- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Tamam esinizde de sucvar ama oyle dekolteli giyinen kardesinizde dahil herkeste sucvar.? Osekilde giyinen biri kendine bakilacagini bilerek giyiniyordur heralde.bu durumda adam sapik olmuyor cunku kimseyi dikizlemiyor ,dikizlemesinede zaten gerek kalmiyor hersey ortada zaten.insanin gozu kayar ister istemez.
Ama sizi anlayabiliyorum 8.5 senelik evliligimde birkez gozunun kaydigini hissettim esimin- ki bende bakmistim-ama kendimi cok kotu hissettim.
Hayret edilecek birsey yazdigimi sanmiyorum. bir insan - kadin veya erkek -dekolteli giyinmisse acik kalan taraflarina bakilmasinda bir sakinca gormuyordurki oyle giyinmistir degilmi? Bu durumda acan kisidede, bakan kisidede aldiklari ahlak cercevesinde bir skıntı yok.gunahi acisindan soylemiyorum farkindaysaniz.ama bir kadin olarak, es olarak karsisindaki kisi uzuluyor olay bu.ben gogus dekolteli giyineyim ama disardaki kimse bana bakmasin boyle birsey var mi?Bu yazdiklarinizi hayretle okudum. Pes dogrusu !
Erkekler bakmasin diye kadinlar mumya gibi sarinip da mi gezsinler ? Gerci siz bu defa da vucut hatlari belli olmus adam hakli dersiniz...
Bakmadan bakmaya fark var. Soyle anlatayim. Oyle bir kadin gecer bir donup bakariz esimle. Bunda bir sorun yok.Hayret edilecek birsey yazdigimi sanmiyorum. bir insan - kadin veya erkek -dekolteli giyinmisse acik kalan taraflarina bakilmasinda bir sakinca gormuyordurki oyle giyinmistir degilmi? Bu durumda acan kisidede, bakan kisidede aldiklari ahlak cercevesinde bir skıntı yok.gunahi acisindan soylemiyorum farkindaysaniz.ama bir kadin olarak, es olarak karsisindaki kisi uzuluyor olay bu.ben gogus dekolteli giyineyim ama disardaki kimse bana bakmasin boyle birsey var mi?
Türkiyenin bir çok yerinde dekolte giyen insana bakıyorlar evet yanlış mi? Bence yanlış ama burada durum çok farklı. Baldizi ya baldizi...kafasını cevirsin, başka yöne baksın. Benim kuzenlerimin de baldizi var ve eşleri dolayısıyla da baldizlari yabancı. Buraya geldiklerinde de rahat giyinirler. Ne babam ne dayim ne de kuzenim bu şekilde bakmadı. Bakmayan bakmıyor yani.Hayret edilecek birsey yazdigimi sanmiyorum. bir insan - kadin veya erkek -dekolteli giyinmisse acik kalan taraflarina bakilmasinda bir sakinca gormuyordurki oyle giyinmistir degilmi? Bu durumda acan kisidede, bakan kisidede aldiklari ahlak cercevesinde bir skıntı yok.gunahi acisindan soylemiyorum farkindaysaniz.ama bir kadin olarak, es olarak karsisindaki kisi uzuluyor olay bu.ben gogus dekolteli giyineyim ama disardaki kimse bana bakmasin boyle birsey var mi?
Ben kiskanclikta tavan yapmis biriyim.bana gore hicbirsekilde bakmak normal degil.Allaha sukur en azindan bu konuda beni hayalkirikligina ugratmayan bir esim var.ama evin icindeki insanin baldizda olsa yasi kucukte olsa kendine biraz dikkat etmesi gerekir.ben kardesimin esimle sakalasmasini veya esimin yaninda acik giymesini istemezdim.16 yas cocuk gibi gorunebilir belki ama bence degil.Bakmadan bakmaya fark var. Soyle anlatayim. Oyle bir kadin gecer bir donup bakariz esimle. Bunda bir sorun yok.
Fakat konu sahibinin esinin, baldizina bakmasi ya da 16 yasindaki kiza bakmasi normal mi size gore ?
Adam hakli demiyorum ki.tabii ki bakmasin.herkes kendinden sorumlu sonucta.ama acan kiside bana bakmasinlar diyemez.acan actigi kadarina bakilmasini goze alarak aciyordur diyorum.Türkiyenin bir çok yerinde dekolte giyen insana bakıyorlar evet yanlış mi? Bence yanlış ama burada durum çok farklı. Baldizi ya baldizi...kafasını cevirsin, başka yöne baksın. Benim kuzenlerimin de baldizi var ve eşleri dolayısıyla da baldizlari yabancı. Buraya geldiklerinde de rahat giyinirler. Ne babam ne dayim ne de kuzenim bu şekilde bakmadı. Bakmayan bakmıyor yani.
haklisiniz ama bazi gercekleri de goz ardi etmeyin siz belki asla oyle seyler yapmazsiniz ama cok var enistedini bastan cikaran beraber olan kardesde cokKardeşin kıyafetine suç bulan kk kadını nerede kaldı diyordum, gecikse de gelmiş çok şükür. Kız kardeşim bana nasıl giyinmem gerektiğini söylese ağzına çarparım kimse benim kıyafetime karışamaz. Kocasını kıskanıp karışacaksa bir daha benimle görüşmez.
