Eşimin biricik erkek kardeşi...

aynı şeyleri yaşamışız canım ya bide eşimin ailesi de onu defalarca kurslara gönderdi iyi bi yer kazansın diye ama eşimi göndermediler eşimin üstüne düşmediler hep küçük kaynım hep küçük kaynım babası zavallı eşimi hep ikinci plana atar eşimde napsın babası yıne kıyamaz
bnmde tadevi sürecim var çouğm olmuyor ilerde çok paraya ihtiyacmız olablir ama eşim bunları düşünüp para birktireceğine ailesine yediriyor allah bize sabır versin canım
senin eşinin ailesi biliyormu peki??

hazıra alışık zaten canım düşünmüyor ki babası iki abisi 3 ablası var birinde biri bakar nasılsa bencil herifin teki

Abisi hiç hayır dememiş diğerleri der diye sanırım bulmuş abiyi aklınca para sızdırıyor ben buna iyi niyetle bakamıyorum maalesef kız arkadaşının ihtiyacını aldırtıyorsa buna iyi niyet diyemem bu ihtiyaç değil ki şahsen bir başkasından olacaksa o para o kadar pahalı şantaya ne gerek var kaldı ki çanta olmayıversin ne olacak çanta takmasa eksikmi kalacak eşinizin görmesini sağlayın kavgayla tartışmayla değil gözüne soka soka anca o şekilde anlar bu saatten sonra

resti de çektim kavgalarda ettim kaynım yüzünden ailemi mi dağıtayım eşim zaten bizi beni düşünse böyle olmazdı

canım dedim siz bu çocuğa ailecek kötülük ediyorsunuz yarın bigün çoluğu çucuğu olsa geçindiremese size kalacak akıl ver şuna konuş böyle olmaz de.koca adamla ne konuşayım diyor.zaten eşim konuşsada kaynım dinlemiyor umursamıyor.
uzaktalar eşimin ailesi bşka şehirde.

güzel güzelde konuştum,kavagada ettim sustumda hiçbiri işe yaramadı.

Benim eşim üniversiteyi 2 yıl okudu 4 yıllığa geçiş yapmamış sırf iyi kötü çalışıp kardeşimi okutayım diye ama adamın umrunda değil. Babası çok karşı çıkıyor ama onuda susturuyorlar malesef kayınvalide tepesine çıkardıkça çıkarmış. Ama hiç eyvallahım yok bunu az çok kendisine gösterdim çekinir bende. Bir tek eşimin bir açığını yakalıyorum bu konuda bir bulursam o zaman görüşücez ...

Bende bebek tedavisi görüyorum parmağımdaki alyans dışında bütün altınlarımı sattım çok pahalı bir tedavi süreci malesef.

Eşimin ailesi neyi biliyormu canım eğer bu tedavi sürecini soruyorsan hayır onlar bilmiyorlar bilmelerini istemiyorum.

Benim kaynım böyle kötü birşeyler yapmıyor onu biliyorum hani kötü bir insan değil benim derdim sadece iş beğenmemesi, ailesine yardımcı olmaması, saygı olmaması vs.

Eşim bir gün anlayacak anlamasınada umarım geç olmaz.

Bu gerçekten hiç hoş değil.ama eşin hep evet demiş,bikaç kez reddetse isteyemez.eşinle kavga etmeden kararlı ve kesin bir şekilde konuşun.siz kardeşiyle konuşum diyecem ama hoş olmaz.annesine babasına bu durumdan bahsedin diyecem ama onda da oğullarını tutarlar.en iyisi eşinizle çözün

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ailesiyle konuşamam eşim asla affetmez beni .
şuanki planım bu maaşımı vermicem artık bakalım umarım işe yarar teşekkürler

Rica ederim inşallah işe yarar.
Bu erkekler çok saf ya. Korumacı davranıyorlar abilik yaptıklarını sanıyorlar ama ilerisini hiç düşünmüyorlar. Önce evini düşünmesi gerekiyor halbuki.
Ben de böyle konuları okuyunca acaba kardeşine, babasına falan veriyor mu diye düşünürüm. Ama eşimin maaşından zaten ev kredisi kesildiği için içim rahat. Kendi maaş kartına dokunmuyor bile. Biri isterse de bana mutlaka söylüyor.
Ekonomik olarak durumunuzu bilemem ama ev borcuna başlarsanız eşin önce banka borcunu düşünebilir. Doğal olarak kayınbiraderinin para musluğu kesilebilir.

