aynı şeyleri yaşamışız canım ya bide eşimin ailesi de onu defalarca kurslara gönderdi iyi bi yer kazansın diye ama eşimi göndermediler eşimin üstüne düşmediler hep küçük kaynım hep küçük kaynım babası zavallı eşimi hep ikinci plana atar eşimde napsın babası yıne kıyamazOkudukça sinirlendim çünkü benimde başımda olan bir durum. Aşağı yukarı aynı.. Tek kardeşi aralarından bir yaş var bizimki ev geçindiriyor oda sorumsuz ailesine saygısız bir şekilde kız arkadaşlarıyla keyif yapıyor beyefendi. Kimseye bir faydası yok burnunu aşağı indirmez, aman küsmesin diye millet tepesine çıkarmış. Üniversiteyi zar zor bitirdi ayda bir asgari ücret parası yiyerek ki ailesinin durumu da belli... ama ona hayır diyemediği için kimse aman küsmesin derdinde olduğu için herkes. Şimdide bütün bir yıl oturdu üç kuruş bir yerde iyi kötü çalışıp kazanayım demedi.
Şimdide KPSS kursuna yazıldı kazanacak mı hayır yine bizim başımıza kalacak. O kurs parasını nereden ödediler hiç bilmiyorum. Eşimden bile şüpheleniyorum ki benim şuanda tedavi sürecim falan var ekstra ücretler var bir sürü :/ yani zaten bundan bi emin olsam ortaya çıkarabilsem herşey çok daha farklı olacak...
Abisi yani eşim dayanamadığı için benimde tepki gösterdiğimi bildiği için gizli gizli veriyor biliyorum. Haketse inanki gıkım çıkmaz bir çabaladığını görsem ama yok.
Ay canım valla öyle sinirlendim ki senin topiğinde kendi derdime düştüm. Yani ne yapılır ne yapmak gerekiyor hiç bilmiyorum. Eşlerimiz hayır demeyi öğrenmediği sürece yapacak birşey yok sanırım :/
hazıra alışık zaten canım düşünmüyor ki babası iki abisi 3 ablası var birinde biri bakar nasılsa bencil herifin teki
resti de çektim kavgalarda ettim kaynım yüzünden ailemi mi dağıtayım eşim zaten bizi beni düşünse böyle olmazdı
görüyor ve sadece susuyor[/QUOTE
eşiniz göz yumuyorsa yapcak bişe yok;
bulmuş kaz yoluyo kardeşi napsınnnn
Evet katılıyorum her şey eşinde bitiyor ,buna son verecek tek kişi o
o kendini kullandırtmaya devam ederse böyle sürer gide ama konu sahibi de tepkisini sert bir şekilde koyarsa eşi değişebilir.
eşine de ki bu istemelerin sonu olmaz lkardeşine yardım yerine zarar veriyorsun.böyle isteyen adam hesabını bilmez, hırsızlıkta yapar üstelik kötü birşey yapmıyorsa neden ailesine söylemiyor? eşine söyle kardeşi battıkça batar ve çıkamaz.
çağır onu eve getirsin maaş bordrosunu hesap ekstresini , abisi hesaplasın gelirini giderini vs. öğretsin ve bir kaç ay kontrol edevceğini fialan ifade etsin!!
Evet katılıyorum her şey eşinde bitiyor ,buna son verecek tek kişi o
o kendini kullandırtmaya devam ederse böyle sürer gide ama konu sahibi de tepkisini sert bir şekilde koyarsa eşi değişebilir.
kociş sustukça yicek tatlım daha napsın bulmuş kerizii
kocanla otur konuş böle devam ederse de uyarrr
güzel güzelde konuştum,kavagada ettim sustumda hiçbiri işe yaramadı.Abisi hiç hayır dememiş diğerleri der diye sanırım bulmuş abiyi aklınca para sızdırıyor ben buna iyi niyetle bakamıyorum maalesef kız arkadaşının ihtiyacını aldırtıyorsa buna iyi niyet diyemem bu ihtiyaç değil ki şahsen bir başkasından olacaksa o para o kadar pahalı şantaya ne gerek var kaldı ki çanta olmayıversin ne olacak çanta takmasa eksikmi kalacak eşinizin görmesini sağlayın kavgayla tartışmayla değil gözüne soka soka anca o şekilde anlar bu saatten sonra
güzel güzelde konuştum,kavgada ettim sustumda hiçbiri işe yaramadı.Evet katılıyorum her şey eşinde bitiyor ,buna son verecek tek kişi o
CANIM BİRİ OLMAZSA ÖBÜRÜNÜ ARIYOR HEPSİNİ TIRIKLIYOR HİÇBİRİDE HAYIR DEMİYOR BÜYÜK İHTİMAL Bİ TEK EN BÜYÜK KAYNIM VERMİYORDUR ELTİM CİN GİBİDİR KOKLATMAZdiğer kardeşlerinden alıyormu ??
