- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.997
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Ay çok havada kalmış kafamı toplayıp yazamadım. Yani sözün özü bunaldım. Bu adamı nasıl ikna edicem edebilecek miyim bilmiyorum. Kendimi çok değersiz hissetmeye başladım sanırım yaş yüzünden de (36) iş yüzünden aranmıyorum. Gerçekten tatile, tatillere çok ihtiyacım var
Çokta yakın oysaki.
Süprizim var diyip süpriz yapsanız ondan gizli. Olmazmı?
bu mevsimde bozcaada da totonuz donar ..
eşiniz neden gitmek istemiyor anlamadım ama bence bunu göz önüne alın..
Toto donması bir, günübirlik gitmeyelim en az 2-3 gün kalalım diyor bu da iki.
gözlerini papat deArabayı o sürecek nasıl yapıcam ki sürprizi
gözlerini papat de
otelde kalıcaksanız ordan yer ayırtıp. ona e posta gönderin
2-3gün kalsanız
haklı günübirlik birşey anlamaz insan..
ve cidden çok eser şimdi orası bir şey anlamazsınız..
denizli macerasından sonra o da günübirlik olayından bezmiştir belki..
yakın gibi olsada günübirlik araba kullanan insanı yorar yol..
eşinizde 2-3 günlük diyomuş ya ondan şeddimdi.Adam yoğun adam 7/24 çalışıyor o yüzden şu an için tek mümkünü günübirlik
Bugün regl olmuş battaniye altında sızlanan acılı eş kartımı bir oynayacağım bakalım ikna olacak mı ?
eşinizde 2-3 günlük diyomuş ya ondan şeddimdi.
cuma sabahı cıkıp cumartesi akşam yine olmamı?
ben bu yola baş koydum de vur masaya yumrugunu.Bunu bir araştırıcam bakalım olmadı kendime erken doğum günü hediyesi veririm ( doğum günüm Temmuz' da )
ben bu yola baş koydum de vur masaya yumrugunu.
ödü kopar peki karıcım der kim bilir
dayak yersen beni görmeden duymadın bilmiyosun
haha donald trump reklamını nasıl yaptıysa bize kadar ulaşmışHerkese merhaba, büyük bir dert değil ama son aylarda o kadar şey yaşadım ve bunaldım ki nefes almaya çok ihtiyacım var o yüzden küçük de olsa dert.
Bozcaada' yı bir türlü görmek nasip olmadı geçen sene zaten iş kurmamız sebebiyle tatile çıkmadık, ondan önce de başka yerleri tercih etmiştik tatillerimizde.
Eşim araba kullanmayı sever, günübirlik gezilerimiz olur İstanbul içinde trafikte delirmektense uzun yola çıkmayı kendi ister ve sever dediğim gibi. Ve ben Cuma gecesi sabah karşı ya da sabah çok erken Bozcaada'ya gidip Cumartesi akşam da dönmek istiyorum ama ikna edemiyorum. Uzun bir tatilimizde gideriz diyor ama Ramazan bayramında çalışacak ( yazılım şirketinde maalesef ve çok yoğun ) e Kurban da ta Eylül' de ve o zaman da kayınvalidem Datça'daki yazlığa bekliyor.
Ocak ayında arkadaşları ve aileleriyle program yaptı kalktık arabayla Denizli'ye termale gittik bir gece kaldık döndük. Te Denizli'ye ! Ve inanın o gezi zehroldu bana yorgunluktan. Bu şekilde gittik daha çok yol gittik ama Bozcaada'ya ikna edemiyorum.
Elbette uzun bir kaçamak en iyisi olur ama hiç mi düşündüğüm şekilde gidilmez ?
Son bir senede şirketimiz kapandı, iflas ettik, kendi işimden ayrılmıştım işsiz kaldım, maddi manevi sıkıntılar yaşadık, taşınma stresi derken emlakçı dolandırdı ve ben cidden yoruldum bunaldım ! Kendimi değersiz hissediyorum sanki tüm görevim ev, kediler, eşmiş gibi. İnanın saçımı bile taranıyorum Donald Trump gibi geziyorum evde saçlarım berbat, ben berbat
aa evet yazın gidilmelibu mevsimde bozcaada da totonuz donar ..
eşiniz neden gitmek istemiyor anlamadım ama bence bunu göz önüne alın..
haha donald trump reklamını nasıl yaptıysa bize kadar ulaşmış
Daha önce de buna benzer bi konun vardı hatırlıyorum o zaman da demiştim Burcu Esmersoy 40 oldu:) takılmayın bu yaşa bu kadar ama işe yaramamış anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?