eşimin bu davranışına anlam veremiyorum.....

bsonay

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
13
0
16
İstanbul
merhaba,

ben 26 yaşındayım eşim ise 36 yaşında 2009 yılında evlendik.1,5 yıl kadar korunduk sonra hiç korunmadık...eşim çocuk çok istiyorr ben ilk başlarda isteksizdim ama sonra bende istemeye başladım..ve 2012 ocak ayında doktor kontrollerine başladık nitekim herşey olması gereken gibi ama sonuç negatif..bu sırada eşimin bir davranışını fark ettim..eşimin kendi kendine boşaldıgını fark ettim..sabahları ben önce çıkıyorum eşim benden sonra çıkıyor akşam eve geldiğimde odada buruşmuş peçete buluyordum bir süredir bunlar böyle devam etti şüphelendim evet boşalıyordu peçetede sperm kokusu vardı...bu davranışına birtürlü anlam veremez oldum kendimden şüphelenir oldum..halbuki monoton giden bir cinsel hayatımızda yokk..birbirimizi deli gibi seviyoruz adım gibi eminim bundan sevgisinden hiçbirzaman kuşkulanmadım çok şükürr..ama neden böyle yapıyorrr...bazı zamanlar oluyorduu..gece birlikte oluyorduk vee akşam eve geldiğimde bir peçete daha sabah tekrar yapmış bu işi..sürekli anlamaz tavırlardayım ama içimden çok sinirliyim onaa birgece ben uyurken yanımda yapmış..sabah peçeteyi görünce çıldırdımm..peçeteyi açtımki anlasın gördüğümü diyee..işyerine vardım vee anlamış anladıgımı beni arıyorr..açmadım çok kızgındımm...bu arada eşimin uyku problemi var..gece geç saate kadar ayakta..buna sebeb birzda işi yogun ve çok kafa yorucu bir işi var sabaha kadar rapor yazdıgı oluyor...ve kasıklarında bir agrı oldugunu söylyorr buda uyutmuyormuş onu bazen..msj attım bu davranışın beni çok üzdü diyee..oda bunu zevk almak için yapmadıgı söyledi ağrılarımı dindiriyor bu dedi..bende kızdım baya bana söyleyebiliridn diyee..çekindim dedi..neyse anlayış gösterdim bu durumaa..ama şimdide anlamım diye kagıtlara yapmaya başladı..anlamıyorum sanıyor ama anlıyorumm işdee...kızlar bebek planlarımız var ben eşimi 2 gün bekletmeye çalışıyorum ama bakıyorumki gene boşlamışş..napıcamı şaşırdımm ama o benim fark etmediğimi sanıyor halaa..bu şekilde tek başıma savaşıyormuş gibi hissediyorum ve çok yoruldumm napıcam bennn çok sıkıldım bu durumdann..psikolojşm bozuldu sürekli inceliyorum herşeyii sabhları evden çıkarken aklım hep evde kalıyor gene yapackmı acaba diye belkide bebeğimiz bundan dolayı olmuyorr...kafam çok karışık kızlarrr napim benn...

Açık açık konuşun eşinizle
Herşeyin farkında olduğunuzu ve anlam veremediğinizi , bebek planında kendisi daha istekliyken neden böyle yaptığını sorun..

Cidden problemi varsa da ağrı sebebiyle doktora gitmeli..

acaba gercekten kasıkları falan agrıyordamı yapıyor???

evet canım böyle bir sıkıntısı varr..bunun için randevu aldık hatta..ama iptal etmek zorunda kaldı işinden dolayı gidemedi..haa devam ediyor..o şuan benim anlamadıgımı sanıyorr ama biliyorum devam ediyor..peçeteleri anlıyorum diye artık kagıtlara yapıp atıyor çöpe :S

onu kırmaktan çekiniyorum canımmm ya..

kusura bakmayında çok açık anlatmışsınız midem bulandı resmen ..
çcuğunuzun olmamasının eşinizin bu davranışla ilgisi yok bence ..sonuçta cinsel hayatınız varmış ... doktora gidin bence ..

kağıtlara yaptığını bildiğinizi söylerseniz bu sefer banyoyu ya da tuvaleti kullanır delil bırakmamaya çalışır. Cahilliğime verin neden 2 gün beklemesi gerekiyor, sperm yoğunlu mu artıyor? ilişki sayınızı günde 2'ye çıkarsanız bu coçuk yapma olasılını azaltır mı?

gün aşırı ilişkide bulunmamız gerekiyor ozaman şans daha yüksek evet sperm kaliteside artmış oluyor ozaman canım..

onu kırmaktan çekiniyorum canımmm ya..

Başka alternatifiniz yok ki
Bunun çözümünü sadece eşinizle konuşarak sağlayabilirsiniz

Kırmadan da sorulabilir, eşler arasında gizli saklı olmamalı diye düşünüyorum.. Daha önce çekindiğini dile getirmiş mesela, hayırdır bi sıkıntın varsa benimle paylaşabilirsin gibi bi konuşma yapabilirsiniz buradan yola çıkarak..

doğru diyorsun ama birtürlü azımdan çıkmıyor dilimin ucuna kadar geliyorr konuşamıyorum...ama yakındır tekrar bu konuyu konuşmak..

üzücü bi durum belkide eşinizin sürekli cinsel istegi oluyor ve sürekli sizden istemek yerine kendi başına çaresine bakmaya çalışıyor olabilir mi ?

eşinizle konuşmaktan başka bir şey yapamazsınız bu durumda, kırmaktan çekinecek bir şey yok bence suçlayıcı davranmayın sadece endişelerinizi dile getirin yeter

Son düzenleme:
doğru diyorsun ama birtürlü azımdan çıkmıyor dilimin ucuna kadar geliyorr konuşamıyorum...ama yakındır tekrar bu konuyu konuşmak..

Konuşmadığınız sürece böyle gidecek gibi
Bence de uygun bi zamanda hesap sorarak ya da kağıtları da yakaladım şeklinde değil de güzel bi şekilde konuşabilirsiniz

varikosel ağrı yapar ya da ürolojik bi problemi olabilir mi?

oda benim gibi kontrollerden geçti...hayalarında minik minik kistler çıktı ama doktor bunun tedavisinin olmadıgını söyledi çünkü çok sayıda kum taneleri kadar çok...arada agrı yapar dedi doktor dikkat etmeye çalışacaksın dedi..bebek olmamasını engellemez dedi..sperm sayısı yüksek çıktı çok şükürr..ama garip his oldugunu söyledi kasık bölümünde..bunun için en kısa zaanda doktora tekrar gidecegizz..artık çözüm bulunması gerek bunaa..

Ben rahatlığına şaşırdım açıkcası peçeteyi görünce kağıt !
Bu kadar mecbur bu kadar dayanılmaz yani ,ağrılar bu kadar ağırsa doktora gitsin.
Kıracak kırmayacak ne var anlamadım çok hassasınız gereksiz bir seviyede hassas.
16 yaşında ergen bir erkek gibi kağıtlara boşalan bir adam karşı fazla iyiniyetli değil misiniz ?

Konuşmadığınız sürece böyle gidecek gibi
Bence de uygun bi zamanda hesap sorarak ya da kağıtları da yakaladım şeklinde değil de güzel bi şekilde konuşabilirsiniz

evet canımm dogruu hesap sorarak yapamam zaten durumu izah etmişti şimdi bilmeme ragmen hesap soramam...çok garip bir durum kızlar yaa size belki komik gelebilir saçmada gelebilir ama zor bir durum inanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…