Bak benim eşimde evlenmeden önce kardeşine kendini kullandırıyordu,eşim çalışıp bütün maaşını babasına veriyordu kayınım ise çalıştığı parayı vermek bir

yana evdekilerden üstüne para alıyordu sevgilisiyle yemek için,sonra nemi oldu kayınbabam eşimin parasıyla hem bize hem ona eşit şekilde altın aldı

kaynımın beş kuruş katkısı olmamasına rağmen bizle aynı sayıda altını olmuş oldu bide üstüne kaynımın kendi evine aldığı halıyı o zamanki nişanlımın yani

eşimin kredi kartına çektirip ödetti halı dediysem 1 tane değil bütün odaların halıları 1,5 milyar kadar ve buna benzer bir çok şey,

sonra eşim işyerinden tazminat almıştı onada göz koydu önce bana düğün yapalım abi sonra ben sana öderim diye allahtan eşim o kadar da saf değil birde

benden çekindiği için buna razı gelmedi çok şükür benim ailemin yardımıyla ve eşimin tazminatıyla borçsuz evlendik.

Aradan biraz zaman geçti kaynımdan tel geldi abi bize altınlardan borç ver evleneceğim diye tabiki verdirmedim çünkü 100/100 geri gelmeyecekti daha

öncekiler gibi eşim vermek istedi ama ben resti çektim,ondan sonra kredi çekip evlendi bütün misafirler bizim evde ağırlandı bizle işi bitince bize küstü

para vermedik diye yani menfati bitince bizle işide bitti kaç yıldır görüşmüyoruz ve çok rahatız o bakımdan,

darısı sizin başınıza.

kardeşinin sizden para aldığının biliyormu diye sordum canım? Benim eşimin ailesi bilmiyor çocuk olayınıda bilmiyor bnde istemiyorum allah yardımcımız olsun inşallh bir an ince bebeğine kavuşursun

amiiiiiinnnnnnnnnnnn diyorum başkada bişi demiyorum

[ı]canım artık ya yarıyacak ya yarıyacak Oldukça ciddi ve net konuşun derim yoksa sizin evliliğinizi de etkiler farkında olmadan etkilemiş ki burada konuşuyoruz zaten [/ı]

etkiledi etkilemezmi başka bi konu daha açmıştım ordada yazmıştım sorunlarım var zaten eşimle aramı düzeltmeye çalışıyorum kavga etmemeye çalışıyorm ama bunlar oldukça nasıl susayım of

ne demek yahu kız arkadasının çanta parasındn tut faturasına kadar kocana ödetio ben o kocanın ümünü sıkarım sende çalııomuşunnn çlıırm kuruşumu vermm kendide bnm bazımı geçindrmk zorunda bende paramı biriktrrm en kaynın iiçinmi çalışıonnn acaip sinir oldm artı siz bi ailesz çocuklarınız için çalışıosunuz oo hem bekar hemde size yük oluooo siz kayınbabbangile yük olsanız para isteseniz emin olun kimse yardımcı olmaz allah düşürmesn muhtac etmesn bizzat ben yasadmm bu durumuu ezdirme bu kaadadr yedrme hakkınııı elin karı kızına

yatırmış faturalarını allahım delircem ya yok ama bundan sonra maaşımın bi kuruşunu göremez banada yazık ya başkarlndan dha kymetli olduğum günü ne zaman görücem

Kavga etmeden anlatarak canım sanırım kavga ettikçe inada bindiriyor eşiniz bir insan nasıl görmez böyle apaçık ortada olan bir durumu kullanmak değilde nedir

Yüzsüz şey ya ! Kesinlikle abartmıyorsun sonuna kadar haklısın. Eşin evlendiğinin artık bi ev geçindirdiğinin bilincinde değil sanırım, onu uyarmak sana düşüyor.
Bide utanmadan sevgilsine para göndertiyormuş ya şaka gibi .. Oldu olacak nüfusunuza alın valla öz evladınız olsa bu kadar masraflı olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…