Eşimin Bozcaada inadı.

bu vakitte bozcaada boş olur ya.. temmuz-ağustos gibi gidin bari.otel ayarlamadan gitmeyin sokakta kalabilirsiniz.

bu vakitte bozcaada boş olur ya.. temmuz-ağustos gibi gidin bari.otel ayarlamadan gitmeyin sokakta kalabilirsiniz.

Ay boş olsun ya kalabalıktan nefret ediyorum Otel durumu zaten hep sıkıntı bu aydan başlar oteller dolmaya emin olun. Bakalım bir şekilde ayarlamaya çalışacağım.

Geçtiğimiz hafta sonu Büyükada'ya gittik ben hayatımda bu kadar insanı bir arada görmedim! Yahu daha 1 Mayıs ne ara giydiniz yazlıkları ne ara akın ettiniz adaya ? Yanisi Bozcada' da kalabalık olur eminim.

Yetmez ama bence
cuma aksamı cıkın tamam ama cumartesı gecesıde mutlaka kalın derım

Canım senin yaşadığın yer neresi?
İstanbu da yaşıyorsan günü birlik gitmenin hiçbir anlamı yok. 1 gün zaten yolda geçiyor. Ve evet bu mevsim de Bozcaada felaket. Denize giremezsiniz bi tadı olmaz. Öyle şaşalı gezilecek görülecek bir yeri de yok.
Günü birlik için başka geziler düşün bence. :)

Anadolu yakası sahildeyiz canım. Ağvaya mı gitsek acaba ? Ay Bozcadayı da çok istiyorum ama ya

İyi de yaşla ilgili değil onu diyorum, yaşım geçti diye saldım demiştin. Salma bak salmayanlar taş gibi çıtır hala.

Evet kendimi herşey için geç kalmış hissediyorum bu doğru. Sanki kadınlar olarak son kullanma tarihimiz varmış gibi. Oysa annem 70'ine girdi hâlâ taş gibi hâlâ çıtır.

Anadolu yakası sahildeyiz canım. Ağvaya mı gitsek acaba ? Ay Bozcadayı da çok istiyorum ama ya

Şöyle söyliyim, Bizim bozcaada da yazlık var. Arabayla hiç durmadan giderseniz 5-6 saatte varırsınız. Zaten yol epey yoracak vardığınızda yemekten sonra muhtemelen dinlenmek isterseniz. 1. gün öylece heba olur. Kahvaltıdan sonra adayı turlamanız en fazla 2 saat sürer oda koylarda durup foto çektirmek için.
Gün batımını mutlaka izlemeniz tavsiye ederim :) Rüzgar güllerine karşı fotoğraf çektirmek de gerek :)

O yüzden günü birlik yerine 3-4 günlük bir tatil daha iyi olur. :)

Bozcaada 1 gece için çekilecek yol değil bence de..Aslında o kadar yola değecek yer değil de neyse görmek lazım tabii :)

Bozcaada 1 gece için çekilecek yol değil bence de..Aslında o kadar yola değecek yer değil de neyse görmek lazım tabii :)

Yapmayın ya bana da çok güzel geliyor renkli kapılar, beyaz boyalı binalar falan

Yapmayın ya bana da çok güzel geliyor renkli kapılar, beyaz boyalı binalar falan

Evet ben de o fotolara,gezi yazılarına özenmiştim ama beklenti çok olunca hayalkırıklığı yarattı galiba:)
Bazı yerler moda olunca abartılıyor diye düşünüyorum.Bir de yol çok uzun hakikaten yani 1-2 saatlik yer olsa kaçılır.
Gördüm merakımı giderdim iyi oldu ama tekrar gitmem açıkçası.

Regl ve yağmurda ıslanmış köpek bakışlarım eşimi inadından vazgeçirmedi Ama Ramazan Bayramında gidiyoruz sözünü aldım ahey ahey

Bozcaadayı bilmiyorum ama mesela gökçeadanın ulaşımı falan sıkıntı hadi atlayalım gidelim diyemiyorsunuz. Bizim iş için gitmemiz gerekiyordu bazen oradan biliyorum.

Yine de içinizde kalacağına gidin ya bence.

İnşallah en kısa zamanda maddi sıkıntılarınızı azaltır ve istediğiniz gibi bir iş bulursunuz.

Günübirlik veya 1 gece kalmalı gezileri hiç sevmem. Gidecekseniz cuma akşamından gidin, 2 gece kalıp, pazar dönersiniz.

Gerçi bana pazar dönüş de zor geliyor, ertesi gün iş güç

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ailelerimiz sağ olsun maddi sıkıntılarımız bitti ama ben kendimi bildim bileli çalışıyorum ve şu durum çok üzüyor beni umarım bu yazı çalışarak geçiririm. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…