiniz sizi yeterince seviyor olsaydı bugün o düğünde eğlenin isterdi. Ne demek telefonun ışığından yüzün görünüyor. İnsansınız siz, koskocaman bir kadınsınız. Hangi sokaktan nasıl yürüyeceğinize, dans edip etmeyeceğinize, ne giyeceğinize her şeye siz karar verirsiniz. Sadece nikahınız var, aynı evde yaşıyor ve bir hayatı paylaşıyorsunuz diye bunca kısıt hak mıdır reva mıdır? Kadınlar kendilerini birey kabul etmedikten sonra eşlerinden de bunu talep etmeleri ne kadar mantıklı?

Işığı azalt yüzün görünüyor kısmında koptum ben asdsfgsss sen de hani sakinim kıskandırmam filan demişsin ama edeceğini etmişsin. Ama eşin abartıyor şaka bi tarafa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…