- Konu Sahibi sersemsinem
-
Kardesin tabikide canindir evladindan otedir ama.esiniz onu kardesi veya evladi gibi gormek zorunda degildir . kadin oldugunu bi hisset bu evliligi ve esini kurtarabilmen icin elinde geleni yap . kardesinede dogru duzgun giyinmesini ve enistesine de mesafeli olmasi gerektigini soyle bence . ne o oyle ya hic sevmem kardesimde olsa esim.benden baskasiyla sakalassmaz o kadrEşim göz çapkını bi adam.
Bunu bi türlü kabullenemiyorum ama gerçek bu maalesef.
Çok uzun zamandır dışarıya birlikte çıkmadığımız için bu konuda bi kavgamız olmadı.
Yalnız geçen kız kardeşim geldi, biraz dekolte giyinir, yine gögüs dekolteliydi.
Eşimin bi kaç kez gözünün kardeşimin gögüslerine kaydığını farkettim.
Yani bakar gibi değil ama saniyelik bakıp cekmelik.
Bir defa olsa tamam ama bi kaç kere yapınca art niyet aradım.
Kardeşimle çok samimiler, birbirlerine sarılır şakalaşırlar, eşim durduk yere tutar kafasının tepesinden öper falan.
Bunlar benim sevdiğim, olmasını istediğim şeyler çünkü kız kardeşim benim dünyam, evladımdan ötedir.
Ama eşimin o bakışlarını yakaladıktan sonra kardeşimin bana gelmesini bile istemiyorum, çok kırıldım.
Kardeşim gittikten sonra "madem yakasının açık olduğunu gördün, bakmak yerine uyarsaydın keşke" dedim.
"sacmalıyorsun" dedi.. ama bakmadım da demedi hani.
Dün de balkonda bi konu hakkında tartışıyorduk, gözünün sürekli bi tarafa kaydığını farkettim.
Karşı komsumuzun 16 yaşlarında bi kızı var, gecelikle uyuyakalmış yerde, perde açık ışık açık.
Baçakları, göbeği, gögüsleri tamamen ortada diyebilirim,
Baktım, gördüm ve yer değişelim dedim.
O an tepki veremedim ama şimdi içim içimi yiyor.
O kadar tiksiniyorum ki eşimden böyle şeyler yaşayınca.
Zaten ben kendi adıma boşanma aşamasındayım, beyimizin henüz bundan haberi yok.
Sebep arıyorum basıp gitmek için.
Al sana sebep salak, bi galeyana getirip çıkıp gitsene işte.
Sizce eşimle bu konuyu konuşmalı mıyım?
Saygi duyarim dusuncene .. Ama bu da benim kendi dusuncem kendi fikrim hoscakalinKardeşin kıyafetine suç bulan kk kadını nerede kaldı diyordum, gecikse de gelmiş çok şükür. Kız kardeşim bana nasıl giyinmem gerektiğini söylese ağzına çarparım kimse benim kıyafetime karışamaz. Kocasını kıskanıp karışacaksa bir daha benimle görüşmez.
Ayridan soylemeyi unuttum komsunun kizina filan bakmasi zaten hic normal degil hakkinda.hayirlisi olsn karar senin birakip gitmekde senin elinde evliligini esini duzeltmekde senin elinde
Fikrinize saygi duyarimkadınlar bu dünyaya erkekleri düzeltmeye mi geldi dersiniz? böyle bir durumun düzeltilebilirliği de yok zaten.
evliliği düzgün yürütmek de iki tarafın sorumluluğudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?