- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi sersemsinem
-
sizin kardesiniz orn acik bile giyinse tavirlariyla gerekn mesafeyi koyiyor ki aklinizs bile gelmiyo belli ki .ama bu olayda hem davranislarindan da sikayetci sakalasmasi hosuna gitmiyo kiz iyi nile olsa boyle bi adsma mesafe koymak zorunda degil mi sizcrBaştan çıkaracak olan çarşaf giyerek de çıkarır. Baştan çıkacak erkeğe dekolteye gerek yok nefes alan kadın olsun kafi. Açıkçası kız kardeşime bunu ima dahi edemem.
Boyle tipler giydigine ettigine de karisir. Kendileri gibi bilir herkesi. Var mi oyle bisey? Ama verdiginiz iki ornek te mide bulandirir cinsten biri kizkardes biri 16 yasinda kiz. Insan olarak sogur saygim kalmazdi. Sokakta bile boyle insanlari gorunce midem bulaniyorEşim göz çapkını bi adam.
Bunu bi türlü kabullenemiyorum ama gerçek bu maalesef.
Çok uzun zamandır dışarıya birlikte çıkmadığımız için bu konuda bi kavgamız olmadı.
Yalnız geçen kız kardeşim geldi, biraz dekolte giyinir, yine gögüs dekolteliydi.
Eşimin bi kaç kez gözünün kardeşimin gögüslerine kaydığını farkettim.
Yani bakar gibi değil ama saniyelik bakıp cekmelik.
Bir defa olsa tamam ama bi kaç kere yapınca art niyet aradım.
Kardeşimle çok samimiler, birbirlerine sarılır şakalaşırlar, eşim durduk yere tutar kafasının tepesinden öper falan.
Bunlar benim sevdiğim, olmasını istediğim şeyler çünkü kız kardeşim benim dünyam, evladımdan ötedir.
Ama eşimin o bakışlarını yakaladıktan sonra kardeşimin bana gelmesini bile istemiyorum, çok kırıldım.
Kardeşim gittikten sonra "madem yakasının açık olduğunu gördün, bakmak yerine uyarsaydın keşke" dedim.
"sacmalıyorsun" dedi.. ama bakmadım da demedi hani.
Dün de balkonda bi konu hakkında tartışıyorduk, gözünün sürekli bi tarafa kaydığını farkettim.
Karşı komsumuzun 16 yaşlarında bi kızı var, gecelikle uyuyakalmış yerde, perde açık ışık açık.
Baçakları, göbeği, gögüsleri tamamen ortada diyebilirim,
Baktım, gördüm ve yer değişelim dedim.
O an tepki veremedim ama şimdi içim içimi yiyor.
O kadar tiksiniyorum ki eşimden böyle şeyler yaşayınca.
Zaten ben kendi adıma boşanma aşamasındayım, beyimizin henüz bundan haberi yok.
Sebep arıyorum basıp gitmek için.
Al sana sebep salak, bi galeyana getirip çıkıp gitsene işte.
Sizce eşimle bu konuyu konuşmalı mıyım?
Ozguvenle ne alakasi var anlayamadim.sadece kardesimle degil kimseyle sakalasmasini istemem.sadece benimle sakalassin mumkunse:)kaynim nasil benim kardesim degilse ,benim kardesimde esimin kardesi olmuyor.bizim iliskilerimiz daha mesafelidir.bence boylesi daha iyi herkes icin.
