Eşimin bir değişik huyu

İnanın hiç bu işin vücutla kılla tüyle çok alakası yok (Aşırı kötü olmadığı sürece) beğenen her türlü beğenir bunun ten uyumuyla alakası var sanırım bu uyum sizde yok evliliğinizin başından berimi böyleydi yoksa sonradan mı oldu ?
Başından beri

Bu adamda normal erkeklerde olması gereken dürtülerden yok demekki ama bişeyler izleyip sonra bana geliyor demişsiniz ozaman üzgünüm ama başka kadınlardan tahrik oluyor sizden olmuyor bu sizin çirkinliğinizle alakalı bir durum kesinlikle değil bu eşinizin içgüzarlığıyla alakalı Allah yardımcın olsun

Ereksiyona giremiyormu ön sevişmeyle o yüzden mi size dokunmadan kedi ereksiona geçince uyandırıyor aceba ?

Ben bi keresinde sevdiğin değişik şeyler fanteziler varsa onlarıda deneyelim demiştim fantezi ne demek yakıştıramadım sana filan demişti. Sanki mahallenin manavıyla konuşucam bunları.
Kendisi başka türlü ilişki istemeyi kendine yakıştırıyor ama ikiyüzlülüğün böylesi.

Ben bi keresinde sevdiğin değişik şeyler fanteziler varsa onlarıda deneyelim demiştim fantezi ne demek yakıştıramadım sana filan demişti. Sanki mahallenin manavıyla konuşucam bunları.
Yakıştıramadım sana mı?
Fantezi kelimesini duyunca hallenen adamlar varken üstelik.

Kendisi başka türlü ilişki istemeyi kendine yakıştırıyor ama ikiyüzlülüğün böylesi.
Çünküm kadınlar cinsellikten zevk almaz Tahinciğim, cinsellik erkekler için var sadece. Kadın dediğin ellemesen 20 yıl durur. Ooondan.

Yok yobaz bir insan değildir. Geçmişinde 2 sene yurtdışında yaşadı bekarken. Orda ilişkileri olmuş sadece gecelik şeyler. Duygusal ilişki değil. Ve rus kızlarıyla birlikte olduğu için acaba onlarla nasıl sevişiyordu yada beni mi beğenmiyor diye de düşünmeye başlıyorum. Kendisine sorunca ne alakası var seni beğeniyorum diyor. 2 normal doğum yaptım şuan bekar kiloma geri döndüm 58 kiloyum. Vücudumda çatlak kıl tüy asla yoktur. Ama bu adam yüzünden vücuduma olan güvenim de bitti
Bence onlarla da değişik bir şey yapmamıştır. Yapabiliyor olsa ilişkileri günübirlik olmaz 2 yılda

Tepki olarak haklısiniz,seçtiğiniz kelimeler ise yanlis.
Yanlış demeyelim haydi sert diyelim.
Birikim en son dışa vurmuş kendisini kelimelerle.
Bence çok doğru söylemiş ya.
Hatta hoşuma gitti. Bu sevişmek değil becermek gerçekten de
Sevişmek fiilinde işmek eki bu işin karşılıklı yapıldığını gösterir. Adam karşılık beklemiyor, Lego gibi sok çıkar bir aktivite adam için.
Böylesi insanı deli eder ya.
Konu sahibi, zaten çocuğum buyuyunce belki ayrilim diye düşünüyordun da neden ikinci bir çocuk doğurdun ki:KK43:
28 yaşındaymışsin, benden küçüksün.. gençliğinin en esnek, en güzel çağlarında su adam yüzünden firijit olmuşsun resmen..çok üzücü...

Bence çok doğru söylemiş ya.
Hatta hoşuma gitti. Bu sevişmek değil becermek gerçekten de
Sevişmek fiilinde işmek eki bu işin karşılıklı yapıldığını gösterir. Adam karşılık beklemiyor, Lego gibi sok çıkar bir aktivite adam için.
Böylesi insanı deli eder ya.
Konu sahibi, zaten çocuğum buyuyunce belki ayrilim diye düşünüyordun da neden ikinci bir çocuk doğurdun ki:KK43:
28 yaşındaymışsin, benden küçüksün.. gençliğinin en esnek, en güzel çağlarında su adam yüzünden firijit olmuşsun resmen..çok üzücü...
Yani ne bileyim...
Öyle becermek deyince ayıp olmaz mı ?
Ayrılmak gibi bir niyeti olsa tamam da öyle bir durum da yok galiba.
Ben becermek demezdim.
Belki de bana sert geldi.

Yani ne bileyim...
Öyle becermek deyince ayıp olmaz mı ?
Ayrılmak gibi bir niyeti olsa tamam da öyle bir durum da yok galiba.
Ben becermek demezdim.
Belki de bana sert geldi.
Bana göre de sert, ama adamın yaptığı tam olarak bu. Kadın artık dayanamamış patlamış.
Büyük ihtimalle işini bitirip dönüp yatıyor. Kadın her seferinde boş yere banyo yaptığıyla kalıyor. Psikolojik tarafı da cabası.