Ben kiskanclikta tavan yapmis biriyim.bana gore hicbirsekilde bakmak normal degil.Allaha sukur en azindan bu konuda beni hayalkirikligina ugratmayan bir esim var.ama evin icindeki insanin baldizda olsa yasi kucukte olsa kendine biraz dikkat etmesi gerekir.ben kardesimin esimle sakalasmasini veya esimin yaninda acik giymesini istemezdim.16 yas cocuk gibi gorunebilir belki ama bence degil.
Disardaki insana birsey yapamaz ama en azindan kardesini uyarabilir.bosanmak degilde bir kriz cikarabilir konu sahibi.en azindan bu durumun onune belki biraz gecebilir.
Benim ablam yok kizkardesim de yok ama düşünüyorum enistem olsa nasıl diyeyim bana bakmaz evli barkli benden büyük adam diye düşünürdüm. Özellikle kizkardesin yaşı küçükse enistesine konduramamista olabilir.Adam hakli demiyorum ki.tabii ki bakmasin.herkes kendinden sorumlu sonucta.ama acan kiside bana bakmasinlar diyemez.acan actigi kadarina bakilmasini goze alarak aciyordur diyorum.
Canım ozaman konu sahibesi -kız kardeşi-kocası denize tatile falanda gidemez hepberaber senin dediğine göre.eşi uyarabilirdi madem araları iyi ,bir abi gibi bidaha görmicem diyenilirdi.benim kızkardeşimde bana göre daha rahat biri ama kocamın bir kere dahi baktığna şahit olmadım.adamın niyet bozuk kabul edin.Tamam esinizde de sucvar ama oyle dekolteli giyinen kardesinizde dahil herkeste sucvar.? Osekilde giyinen biri kendine bakilacagini bilerek giyiniyordur heralde.bu durumda adam sapik olmuyor cunku kimseyi dikizlemiyor ,dikizlemesinede zaten gerek kalmiyor hersey ortada zaten.insanin gozu kayar ister istemez.
Ama sizi anlayabiliyorum 8.5 senelik evliligimde birkez gozunun kaydigini hissettim esimin- ki bende bakmistim-ama kendimi cok kotu hissettim.
Çok komiksiniz gerçekten. Siz kısa kollu tısort filan gıyerken herkes kolunuza baksın istediğiniz için mi giyiyorsunuz? Dekolte gıyen insanlar neden millet dekoltesıne baksın diye giymiş oluyor? Ya da bi gün sandalet giydinız karşınızdaki dik dik sürekli ayağınıza bakıyor hıc yüzünüze bakmıyor, ayağınız açık diye bu muameleyi hak mı etmiş oluyorsunuz.Hayret edilecek birsey yazdigimi sanmiyorum. bir insan - kadin veya erkek -dekolteli giyinmisse acik kalan taraflarina bakilmasinda bir sakinca gormuyordurki oyle giyinmistir degilmi? Bu durumda acan kisidede, bakan kisidede aldiklari ahlak cercevesinde bir skıntı yok.gunahi acisindan soylemiyorum farkindaysaniz.ama bir kadin olarak, es olarak karsisindaki kisi uzuluyor olay bu.ben gogus dekolteli giyineyim ama disardaki kimse bana bakmasin boyle birsey var mi?
Baştan çıkaracak olan çarşaf giyerek de çıkarır. Baştan çıkacak erkeğe dekolteye gerek yok nefes alan kadın olsun kafi. Açıkçası kız kardeşime bunu ima dahi edemem.haklisiniz ama bazi gercekleri de goz ardi etmeyin siz belki asla oyle seyler yapmazsiniz ama cok var enistedini bastan cikaran beraber olan kardesde cok
Ozguvenle ne alakasi var anlayamadim.sadece kardesimle degil kimseyle sakalasmasini istemem.sadece benimle sakalassin mumkunse:)kaynim nasil benim kardesim degilse ,benim kardesimde esimin kardesi olmuyor.bizim iliskilerimiz daha mesafelidir.bence boylesi daha iyi herkes icin.Esinizle kardesinizin sakalasmasini istemez misiniz ?? O sizin kardesiniz. Dolayisiyla esinizin de kardesi sayilir. Sakalassa nolur ki ?? Kusura bakmayin ama sizin ozguven sorununuz var gibi geldi. Insan esini kardesinden kiska ir mi yahu ?
Bence burda kardes uyarilmaz. Es uyarilir net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?