- 31 Ağustos 2014
- 664
- 564
- 35
herkese meraba kızlar sorun yine eşim maalesef bazen çok iyi oluyor bazen de tam tersi anlamadım gitti. evliliğimizin ilk zamanlarında daha şiddetli tartışırdık ve önceki konularımdan bilirsiniz bana hep küser bi kaç gün konuşmazdı. çok şükür bu huyunu bıraktı artık küsmüyor ama bu kez de beni sinirlendiren başka davranışlar edindi. mesela bi kaç haftadır benle hep alaycı konuşuyor beni ciddiye almıyor ne dersem diyeyim hep kendisi haklı ben hiç bişey bilmeyen, beceremeyen kara cahilin tekiyim ona göre. üstelik hamile diye insan daha bi özenli olur eşine karşı dimi ama? yok valla ben eşimden bi gün bile hamileyim diye bi ayrıcalık göremedim. mesela bugün ikimizin de tatil günü temizlik yapalım sen de biraz yardım et dedim bi pazarım var onda da huzur vermiyorsun diyip dışarı çıktı tek başıma yaptım onca işi çok yoruldum..bu neyse de benle iki çift laf edemiyor adam. akşam sus pus oturuyoruz. sadece benden bşy isteyeceği zamanlarda konuşuyor. hayır bu bi haftadır ne oldu da böyle oldu ben anlamadım ki..bi de sabah kahvaltı yaparken çocuk eğitimiyle ilgili bi prog dinliyordum radyoda. ona da dinlettim bizim de çocuğumuz olacak bilelim diye. bana diyor ki "ben zaten çocuk eğitimini sana bırakmam sen anlamazsın" hayır nerden çıkardın bunu. ileride çocuk olduğunda bu kez de anneliğimi eleştirirse artık duramam dayanamam bu kadar da aşağılanmaya gelemem yani. napıcam kızlar bana bi yardım edin. hamileyim diye mi abartıyorum sizce?