Yanlis düsünüyorsunuz o bi genc kiz istedigini giyer gezer ayrica adamin niyeti zaten kötü türban da taksa bakar sapik cünkü bu ülke ördege tecavüzü gördü siz hala acik giyersen olacagi bu kafasinda bir insanin niyeti kötü degilse karisinda cilvede yapsa bakmaz konu sahibinin esi malesef sapik kiz kardesi yerindeki insana yan glzle bakacak kadar adiKardesin tabikide canindir evladindan otedir ama.esiniz onu kardesi veya evladi gibi gormek zorunda degildir . kadin oldugunu bi hisset bu evliligi ve esini kurtarabilmen icin elinde geleni yap . kardesinede dogru duzgun giyinmesini ve enistesine de mesafeli olmasi gerektigini soyle bence . ne o oyle ya hic sevmem kardesimde olsa esim.benden baskasiyla sakalassmaz o kadr
Adam sapık, böyle birine mesafe koyulmalı. Ama kapalı giyinse de bu adama mesafe koyulmalı. Kız kardeşimle eşim şakalaşır ama laubalileşmez o yüzden biz rahatız. Böyle adamları da anlamıyorum zaten bakacaksan kız kardeşini alsaydın ilk başta.sizin kardesiniz orn acik bile giyinse tavirlariyla gerekn mesafeyi koyiyor ki aklinizs bile gelmiyo belli ki .ama bu olayda hem davranislarindan da sikayetci sakalasmasi hosuna gitmiyo kiz iyi nile olsa boyle bi adsma mesafe koymak zorunda degil mi sizcr
Harika bi cewap kaynini kardesi gibi görmemesi bence de tuhaf ne demek yani Ben Hep abi derim kaynima esimde kardeslerimi kardesim diye hitap eder ozaman kaynanan ve kayinbaban neyin oluyo Hey allahimbakış açınızı bende biraz tuhaf buldum..
örnek vermişsiniz ya kaynım benim kardeşim değil diye tamam değil ama siz kaynınıza o gözle bakarmısınız peki kardeşinizede o gözle bakmayan bir eşiniz olması gerekmez mi ?
ille kardeşiniz usturuplu giyindi diye değil ..
siz nasıl kaynınızı hangi kıyafetle görürseniz görün bakış açınız değişmeyecekse eşinizinde değişmemesi lazım ve bunun kıyafetlere , hareketlere vs bağlı bir durum olmaması lazım..
Yooo penceresini camini kapatmasina luzum yok pijama giymesinede luzum yok oyle sere serpe yatabilir.hatta cirilciplakta yatabilir benim icin sorun degil.:))onun icinde sorun yokmuski oyle yatmis zaten dikkat etmeden.adamda bakiyosa o da kendinden sorumlu.ben burda birtek konu sahibi arkadasa uzulurum.cunku hissettigi seyi bir kadin olarak algilayabiliyorumÇok komiksiniz gerçekten. Siz kısa kollu tısort filan gıyerken herkes kolunuza baksın istediğiniz için mi giyiyorsunuz? Dekolte gıyen insanlar neden millet dekoltesıne baksın diye giymiş oluyor? Ya da bi gün sandalet giydinız karşınızdaki dik dik sürekli ayağınıza bakıyor hıc yüzünüze bakmıyor, ayağınız açık diye bu muameleyi hak mı etmiş oluyorsunuz.
Nedir bu sürekli erkekleri bi şekilde haklı bulma çabası. Kardeşi dekolte giymemiş olsa egılınce filan açılsa sanki bakmayacak adam kız isteyerek açmamış diye. Uyuyan 16 yaşındaki komşu kızının kabahati ne peki? Yaz sıcağında evinde pencereleri kapatıp pijamalarıyla uyumalıydı di mi?
Bende abi diyorum ama gercek abim degil sonucta.ayni sekilde k.validem ve k.pederimde oyle.bu benim yada onlarin artniyetli oldugundan degil.gercekten abim olmadigini belirtmek icinyazdim.Harika bi cewap kaynini kardesi gibi görmemesi bence de tuhaf ne demek yani Ben Hep abi derim kaynima esimde kardeslerimi kardesim diye hitap eder ozaman kaynanan ve kayinbaban neyin oluyo Hey allahim
Hayret edilecek birsey yazdigimi sanmiyorum. bir insan - kadin veya erkek -dekolteli giyinmisse acik kalan taraflarina bakilmasinda bir sakinca gormuyordurki oyle giyinmistir degilmi? Bu durumda acan kisidede, bakan kisidede aldiklari ahlak cercevesinde bir skıntı yok.gunahi acisindan soylemiyorum farkindaysaniz.ama bir kadin olarak, es olarak karsisindaki kisi uzuluyor olay bu.ben gogus dekolteli giyineyim ama disardaki kimse bana bakmasin boyle birsey var mi?