Defalarca konuştuk. Hatta sırf ben başına kakmayayım diye doktora da gitti. Ama herşeyi normal. Bikaç kere video izlediğini yakaladım. Şuan göremiyorum ama yine gizliden izlediğini düşünüyorum. Çünkü ayda 1 kere bir erkek nasıl dayanır ki cinselsizliğe
Muhtemelen yine bir ele alışma durumu var. O daha kolayina geliyor sanirim

Ayıp olmasın diye 15-20 saniye öpüşürüz. Sevabına da biraz boynumu öper o kadar.
Ya ben bu kısımlara çok güldüm kusura bakmayın😄Neden çocukların tüm bakımını tek başınıza üstlendiniz.Bazı günler sen bak ben uyuyacağım deyin.Gece biriniz yatırın sabah diğeriniz uyanın çocukla.Böyle cinsel hayat mı kalır.Bu kadarı bana yetmiyor kusura bakma deyin.Bu kadın hakkına razı diye düşünmesin.

Merhaba hanımlar. Konu cinsellik kısmına taşınabilir ama ben orda cevap gelmez diye bilerek buraya açtım. Öncelikle eşimle cinsellik konumuz çok renksiz. Yani dümdüz bir adam. Ön sevişme yok. Ayıp olmasın diye 15-20 saniye öpüşürüz. Sevabına da biraz boynumu öper o kadar. Direk malum sona gider. Dümdüz bir ilişki yani. Süresi bile yıllardır aynı. Ayda 1-2 yaklaşıyor.

Sabahları 6 buçukta kalkıyorum oğlum çok erken kalkıyor. 6 aylık ve diş çıkarıyor beni çok yoruyor. Akşamda 12 gibi yatağa girdim pestilim çıkmış tabi 2 çocuk ve ev işleri derken. Eşimde geldi yattı bu akşam ilişki isteyeceğini tahmin ettim çünkü ben yattıktan hemen sonra geldi. Normalde 1 saat daha televizyon izler. Herneyse yattı ama bana yaklaşmadı bende gözümü bile açamıyorum sadece kıpırtıları hissediyorum. Kendine dokunduğunu hissettim yani ilişkiye kendini hazırlıyormuş gibi. Sertleştirmeye filan çalıştı. Yarım saat filan geçti sanırım ben dalmışım. Popoma dokunup ilişki istediğini belli ediyor. Uyanıp yapma dedim diye küstü döndü arkadını uyudu. Daha önce doktora gitti hormonel fiziksel hiçbir problemi yok bu arada.

Sabah ben tabi yine 6 buçukta kalktım oğlum alarm gibi kaldırıyor her gün. Eşim 11 e kadar uyumuş uykusunu almış keyifli keyifli kalktı günaydın diyor. Bende gözlerimden uyku akıyorken günaydın dedim moralsiz.

Ne bu surat asıl benim surat yapmam lazım dedi. Ve sinirliydim zaten patladım artık. Dedim ki neye surat yapacaksın? 11 e kadar deliksiz uyuyup paşalar gibi kalkıp hazır kahvaltıya geliyosun tüm gün evde her işe koşan benim. Akşam kendimi yatağa zor atıyorum tam dalmışım gelip sevişmek istiyosun. Sevişmek bile denmez becermek istiyosun dedim.

Sustu üzüldü çıktı gitti evden. Tüm bu kargaşanın içinde bide ben herşeyi düşünüyorum yoruldum gerçekten. Abarttım mı haklımıyım onuda bilmiyorum. Sadece uykusuzluk beni çok yıpratıyor. Bide beğenilmemek sanırım
Yani 3 senedir evliyim benim de bebeğim gece 10 kez uyanıp sabah 7 de kalkıyor. Ama bir.kez geri çevirmedm uyku arasında bile uyandırdığı oldu çok kez . Madem geri çevirdiniz canım uykum vardı falan gönlünü alabilirsin . Biz anneyiz tabiki biraz daha fedakar ve anaç olabiliyoruz😻

Haklısın sonuna kadar.
Iki çocuktan en azindan buyuk olaniyla ilgilensin, bir sabah da o kalkip kahvalti hazirlasin desen yok. Kendi keyiflerinden gram aksatmıyorlar. Bir de her şey yolundaymış gibi hizmet, özel muamele bekliyorlar.

Ben 6.30 da kalksam en geç 8de adami bir bahaneyle kaldirirdim. 11e kadar uyursa bana sinir basar. Hayat müşterek. Biri yan gelip yatarken oteki uykusuzluktan harap olmamalı

Valla çoğu erkek ergenlikten direkt andropoza geçiş yapıyor, yetişkinlik yok. Zorluk görmemekten herhalde. Bu garip huy diye küçümsencek bir mesele değil, üzülüyormuş bir de adam şımarık, bencil, ne kahvaltıyı ne bir şeyi haketmiyor.

Türk erkekleri ne kadar çok kadınla yatarsam o kadar çok erkek olurum diye saçma sapan düşündükleri için bir süre sonra duyguları köreliyor ve sadece gir çık yapıyorlar. Sonra da Türk kadınları balık gibi yatıyor diyorlar. Ten uyumunuz da yok. Böyle bir sorun yaşasam önce karşıma alır bir konuşurum, ben yetemiyorum her işe der ona da sorumluluk yüklemeye çalışırım baktım ki düzelmiyor bu sefer soğuk yaparım. Sizin yaptığınız hiçbir şeyi eşiniz anlamıyor sorun bundan kaynaklanıyor.

Back
X