benim bu tür konulara karşı ne tahammülüm var ne de toleransım.arkadaşlar evlendiğimiz günden beri para yiyici erkek kardeşten kurtulamadım yanlışmı düşünüyorum abartıyormuyum lütfen fikir verin şimdi en başından herşeyi anlatıyorum.
evlendik aradan daha iki ay geçmedi kardeşi eşimi aradı başını belaya sokmuş 2500 tl para gerekliymiş biz daha yeni evlenmişiz bi sürü borç yıkmış sevgili kayınpederim(ödeyeceğim dediği halde mobilya borçlarımızı ödemedi Allaha havale ettim) küçük bey bizden para istiyor neyse benim bi kredikartım vardı limiti yüksekti verdik buna.bi yerden alışveriş yaparmı gibi bişeymi ne yapıyormuşsun karşılğnda biraz kesip nakit para veriliyormuş( yani bize öyle söyledi) 12 takstle kullandı bu parayı. ödiceğim dedi.çalışıo zaten 900-1000 tl alıyor. her ay her ay bekledkki beyfendi bize para göndersin zaten sıkışığız zar zor geçiniyoruz.aileside bilmiyor eşim söyleme dedi.biz bundan 1800 tl aldık zar zor oda ben istedim artık yani yüzsüzden arardım telefonlarımı bile açmazdı. kalan 700 üde ödedik ama eşimede söyledim helal etmiyorum.çünkü nasıl bi pisliğe bulaştğnı bliyorum ve haram yere gtti o para bnde haram ettim.nyse bu bize borcu oldğu halde durmadan eşimden 50 100 durmadan istiyo sevgiline para göndermesini istiyo.benim eşimde gönderiyo biricik kerdeşi asla kırmaz sanki tek kendi parası,gönderir de gönderir.ne kavgalar ettik neler dedik birbimze bunun yüzünden ama eşim asla toz kondurmaz ailesine.ben eşşekmiyim sevgilisin 100 tl lik çanta parasını göndereyim kendim bile almıyorum o kadar parayla çantayı.
dün akşam da iki faturası varmış 110-120 tl lik abisine öde diyo. allahım çıldırdım artık hat da başkasına ait ne bilim senin hattın oldğunu belki sevgilinin allahım ya bnm faturam o kdar gelmiyo yani bu kadar mı olur utanmaz yüzsüz.eşimde bnm korkumdan ödemedi ama eminim bugün ödeyecek
yatırmış faturalarını allahım delircem ya yok ama bundan sonra maaşımın bi kuruşunu göremez banada yazık ya başkarlndan dha kymetli olduğum günü ne zaman görücem
kullandırmasın ünv. mezunu 27 yaşında adam görmüyor gösteremiyorum.Kavga etmeden anlatarak canım sanırım kavga ettikçe inada bindiriyor eşiniz bir insan nasıl görmez böyle apaçık ortada olan bir durumu kullanmak değilde nedir
gönderdik valla canım kendş ellerimle sevgili kızarkdşına para gönderdim.Yüzsüz şey ya ! Kesinlikle abartmıyorsun sonuna kadar haklısın. Eşin evlendiğinin artık bi ev geçindirdiğinin bilincinde değil sanırım, onu uyarmak sana düşüyor.
Bide utanmadan sevgilsine para göndertiyormuş ya şaka gibi .. Oldu olacak nüfusunuza alın valla öz evladınız olsa bu kadar masraflı olmaz :))
benim bu tür konulara karşı ne tahammülüm var ne de toleransım.
abisi bir kere red cevabı verse ikinci haltı yerken düşünür.
abisi tamam da her halta garantör gibi abi kullanılmaz ki.
Yatıracağı belliydi ama zaten. Bunu biliyordun.
Bundan sonra yapacağın belli en azından. Dediğin gibi tek kuruş gösterme eşine. Buna sen mecbur ettin de.
zaten çalışan kadınlar en birinci hakkıdır maaş kartı.bu bir özgürlüktür.o kartın eşinizde işi ne.kartı ondan alın ve asla bir daha vermeyin.kendi maaşından ödesin napıyosa baksın.eve bakmak da onun görevi zaten.siz eviniz için gerekli gördüğünüz yerde harcayın.kesin kararlı konuşup kartı alın.lütfen kavga etmeyin.hakaret falan olunca telafi zor oluyor
kullandırmasın ünv. mezunu 27 yaşında adam görmüyor gösteremiyorum.
maaşımı nakit alıyorum ve eşimin eline sayıyorum ama bitti iyi niyetimi dha fzla suistimel ettirmicem ne hali varsa görsün
benim hakkım olan para o kaynıma haram olsun.
Görecekte geç kalacak sanırım hayır eliniz rahat olsa neyse bu kadar sıkıntıda nasıl bu kadar rahat olabiliyorda gönderiyor:44aha fazlamı borç çıkarmak gerek yani:26:
kredi kartından ödüyor sanki o para değil görmez bacım görmez görsede görmemezlikten gelir
Allah size sabır eşinize de biraz anlama görme şansı versin ne diyim canım üzüldüm
aynen.ama kararlı ol.bak kararlı olmak çok önemli.parayı onun eline sayıp verme.sen de kalsın.ne ödenecekse sana söylesin.ben yatırırım de.ya da ödenecek miktarı ve ne için olduğunu söyler ona verirsin.yoksa acaba hiç mi vermesen???aklı başına gelsin
Bunu kaynının ve eşinin yüzüne karşı da söylemelisin. İdrak edilir mi bilmem?
Maaşını aldığın gün kendi hesabına yatıracaksın ve bundan eşinin haberi olacak veya olmayacak senin tercihin. Tek yol bu bence.
ne yatırılacağını biliyorum yazıyoruz bi yere ona göre para veririm öder mutlaka biliyorum sevmez borcu.eşime haram ettğimi söylüyorum kaynıma söyliceğm günde gelecek inşlh.
Allah yardımcın olsun huzurunuz bozulmasın. En kısa zamanda da bebeğini kucağına alırsın inşallah..
kayınbabam bana mobilyaları alırken gözümün içine bakarak söz verdi kızım merak etme ödeyeceğim ben dedi ama sonra ağznı bile açmadı bşka memlektteler yanlarına gidemedik parasızlıktan ama bize demediklerni bırakmadılar borcumuz var dedik ne borcu hala bitmedimi dediler gelseydiniz para verirdik dedi alırmı ki eşim tanımıyo sanki ama yok işte düşünmez o kadarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?