Zevk alış şekli sadece bir türlü değildir. O türlü de farklı zevk alıyor olabilir ancak bunu siz varken yapması ilginç geldi. Yada ben mi yanlış anladım ?
Ben buna inanmiyorum ,
bekarlikta kalacaksa evlenmesin pasam !
Hadi elinde olmaz kendiliginden bosaliyordur , bir sorun vardir ,
anlarim da bilicli, isteyerek yapip, karisini otelemesini aklim almiyor benim
Arkadasim sorsan bile muhtemelen gecistirecek
sen, pc gecmisini, telefonunu falan kontrol et ...
Arkadaşlar,
hiç bir bayan kocasının bu durumunu hoş karşılamak istemez. Diyoruz ya, erkekler fantaziyi severler. hep aynı hep aynı artık sıkılırlar, başka arayış içerisine girerler.
Bu erkek dürtüsüdür. Bende anlamam ama, size şunu önerebilirim.
Mağdem ben evde yokken veya yanımdayken herneyse ihtiyac duyuyor diyorsanız, o zaman daha çok yeni evlilere söylüyorum, bekarlıktan çıkıp evlilik hayatına giren erkekler, doyumsuz olur. Onların karnını iyice doyurmanız lazım, evlilik oturana kadar. Bayanın önemli görevlerinden biridir. Hani, nasıl kahvaltı edip karnımızı doyurmak zorunda kalıyorsak,
eşinize oyunlar hazırlayın. Onun enerjisini alın ki, bu tür şeylere kalkışma bile kalkışamasın. Böylelikle günaha da girmemiş olurlar sizlerin sayesinde. Biliyorsunuz bu konu hakkında araştırabilirsiniz, bir erkeğin evliyken kendi kendini tadmin edip yasak sitelere de girmesi günahtır. Sadece evli değil bekarlar içinde geçerlidir bu.
Neyse, yani onun (gazını) almadan çıkmayın sizde. Yorun onu! Arada bir mesela siz hastayken, ufak oyunlarla siz gidip, onun yapacağı işi elinden alabilirsiniz. (anlarsınız ya).
eşinizin gözünün içerisine bakarak, siz devreye girebilirsiniz! Eğer daha önce bunu yapmadıysanız, eşiniz buna bayılacaktır.
Kesinlikle önceden kırmızı ruj ve öje sürün! Bayılırlar buna! Benden söylemesi. Bir kez deneyin, olumlu mesajlar alacağıma eminim!
hayır yanlış değil, öyle işte bence de ilginç ne yapmam lazım bilmiyorum..
nasıl yani,senin yanında mı yapıyor?
normal mi değil mi bilemem ama bence evli bir adamın kendi kendine tatmin yolunu seçmesi hoş değil.eşinin değersiz hissetmesine yol açabilir.
ama evliliğin ilk yıllarında belki bekarlıktan kalan alışkanlıklarla yapıyordur diye düşünüyorum,öyle düşünmek istiyorum :)
ama şu da var ki erkeklerle kadınların cinsel ihtiyaçları birbirinden farklı olabilir,ne bileyim belki de bu yüzden bize garip geliyordur.
benim yanımda değil ama ben evdeyken yapıyor, kendimi çok kötü hissediyorum, ne yapmam lazım nasıl konuşmam lazım bilmiyorum bana bir yol gösterin arkadaşlar.
nasıl anlayorsun ki sen evdeyken yaptığını?
eşinin cinsel problemleri mi var acaba,bir kadına nasıl yaklaşması gerektiğini falan bilmiyor olabilir mi?
mastürbasyon konusu tek taraflı bakılmamaqsı gereken bir durum bence insanların bir partnerleriyle paylaştığı bir de kendi kendilerine yaşadıkları cinsel dürtüleri vardır bu durum sizin cinsel hayatınızı kötü yönde etkilemiyorsa çok üstüne gitmemeniz gerektiğini düşünüyorum düzenli cinsel yaşamı olan insanlar da mastürbasyon yapabilir bu tatmin yolunu da seçebilirler önemli olan sizinle paylaştığı cinselliğinin sekteye uğramaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?