- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Eşim kuşçu değil güvercin besliyor öyle sokak arası tiplerinden değil yüksek fiyatlı kuşu yavrulatıp satıyor uzun sürüyor ama bizim için oda bir gelir 250 lira önceden hiç bişeydi ama eşim işsiz kaldı borclarımızı kiramızı nakliye masrafını babam karşıladı kaynanama söylediğimizde yardım et diye bana Allah verir dedi ..öncelikle bebeğin hayırlı olsun.
eşin aslında çok iyi biriymiş.
anlattıklarından bunu çıkardı. zamanla bebekle birlikte dengesi bozulmuş. bebek çünkü çok çok büyük sorumluluk. anneye de aylık 250 lira çok değil ya. sonuç onu doğuran yetiştiren. ama size yerleşme fikri, doğum yapmış bir kadına para para demesi, işsizken bile evladını sömürmek istemesi, utanmadan diğer evladı geline evlatlık gibi yamamaya çalışması hiç hoş değil.
tepkin gayet yerinde sakın boma çizgini. çok isterse binsin gitsin. oldu olacak senin baban üzerine aslın hepsini!
bir e bu kuşçulara çok gıcık olalım. bizi buralarda serseriler yapar o işi. yani mesele hayvanseverlik değil. saçma sapan bir iş.
Eğer birisine borcumuz varsa o bence benim babam ama adam durumumuzu biliyor siz mutlu olunda para mühim değil diyor misal bu ay faturamı babam ödemişken ben neden kayınvalideye para yollıyımmm ki daha kendimizi zor toparlıyoruz eşimde ayın sonunda alıcağı mesaileri annesine yollucakmış bize maaş ucu ucuna yetermiş olaya bakarmısınız deli olucam