aynı şeyleri yaşamışız canım ya bide eşimin ailesi de onu defalarca kurslara gönderdi iyi bi yer kazansın diye ama eşimi göndermediler eşimin üstüne düşmediler hep küçük kaynım hep küçük kaynım babası zavallı eşimi hep ikinci plana atar eşimde napsın babası yıne kıyamaz
bnmde tadevi sürecim var çouğm olmuyor ilerde çok paraya ihtiyacmız olablir ama eşim bunları düşünüp para birktireceğine ailesine yediriyor allah bize sabır versin canım
senin eşinin ailesi biliyormu peki??
ailesiyle konuşamam eşim asla affetmez beni .
şuanki planım bu maaşımı vermicem artık bakalım umarım işe yarar teşekkürler
kardeşinin sizden para aldığının biliyormu diye sordum canım? Benim eşimin ailesi bilmiyor çocuk olayınıda bilmiyor bnde istemiyorum allah yardımcımız olsun inşallh bir an ince bebeğine kavuşursunbenim eşim üniversiteyi 2 yıl okudu 4 yıllığa geçiş yapmamış sırf iyi kötü çalışıp kardeşimi okutayım diye ama adamın umrunda değil. Babası çok karşı çıkıyor ama onuda susturuyorlar malesef kayınvalide tepesine çıkardıkça çıkarmış. Ama hiç eyvallahım yok bunu az çok kendisine gösterdim çekinir bende. Bir tek eşimin bir açığını yakalıyorum bu konuda bir bulursam o zaman görüşücez ...
Bende bebek tedavisi görüyorum parmağımdaki alyans dışında bütün altınlarımı sattım çok pahalı bir tedavi süreci malesef.
Eşimin ailesi neyi biliyormu canım eğer bu tedavi sürecini soruyorsan hayır onlar bilmiyorlar bilmelerini istemiyorum.
Benim kaynım böyle kötü birşeyler yapmıyor onu biliyorum hani kötü bir insan değil benim derdim sadece iş beğenmemesi, ailesine yardımcı olmaması, saygı olmaması vs.
Eşim bir gün anlayacak anlamasınada umarım geç olmaz.
güzel güzelde konuştum,kavagada ettim sustumda hiçbiri işe yaramadı.
amiiiiiinnnnnnnnnnnn diyorum başkada bişi demiyorumbak benim eşimde evlenmeden önce kardeşine kendini kullandırıyordu,eşim çalışıp bütün maaşını babasına veriyordu kayınım ise çalıştığı parayı vermek bir
yana evdekilerden üstüne para alıyordu sevgilisiyle yemek için,sonra nemi oldu kayınbabam eşimin parasıyla hem bize hem ona eşit şekilde altın aldı
kaynımın beş kuruş katkısı olmamasına rağmen bizle aynı sayıda altını olmuş oldu bide üstüne kaynımın kendi evine aldığı halıyı o zamanki nişanlımın yani
eşimin kredi kartına çektirip ödetti halı dediysem 1 tane değil bütün odaların halıları 1,5 milyar kadar ve buna benzer bir çok şey,
sonra eşim işyerinden tazminat almıştı onada göz koydu önce bana düğün yapalım abi sonra ben sana öderim diye allahtan eşim o kadar da saf değil birde
benden çekindiği için buna razı gelmedi çok şükür benim ailemin yardımıyla ve eşimin tazminatıyla borçsuz evlendik.
Aradan biraz zaman geçti kaynımdan tel geldi abi bize altınlardan borç ver evleneceğim diye tabiki verdirmedim çünkü 100/100 geri gelmeyecekti daha
öncekiler gibi eşim vermek istedi ama ben resti çektim,ondan sonra kredi çekip evlendi bütün misafirler bizim evde ağırlandı bizle işi bitince bize küstü
para vermedik diye yani menfati bitince bizle işide bitti kaç yıldır görüşmüyoruz ve çok rahatız o bakımdan,
darısı sizin başınıza.
