- Konu Sahibi Uyeadiyok123
-
Evet tam olarak da böyle benim için yaşadığım şehire geldi yani bilemiyorum. Mantık evliliği mi yaptık aşk evliliği mi
Şimdi benim eski sevgilim bana çok aşıktı. Yaptıklarının haddi hesabı yok. Çok kötü bir tarafı da yoktu aslında iyi bir insandı. Ama ben evlenme teklifini reddettim. İstemedim evlenmek. Şimdi bu adam ne yapabilirdi bu konuda? Kaçırıp zorla nikah masasına falan mı oturtmalıydı? Yani her zaman insan sevdiği ile evlenemez. Öyle bir dünya yok. Konu sahibini rahatlatmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama bu yöntem doğru değil. Sadece evliliğe giden ilişkiler iyiymiş sadece evlenen insanlar birbirini seviyormuş gibi bir algı çıkıyor ortaya.Valla ben öyle imkansız aşklar biliyorum ki, sonunda evlendiler. İsteyen evlenir. Karşı taraf istemeseydi sevgili olmazlardı, diyelim ki eşi hatalı kötü davrandı vs zaten sevseydi kötü davranmazdı. Her şekilde ayrılmışlar. Eskiyi kıskanmanın kurcalamayın anlamı yok. Konu sahibine yapmasaydı neyse.
Aynen demek istediğim o.Katiliyorum o kişiyle evlenmeyince yaşanan şeyler gercek degilmiş, hiç sevmemiş, sevilmemis saniyor bazilari galiba.
Ustelik evlenmek her zaman büyük aşkla yapilan bir şey değil.
Asik oldugu kadinla olamayinca rastgele mantik evliligi yapan erkekler var. Kadinlar da var...
Ben olsam video için kirilmazdim ama konu sahibi de zaten sadece videoya kirillmamis ayni özenle kendisine bir sey yapilmadigina kirilmiş ve bu konuda hakli olabilir.
Bana yapsa biri sehir degistirirm netEnistenin çakallık şaka mııığ? Kadinlarin bugını bulmus resmen
Mon amour accessBana yapsa biri sehir degistirirm net
Tabii ki esinizi kıskanabilirsiniz kimse esini baskasiyla paylasmak istemez bu duygulariniz cok normal ama anormal olan kendinizi eski sevgili ile kendinizi kiyaslayip degersiz hissetmeniz.Bilinçli tutmamıştır. Ama benden öncekine çok sevdiğini düşünüyorum. O yüzden kuskanıyorım
Fransızcan yakiyorMon amour access
Je taime
Voullez vous me epouser mon cœur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?