Eşimin biricik erkek kardeşi...

kaynım haram ettiğimi bilmiyor ama onunla konuşmuyorum tavır koyuyorum eşşek değilse anlıyordur ama takmadığı kesin.zaten diyorum hep,maaşınla evini geçindir paran artarsa gönder ailene sözüm yok ama oda biliyorki maaşı ailesni geçindirmeye bile yetmez.o faturayı ödesin zaten dediğinizi yapıcam

Annesi babası istese verecek mi sanki adam düğüne yardım bile etmemiş. Eşinin kardeşi sonuçta gerektiği gibi konuşup Hayır demeyi bilmesi lazım.tamam kardeşi sonuçta ama geri ödese amenna.

canım bende bilirim kardeş atılırmı benimde kardeşlerim var ama bu kardeş değilki sanırsın ki düşman onun yuzundan ne kavgalar ettik dha ilk aylardan boşanma eşiğine geldik ama niye umursasınki kendi mutluluğunu düşünür anca. bende eşimde asla ailesni arayıpta para istemedik yemedik içmedik gezmedik gecelere kadar eşim mesai yaptı evliliğimiz dha ilk yılında 10 yıllık evlililer gbi olduk yinede arayıpta bize para lazım demedik bide üstüne küçük oğullarını besledik ben eşim için susuyorum dayanıyorum ama o yine kıymetimi bilmiyor

Bu durumda herşey eşinize bakıyor siz istemiyorsanız eşiniz bir sınır koyacak lafını söyleyecek öteki türlü sadece başınızı ağrıtırsınız eşiniz verdiği süreceBöyle çok var gerçekten etrafımdada görüyorum hayır demedikçe devam ediliyor geri ödenmediği halde ne borcu diyip kestirip atabiliyorlar kardeş ya aramızda borçmu olurmuş hay Allahım bu da başka bir yüzsüzlük :112:

Son düzenleme:
Annesi babası istese verecek mi sanki adam düğüne yardım bile etmemiş. Eşinin kardeşi sonuçta gerektiği gibi konuşup Hayır demeyi bilmesi lazım.tamam kardeşi sonuçta ama geri ödese amenna.

kayınbabam bana mobilyaları alırken gözümün içine bakarak söz verdi kızım merak etme ödeyeceğim ben dedi ama sonra ağznı bile açmadı bşka memlektteler yanlarına gidemedik parasızlıktan ama bize demediklerni bırakmadılar borcumuz var dedik ne borcu hala bitmedimi dediler gelseydiniz para verirdik dedi alırmı ki eşim tanımıyo sanki ama yok işte düşünmez o kadarını

gerçekten ihtiyaç olsa gönlümce verirsim ama o kızarkdşlarına yediriyor allah ıslah etsn o da aile kuracak allaha havale ettim artık

gerçekten ihtiyaç olsa gönlümce verirsim ama o kızarkdşlarına yediriyor allah ıslah etsn o da aile kuracak allaha havale ettim artık

İhtiyaç bile bir yere kadar geri ödenecekse çünkü sizde zor durumdasınız bir aile var ortada borçlar ve geçim derdi var keşke elde olsa boldan boldan verilse bir yardım edersin iki edersin sonuçta herkes başının çaresine bakmak zorunda kendini geçindiremiyorsa ilerde ailesini nasıl geçindirecek fazla güveniyor eşinize bence kötülük yapılıyor böyle devam ettikçe hazıra kolaylığa alışacaktır

Ooh çok alıştırmış eşin yaa sadece isteyende değil ki suç her istediğinde gönderende de var,

eşin seni hiç mi düşünmüyor yaa resti çek bundan sonra 5 tl bile yollamasın.

Olmaz ki böyle kullandırmayın kendinizi.

Ailesiyle kesinlikle konuşmalısın. Eşinden çekiniyorsun ama böyle gitmez. Eşin sınır koyacak başka çözümü yok bunun.
Paranın idaresini bir şekilde eline al tekrardan. Alışveris yap bütçene göre.
Ya da şöyle yap kendi kazandığının büyük bir kısmını başka bir hesapta tut. Eşine kredi kartıma yatırdım bu ay çok açılmışım de, şunu aldım şuraya ödedim falan de. Belki bu bahaneyle ciddi birikim yaparsın. Eşin para olmayınca veremeyecek kardeşine.

resti de çektim kavgalarda ettim kaynım yüzünden ailemi mi dağıtayım eşim zaten bizi beni düşünse böyle olmazdı

ailesiyle konuşamam eşim asla affetmez beni .
şuanki planım bu maaşımı vermicem artık bakalım umarım işe yarar teşekkürler

eşine de ki bu istemelerin sonu olmaz lkardeşine yardım yerine zarar veriyorsun.böyle isteyen adam hesabını bilmez, hırsızlıkta yapar üstelik kötü birşey yapmıyorsa neden ailesine söylemiyor? eşine söyle kardeşi battıkça batar ve çıkamaz.
çağır onu eve getirsin maaş bordrosunu hesap ekstresini , abisi hesaplasın gelirini giderini vs. öğretsin ve bir kaç ay kontrol edevceğini fialan ifade etsin!!

Okudukça sinirlendim çünkü benimde başımda olan bir durum. Aşağı yukarı aynı.. Tek kardeşi aralarından bir yaş var bizimki ev geçindiriyor oda sorumsuz ailesine saygısız bir şekilde kız arkadaşlarıyla keyif yapıyor beyefendi. Kimseye bir faydası yok burnunu aşağı indirmez, aman küsmesin diye millet tepesine çıkarmış. Üniversiteyi zar zor bitirdi ayda bir asgari ücret parası yiyerek ki ailesinin durumu da belli... ama ona hayır diyemediği için kimse aman küsmesin derdinde olduğu için herkes. Şimdide bütün bir yıl oturdu üç kuruş bir yerde iyi kötü çalışıp kazanayım demedi.

Şimdide KPSS kursuna yazıldı kazanacak mı hayır yine bizim başımıza kalacak. O kurs parasını nereden ödediler hiç bilmiyorum. Eşimden bile şüpheleniyorum ki benim şuanda tedavi sürecim falan var ekstra ücretler var bir sürü :/ yani zaten bundan bi emin olsam ortaya çıkarabilsem herşey çok daha farklı olacak...

Abisi yani eşim dayanamadığı için benimde tepki gösterdiğimi bildiği için gizli gizli veriyor biliyorum. Haketse inanki gıkım çıkmaz bir çabaladığını görsem ama yok.

Ay canım valla öyle sinirlendim ki senin topiğinde kendi derdime düştüm. Yani ne yapılır ne yapmak gerekiyor hiç bilmiyorum. Eşlerimiz hayır demeyi öğrenmediği sürece yapacak birşey yok sanırım :/

hazıra alışık zaten canım düşünmüyor ki babası iki abisi 3 ablası var birinde biri bakar nasılsa bencil herifin teki

resti de çektim kavgalarda ettim kaynım yüzünden ailemi mi dağıtayım eşim zaten bizi beni düşünse böyle olmazdı

Öyle birşey demiyorum fakat bu mesele ciddi bir mesele sürekli olan birşey olduğu için insan da huzur bırakmaz boşanmaya bile sebep olur,

senin kardeşin var mı varsa sende ona yollamaya başla,bakalım eşin ne tepki veriyor yoksada ailene yolla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…