[ı]canım artık ya yarıyacak ya yarıyacakOldukça ciddi ve net konuşun derim yoksa sizin evliliğinizi de etkiler farkında olmadan etkilemiş ki burada konuşuyoruz zaten [/ı]
Bu gerçekten hiç hoş değil.ama eşin hep evet demiş,bikaç kez reddetse isteyemez.eşinle kavga etmeden kararlı ve kesin bir şekilde konuşun.siz kardeşiyle konuşum diyecem ama hoş olmaz.annesine babasına bu durumdan bahsedin diyecem ama onda da oğullarını tutarlar.en iyisi eşinizle çözün
evet tek çare eşimin kafası değişecek
o sanıyorki kardeşime iyilik yapıyorum abisinden görmedği ilgiyi alakayı kardeşine gösteriyorki oda onun gibi olmasın ama yanlış yapıyor defalarca anlattım siz bu hale getirdiniz dedim kaynımın hiç suçu yok suç yetiştirenlerdeRica ederim inşallah işe yarar.
Bu erkekler çok saf ya. Korumacı davranıyorlar abilik yaptıklarını sanıyorlar ama ilerisini hiç düşünmüyorlar. Önce evini düşünmesi gerekiyor halbuki.
Ben de böyle konuları okuyunca acaba kardeşine, babasına falan veriyor mu diye düşünürüm. Ama eşimin maaşından zaten ev kredisi kesildiği için içim rahat. Kendi maaş kartına dokunmuyor bile. Biri isterse de bana mutlaka söylüyor.
Ekonomik olarak durumunuzu bilemem ama ev borcuna başlarsanız eşin önce banka borcunu düşünebilir. Doğal olarak kayınbiraderinin para musluğu kesilebilir.
etkiledi etkilemezmi başka bi konu daha açmıştım ordada yazmıştım sorunlarım var zaten eşimle aramı düzeltmeye çalışıyorum kavga etmemeye çalışıyorm ama bunlar oldukça nasıl susayım of
arkadaşlar evlendiğimiz günden beri para yiyici erkek kardeşten kurtulamadım yanlışmı düşünüyorum abartıyormuyum lütfen fikir verin şimdi en başından herşeyi anlatıyorum.
evlendik aradan daha iki ay geçmedi kardeşi eşimi aradı başını belaya sokmuş 2500 tl para gerekliymiş biz daha yeni evlenmişiz bi sürü borç yıkmış sevgili kayınpederim(ödeyeceğim dediği halde mobilya borçlarımızı ödemedi Allaha havale ettim) küçük bey bizden para istiyor neyse benim bi kredikartım vardı limiti yüksekti verdik buna.bi yerden alışveriş yaparmı gibi bişeymi ne yapıyormuşsun karşılğnda biraz kesip nakit para veriliyormuş( yani bize öyle söyledi) 12 takstle kullandı bu parayı. ödiceğim dedi.çalışıo zaten 900-1000 tl alıyor. her ay her ay bekledkki beyfendi bize para göndersin zaten sıkışığız zar zor geçiniyoruz.aileside bilmiyor eşim söyleme dedi.biz bundan 1800 tl aldık zar zor oda ben istedim artık yani yüzsüzden arardım telefonlarımı bile açmazdı. kalan 700 üde ödedik ama eşimede söyledim helal etmiyorum.çünkü nasıl bi pisliğe bulaştğnı bliyorum ve haram yere gtti o para bnde haram ettim.nyse bu bize borcu oldğu halde durmadan eşimden 50 100 durmadan istiyo sevgiline para göndermesini istiyo.benim eşimde gönderiyo biricik kerdeşi asla kırmaz sanki tek kendi parası,gönderir de gönderir.ne kavgalar ettik neler dedik birbimze bunun yüzünden ama eşim asla toz kondurmaz ailesine.ben eşşekmiyim sevgilisin 100 tl lik çanta parasını göndereyim kendim bile almıyorum o kadar parayla çantayı.
dün akşam da iki faturası varmış 110-120 tl lik abisine öde diyo. allahım çıldırdım artık hat da başkasına ait ne bilim senin hattın oldğunu belki sevgilinin allahım ya bnm faturam o kdar gelmiyo yani bu kadar mı olur utanmaz yüzsüz.eşimde bnm korkumdan ödemedi ama eminim bugün ödeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?