Eşimin bitmeyen göz çapkınlıkları!

Bu yazdiklarinizi hayretle okudum. Pes dogrusu !
Erkekler bakmasin diye kadinlar mumya gibi sarinip da mi gezsinler ? Gerci siz bu defa da vucut hatlari belli olmus adam hakli bakar dersiniz...

Değişmesi de çok zor böyle insanların. Ne var bunda sadece bakıyorum gibi tepkiler de veriyorsa daha vahim. Bilemiyorum ama ben kaldıramazdım böyle bi durumu...

Ben de bakarım, eşim de bakar. Yaşadığımız yerde açık, bol dekolte oldukça fazla. (Yazlık bir bölge) Ben kendim bakmama rağmen eşim baktığında rahatsız oluyorum.

Ama sizin durum farklı. Kardeşinize bakması filan iğrenç. Birkaç örümcek beyinli, kardeşiniz de suçlu, demiş. Onları kaale bile almıyorum. Çünkü böyle düşünen de benim gözümde sapıktır.

Bu yazdiklarinizi hayretle okudum. Pes dogrusu !
Erkekler bakmasin diye kadinlar mumya gibi sarinip da mi gezsinler ? Gerci siz bu defa da vucut hatlari belli olmus adam hakli dersiniz...
Hayret edilecek birsey yazdigimi sanmiyorum. bir insan - kadin veya erkek -dekolteli giyinmisse acik kalan taraflarina bakilmasinda bir sakinca gormuyordurki oyle giyinmistir degilmi? Bu durumda acan kisidede, bakan kisidede aldiklari ahlak cercevesinde bir skıntı yok.gunahi acisindan soylemiyorum farkindaysaniz.ama bir kadin olarak, es olarak karsisindaki kisi uzuluyor olay bu.ben gogus dekolteli giyineyim ama disardaki kimse bana bakmasin boyle birsey var mi?

Bakmadan bakmaya fark var. Soyle anlatayim. Oyle bir kadin gecer bir donup bakariz esimle. Bunda bir sorun yok.

Fakat konu sahibinin esinin, baldizina bakmasi ya da 16 yasindaki kiza bakmasi normal mi size gore ?

Reactions: anu
Türkiyenin bir çok yerinde dekolte giyen insana bakıyorlar evet yanlış mi? Bence yanlış ama burada durum çok farklı. Baldizi ya baldizi...kafasını cevirsin, başka yöne baksın. Benim kuzenlerimin de baldizi var ve eşleri dolayısıyla da baldizlari yabancı. Buraya geldiklerinde de rahat giyinirler. Ne babam ne dayim ne de kuzenim bu şekilde bakmadı. Bakmayan bakmıyor yani.

Bence de esiniz normal degil ama ben su giyinmesini bilmeyen insanlara da cok kuziyorum.mesela kardesiniz ablasina geliyo enistesi var dekolte giymeye ne gerek bazen bayan olarak bile insanin gozu kayiyo kardesinizi de uyarin bence ki burda bir suru konu var kardesimle esim cilvelesiyo tarzi dikkatli olun

Bakmadan bakmaya fark var. Soyle anlatayim. Oyle bir kadin gecer bir donup bakariz esimle. Bunda bir sorun yok.

Fakat konu sahibinin esinin, baldizina bakmasi ya da 16 yasindaki kiza bakmasi normal mi size gore ?
Ben kiskanclikta tavan yapmis biriyim.bana gore hicbirsekilde bakmak normal degil.Allaha sukur en azindan bu konuda beni hayalkirikligina ugratmayan bir esim var.ama evin icindeki insanin baldizda olsa yasi kucukte olsa kendine biraz dikkat etmesi gerekir.ben kardesimin esimle sakalasmasini veya esimin yaninda acik giymesini istemezdim.16 yas cocuk gibi gorunebilir belki ama bence degil.
Disardaki insana birsey yapamaz ama en azindan kardesini uyarabilir.bosanmak degilde bir kriz cikarabilir konu sahibi.en azindan bu durumun onune belki biraz gecebilir.

Erkeklere gelince herseyi mubah göstermek icin yumuşatıyoruz ; capkinlik, göz çapkinligi. Hicbir evli bayana çapkın ya da göz capkini dediğini duymadim. Onun adi başka bir şey olur.

Igrenc bir şey bence yaptığı. Ben olsam daha fazla tepki verirdim.

