Eşimin Biten Sevgisi

Arkadaşlar eşim eve geldi ailem de geldi konusuldu edildi esim evden kiyafetlerini toplayip gitmeye karar verdi bende asla gitme etme diye karsisinda durmadim gitsin gitmek isteyen bi adam zaten hic bi zaman sevmemis demektir isin icinde birde siddet varken bunun sonunu ayrilik olarak goruyorum ben
Daha çok gençsiniz, umarım ayrılma kararınızın arkasında durursunuz, siz becerikli bir kadınsınız, kendi hayatınızı idame ettirip ayaklarınız üzerinde duracak kabiliyete sahipsiniz, sizi döven biriyle aşkından ölseniz de beraber olmayın, aileniz yanınızda nasılsa, boşanır bir ile girer çalışırsınız.

Arkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi
Sana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyo daha ne kadar sabredecek aşkın sevginin arkasına sığınacaksın aslında yapman gerekeni biliyosun cesaretin yok bize soruyosun çocuğun yok sa ki varsa da al git baba evine baba evin mi yok ya zaten evde dikiş nakışla evi geçindiren sensin kendine rahat rahat bakarsın lütfen onabakmayı kes ya neyini seviyosun hala ne dememizi bekliyosun şunu de düzelir dememizi mi

Boşanmalısın kesinlikle.Ne eş olmayı ne de baba olmayı hak ediyor.Bütün ömrünü bu adamı yontmak için harcayamazsın ki.Huzurlu bir hayat senin hakkın.

Tanıdığım böyle ayrı ayrı çift vardı abla birisi 20 yılın üzerinde evlidir 3 tane çocuğu var adam eve ne kadar fatura gelir bilmez,çocukları üniversite okudu ve okuyor o çocuklara tek kuruş faydası olmadı,çalışmıyor adam, evi geçindiren kadın ve kadının ailesi,kızlarına ev aldılar sırf kira vermesin diye,aslında ailesi boşanmasını istiyordu ama kadın boşanmadı yoksa kadının bütün sülalesi arkasında hem kendinin hem çocuklarının.

Diğer tandığımda yine 8-9 yıllık evli çocukları var adam çalışmıyor evi geçindiren kadın ve ailesiydi,kadının ailesi sırf çalışsın diye araba aldı ama işe yaradımı hayır ailesi boşansın diye çok dil döktü biz sanada çocuklarınada sahip çıkarız bizimle kalmak istemezsen ayrı ev açarız diye kadın kabul etmedi ailede artık maddi yardımı kesti, verdikleri arabayı geri aldı hakılı olarak,bir ara duydum işe girdi çalışıyor evine bakıyor sonra duydum yine kadın çalışıyor evi geçindiriyor adam gezip tozuyor,sanrım bu tip adamlar 20 yıl geçsede değişmiyor abla konu sahibinin kocasıda değişmez.
Bizimde komsumuz var di esi bir gun calissa bir ay çalışmazdi bayan yillarca bakti adama once bosadi ayri evde yaşadı ama sanirim kira zor geldi kendi adamin ust katina yerlesti adam alt katta tek yasiyordu sonra ev aldi kendine oğullarını yanina aldi gecinip gidiyor yillardir gormem ama gel gor ki kadinin psikolojisi bozulmus cökmus resmen kolay mi 20 yildan fazla idare etmistir adami

Bizimde komsumuz var di esi bir gun calissa bir ay çalışmazdi bayan yillarca bakti adama once bosadi ayri evde yaşadı ama sanirim kira zor geldi kendi adamin ust katina yerlesti adam alt katta tek yasiyordu sonra ev aldi kendine oğullarını yanina aldi gecinip gidiyor yillardir gormem ama gel gor ki kadinin psikolojisi bozulmus cökmus resmen kolay mi 20 yildan fazla idare etmistir adami
Doğrudur burada örnek verdiğim kişiler boşansa bütün ailesi arkasında olur hatta tek ailesi değil bütün akrabaları bile destek olurlar ki çok yalvardılar dil döktüler maddi hiçbir sıkıntıları olmaz hem kadının hem çocukların ama boşamıyorlar.

Hiç bir fikrim yok flort donemimiz de benim icin daglari delen ferhatti kendileri onun icin vazgecilmezdim simdi hersey degisti ne yazik ki insanlari tanimak mumkun olmuyormus en azindan benim icin oyleymis sadece kendime kiziyorum boyle bir pisligi hayatima kabul ettigim icin
insanız başımıza her türlü şey gelebilir kızmayın kendinize bundan sonrasını düzeltmeye bakın

Arkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi
Degismez demekki kopruyu gecene kadarmis cocuk yapma sakin evliligini gozden gecir

Back
X