Eşimin bitmeyen göz çapkınlıkları!

Kardesin tabikide canindir evladindan otedir ama.esiniz onu kardesi veya evladi gibi gormek zorunda degildir . kadin oldugunu bi hisset bu evliligi ve esini kurtarabilmen icin elinde geleni yap . kardesinede dogru duzgun giyinmesini ve enistesine de mesafeli olmasi gerektigini soyle bence . ne o oyle ya hic sevmem kardesimde olsa esim.benden baskasiyla sakalassmaz o kadr
 
Kardeşin kıyafetine suç bulan kk kadını nerede kaldı diyordum, gecikse de gelmiş çok şükür. Kız kardeşim bana nasıl giyinmem gerektiğini söylese ağzına çarparım kimse benim kıyafetime karışamaz. Kocasını kıskanıp karışacaksa bir daha benimle görüşmez.
 
Ayridan soylemeyi unuttum komsunun kizina filan bakmasi zaten hic normal degil hakkinda.hayirlisi olsn karar senin birakip gitmekde senin elinde evliligini esini duzeltmekde senin elinde
 
Saygi duyarim dusuncene .. Ama bu da benim kendi dusuncem kendi fikrim hoscakalin
 
Çok üzüldüm ve sinirlendim sizin adınıza. Ne kadar ayıp.

Boşanma düşüncesindeyseniz konuşup sinirlerinizi harap etmeyin. Yok öyle bir şey diyecek, abartıyorsun saçmalıyorsun diyecek ve sizi aptal yerine koyacak.
Çok sinir oldum yaaaa
 
Goz capkini begendigi bir kadina bakar. Sokaktaki kadina bakar vs.
Komsunun 16 yasindaki kizina degil, baldizina degil. Korkarim ama goz capkinindanda ote birsey.

Yaş ve kim oldugu fark etmiyor esin icin. Goz capkini bir cok insan var ve bunlar sadece disardaki kadinlara bakiyorlar.
Seninki resmen rotgenliyor ve kimbilir aklından neler geciyor
 
Ayridan soylemeyi unuttum komsunun kizina filan bakmasi zaten hic normal degil hakkinda.hayirlisi olsn karar senin birakip gitmekde senin elinde evliligini esini duzeltmekde senin elinde

kadınlar bu dünyaya erkekleri düzeltmeye mi geldi dersiniz? böyle bir durumun düzeltilebilirliği de yok zaten.

evliliği düzgün yürütmek de iki tarafın sorumluluğudur.
 
Ya bazen öyle hatunlar geçiyor ki ben kadın halimle bakıyorum ama eşinin yaptığı çok apayri bir boyut. Senin kızkardeşin 16 yaşında bir çocuk...sanki eşinin hormonları fazla çalışıyor gibi. Tabii bu onu hakli çıkarmaz orası ayrı.
 
Tamam esinizde de sucvar ama oyle dekolteli giyinen kardesinizde dahil herkeste sucvar.? Osekilde giyinen biri kendine bakilacagini bilerek giyiniyordur heralde.bu durumda adam sapik olmuyor cunku kimseyi dikizlemiyor ,dikizlemesinede zaten gerek kalmiyor hersey ortada zaten.insanin gozu kayar ister istemez.

Ama sizi anlayabiliyorum 8.5 senelik evliligimde birkez gozunun kaydigini hissettim esimin- ki bende bakmistim-ama kendimi cok kotu hissettim.
 
Diyecek o kadar şey var ki evli erkek , kocasını zaptedemeyen kadın ve bir de bunların 'kocama bakıyor' versiyonları... Evet hanımlar bekar kadınlar sizin kocalarınızın pis bakışlarını çekmek zorunda değil. Neyse ki konu sahibi 'benim kocam yapmaz'cılardan değilmiş ama bu saate kadar bunu çekecek mide de varmış. Tebrikler
 
16 yaşında kızı tasvir ettiğiniz hâlde görsem kadın olarak kafamı çeviririm. Kızın elinde olan bir durum değil. Kardeşiniz konusuna söyleyecek söz bulamıyorum. Eşiniz her koşuldan istifade etmiş. Mide bulandırıcı bir tutum açıkçası.

Boşanın ya da boşanmayın diyemem. O sizin takdiriniz ancak boşansanız dahi bu adam bu huyuyla başkalarını rahatsız etmeye devam edecek. Bari karşınıza alıp konuşun, bu durumla karşılaştığınız tüm zamanları söyleyin. Inkar ederse yaptığı anda yüzüne vurun. Rencide etmekten çekinmeyin ki bu davranışını değiştirsin.

Ayrıca kimseyi rencide etmek yahut kırmak gibi bir niyetim yok ama bu tarz konularda cinsel hayata atfedilen sorulara şaşırıyorum. Sorulmasındaki amacı anlayamıyorum. Hayır, herhangi bir erkeğin düzenli cinsel yaşantısı olmaması 16 yaşında bir çocuğun vücuduna, eşinin/sevgilisinin akrabalarının dekoltesine bakmasını normalleştiriyor mu?

Bu hormonlardan ziyade psikolojik bir durum. Eşinizi tedavi görmeye ikna edin. Boşansanız dahi başkalarını rahatsız edemesin.
 
Avrupa da herkes neredeyse dekolte giyiniyor kimse de gözünü dikip öküz gibi bakmıyor. Bu işin masumlastirilacak yönü yok. Bak ma ya cak. Kafasını cevirecek. En fazla iki kası oynar. Ölmez yani. Kimse kimse yüzünden kendini kisitlamak zorunda değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…