Adam hakli demiyorum ki.tabii ki bakmasin.herkes kendinden sorumlu sonucta.ama acan kiside bana bakmasinlar diyemez.acan actigi kadarina bakilmasini goze alarak aciyordur diyorum.

haklisiniz ama bazi gercekleri de goz ardi etmeyin siz belki asla oyle seyler yapmazsiniz ama cok var enistedini bastan cikaran beraber olan kardesde cok

Esinizle kardesinizin sakalasmasini istemez misiniz ?? O sizin kardesiniz. Dolayisiyla esinizin de kardesi sayilir. Sakalassa nolur ki ?? Kusura bakmayin ama sizin ozguven sorununuz var gibi geldi. Insan esini kardesinden kiskanir mi yahu ?
Bence burda kardes uyarilmaz. Es uyarilir net.

Adam hakli demiyorum ki.tabii ki bakmasin.herkes kendinden sorumlu sonucta.ama acan kiside bana bakmasinlar diyemez.acan actigi kadarina bakilmasini goze alarak aciyordur diyorum.
Benim ablam yok kizkardesim de yok ama düşünüyorum enistem olsa nasıl diyeyim bana bakmaz evli barkli benden büyük adam diye düşünürdüm. Özellikle kizkardesin yaşı küçükse enistesine konduramamista olabilir.

Canım ozaman konu sahibesi -kız kardeşi-kocası denize tatile falanda gidemez hepberaber senin dediğine göre.eşi uyarabilirdi madem araları iyi ,bir abi gibi bidaha görmicem diyenilirdi.benim kızkardeşimde bana göre daha rahat biri ama kocamın bir kere dahi baktığna şahit olmadım.adamın niyet bozuk kabul edin.

Çok komiksiniz gerçekten. Siz kısa kollu tısort filan gıyerken herkes kolunuza baksın istediğiniz için mi giyiyorsunuz? Dekolte gıyen insanlar neden millet dekoltesıne baksın diye giymiş oluyor? Ya da bi gün sandalet giydinız karşınızdaki dik dik sürekli ayağınıza bakıyor hıc yüzünüze bakmıyor, ayağınız açık diye bu muameleyi hak mı etmiş oluyorsunuz.
Nedir bu sürekli erkekleri bi şekilde haklı bulma çabası. Kardeşi dekolte giymemiş olsa egılınce filan açılsa sanki bakmayacak adam kız isteyerek açmamış diye. Uyuyan 16 yaşındaki komşu kızının kabahati ne peki? Yaz sıcağında evinde pencereleri kapatıp pijamalarıyla uyumalıydı di mi?

haklisiniz ama bazi gercekleri de goz ardi etmeyin siz belki asla oyle seyler yapmazsiniz ama cok var enistedini bastan cikaran beraber olan kardesde cok
Baştan çıkaracak olan çarşaf giyerek de çıkarır. Baştan çıkacak erkeğe dekolteye gerek yok nefes alan kadın olsun kafi. Açıkçası kız kardeşime bunu ima dahi edemem.

Bir hanim acik giyiniyorsa bu demek degildir ki baska erkeklerin bakmaya izini var kadinin icine düssünler. Ben kendime göre fazla acik giyinmiyorum ama erkekler genede bakar bende rahatsiz oluyorum ama gögsüm acik degil kisa şort giyinmemişim ben napim? Ben suclumuyum simdi erkekler gene bakiyorsa? Bazi kadinlarin dedigi cok sacma o herif baldizina bakmassa baska bir kiza bakacak onda da mi hata bulsun elaleme kizsin mi dekolte giyiniyor diye? Dekolte giyinenler o... mu oluyor da evli erkeklere zorlami baktiriyorlar dekoltesine?

Ben avrupadayim burada gecen gün bir cingene kiz vardi annesiyle kiz dar seyler giyinmis göbegi acik askili bir atlet gibi birsey böyle sokakta dans ediyor kiviriyor gelen gecen herif ona bakiyor arabadan izliyor kiz da resmen bundan hoslandi bu besbelliydi. Konu sahibinin esi bu kizi görse napardi acep hic bilmek istemiyordum

Ozguvenle ne alakasi var anlayamadim.sadece kardesimle degil kimseyle sakalasmasini istemem.sadece benimle sakalassin mumkunse:)kaynim nasil benim kardesim degilse ,benim kardesimde esimin kardesi olmuyor.bizim iliskilerimiz daha mesafelidir.bence boylesi daha iyi herkes icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…