Buna kimse tahammül edemez ne diyim inş vazgeçer bundanEşim göz çapkını bi adam.
Çok uzun zamandır dışarıya birlikte çıkmadığımız için bu konuda bi kavgamız olmadı.
Yalnız geçen kız kardeşim geldi, biraz dekolte giyinir, yine gögüs dekolteliydi.
Kardeşimle çok samimiler, birbirlerine sarılır şakalaşırlar, eşim durduk yere tutar kafasının tepesinden öper falan.
Bunlar benim sevdiğim, olmasını istediğim şeyler çünkü kız kardeşim benim dünyam, evladımdan ötedir.
Ama eşimin o bakışlarını yakaladıktan sonra kardeşimin bana gelmesini bile istemiyorum, çok kırıldım.
Kardeşim gittikten sonra "madem yakasının açık olduğunu gördün, bakmak yerine uyarsaydın keşke" dedim.
Dün de balkonda bi konu hakkında tartışıyorduk, gözünün sürekli bi tarafa kaydığını farkettim.
Karşı komsumuzun 16 yaşlarında bi kızı var, gecelikle uyuyakalmış yerde, perde açık ışık açık.
Hep mi böyleydi eşinizEşim göz çapkını bi adam.
Eşim göz çapkını bi adam.
Ilk mesajınız pek öyle insancıl değildi maalesef. Konu sahibine onu anlayıp uzuldugunuzu yazsaydınız o zaman sadece. Kardeşin de dahil bütün dekolte giyenler suçlu yazıp genelleme yapmasaydınız keşke. Mesajınızdan konu sahibi arkadaştan çok eşinin düştüğü duruma üzülüyormussunuz gibi anlaşılıyor.Yooo penceresini camini kapatmasina luzum yok pijama giymesinede luzum yok oyle sere serpe yatabilir.hatta cirilciplakta yatabilir benim icin sorun degil.:))onun icinde sorun yokmuski oyle yatmis zaten dikkat etmeden.adamda bakiyosa o da kendinden sorumlu.ben burda birtek konu sahibi arkadasa uzulurum.cunku hissettigi seyi bir kadin olarak algilayabiliyorum
Şu söylediğinizin "aaaa o da sağını solunu açmasaymış, o saatte orada ne işi varmış haketmiş tecavüzü" diyenlerden hiçbir farkı yok. Bakın hanımefendi kadın bir meta değildir. Şortunu askılısını giydi çıktı diye amacı abaza heriflerin iğrenç bakışlarını çekmek değildir. Hem heryerimizi kapayınca kurtulmuş mu oluyoruz sapıklardan. Bunun kulak fetişisti var, ayak fetişisti var. Var oğlu var... Evimizden hiç çıkmayalım en iyisi..Hayret edilecek birsey yazdigimi sanmiyorum. bir insan - kadin veya erkek -dekolteli giyinmisse acik kalan taraflarina bakilmasinda bir sakinca gormuyordurki oyle giyinmistir degilmi? Bu durumda acan kisidede, bakan kisidede aldiklari ahlak cercevesinde bir skıntı yok.gunahi acisindan soylemiyorum farkindaysaniz.ama bir kadin olarak, es olarak karsisindaki kisi uzuluyor olay bu.ben gogus dekolteli giyineyim ama disardaki kimse bana bakmasin boyle birsey var mi?
Diyecek o kadar şey var ki evli erkek , kocasını zaptedemeyen kadın ve bir de bunların 'kocama bakıyor' versiyonları... Evet hanımlar bekar kadınlar sizin kocalarınızın pis bakışlarını çekmek zorunda değil. Neyse ki konu sahibi 'benim kocam yapmaz'cılardan değilmiş ama bu saate kadar bunu çekecek mide de varmış. Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?