Eşimin bu hareketi normal mi?

uyuyacaktim bu konuyu gorunce uykum kacti, usudum, urperdim buz gibi oldum.
cok cok sıkı takip edin kimseye guven olmaz. cocuklarim erkek demeyin.esiniz normal bir profil vermedi hic.
her gun parka , ormana cikariz, oyle elinde cekirdek citlayip parkta oturan bir adam gormedim. kaldi ki bunu cocuklara ikram etsin. insallah sadece salakliktan boyle davraniyordur...

Şunu da paylaşmak istedim
Çalıştığım okulda 8. Sınıf öğrencilerini 1. Sınıflarla oynatmamaya bile dikkat ediyorduk biz önceden
Kaldı ki hepsi aynı yörenin insanıydı
40 ile 13 arasındaki uçurum 8. Sınıfla 1. Sınıftan çok daha fazla

Kesinlikle haklisiniz normal degil

Çok çocuk seviyorsa kendi çocuklarıyla ilgilensin.
37 yaşındaki erkeğin 13 yaşındaki kızlarla ne gibi bir sohbeti olabilir?
Kaldı ki kızların birinin annesi rahatsızmış haliyle. Israrla hala niye devam ediyor? Kimle konuşacağını size sormayacak ama rahatsızlık verdiği bir durumda ısrar etmesi art niyet göstergesidir.

Bu konu sitenin erkekleri tarafından duyulursa belki de hiç suçu yokken olay abartılarak ağzı gözü kırılabilir... Sonra bu olay büyür ve çevredeki insanlara kadar ilerler. O lekeyi de ne kadar anlatırsanız anlatın bir daha düzeltemezsiniz, nereye gitseniz karşınıza çıkar. Umarım eşiniz biran önce şu tavrında vazgeçer.

Doğrudan çocukların annesinin bu konuda rahatsız olduğunu, çocuklarıyla muhabbet etmesinden hoşlanmadığını söyleseniz. Çocuğunun yanında görmek istemediğini bunu açıkça söylediğini ifade etseniz . Sonuçta çocuğun annesine kimle konuşacağıma karışamazsın diyemez saçma olur.

Saçmalıyorsun. Böyle düşündüğüne göre eşinden supeheleniyorsun demekki. Biri benim eşime böyle bişey dese ben kızarım yani ne demek istiyorsunuz yaptığınız ima hoş değil diye çünkü eşimi bilirim yani. Siz eşinizi savunmuyorsunuz. İftiraya uğrar diye korkmakta haklısınız ama en azından benim eşim böyle biri değil diyede bı cümle kurmuyorsunuz

Eşiniz başta iyi niyetli olarak abilik amcalık yapıp sohbet etmiş bile olsa bu uyarı üzerine çeki düzen vermeli o net. Tv haber falan izlemiyor mu bu adam?

Yalnız sizin boşanasınız varsa niye adamın başının yanmasını bekliyorsunuz? Nasıl Allahtan istediğiniz olay?

Geçen sene ellerinde sigara 15 ile 17 yaş arası 4kız eşim motorla eve gelirken köşe başında şişştt pişşt laf atmışlar eşim dönüp küçücüksünüz ayıp değilmi dicektim ama aklıma dank etti dedi
Ya benim onlara laf attığımı söyleyip bağırsalar mahalle öldürür beni anlamadan dedi

İyi niyetli de olsa eşin hatalı ailesinin istemediğini duyunca kesmeli muhabbeti
Kızların ilgisi hoşuna gitmiş belli ki

Ben eşimi bilirim ne ya?
Sizinki "Kemalim yapmaz" gibi birşey oldu. Sizin eşiniz de kendisinden 25 yaş küçük kızlarla konuşup, uyarıldığı halde devam ediyorsa ben eşimi bilirim, siz ne demek istiyorsunuz diyemezsiniz kimseye! Ozaman dönüp derler ki eşini biliyorsan bil, senin eşini bilmen benim kızımla rahatça konuşabilmesine imkan sağlamaz, söyle o kocana kızımdan uzak dursun

Niye sacmaliyormus ? Kadın düşündüğü ve düşündürtüleni söylüyor . Kaldı ki kocası zatı uyardığı ve aileleri söylediği halde . Yani bizlerin aklına gelen ,en iyi gözlemcisi olan eşinin niye aklına gelmesin?

Mahallemizde son, 4-5 yıldır yaşayan bir adam var karısı dayanamayıp gitti hatta evden ama karısı evinde iken bile

Adamın çocuklara olan tavrı çok dikkatimi çekiyordu ...

Kendi cocuklarimi tembihledim mahallede kimseye bahsetmedim ama bu durumu

Adamın çocuklarla konuşması çok dikkat çekiciydi

Sonra bir gün oğlumu pazar poşeti taşıma bahanesi ile evine kadar götürmüş kan beynime sıçradı

Çocuğa o adamla konuşmasını uasakladim

Ve komşularla konuştukça anladım ki herkes rahatsizmis

Adam oğlumun kafasına falan dokundu bir kaç kez bu bile dikkatimi çekmişti

Bunu neden anlattım siz farketmeyebilirsiniz ama eğer ki kadınların dikkatini çekip etrafta konuşuluyorsa gerçekten bir rahatsizlik hissetmiştir herkes ...

Ve böyle bi zamanda iyi niyet olsa bile kimse kimsenin çocuğuna dokunmasin sohbet etmesin yaa

Eşine sende dikkat et derim

Bişey demek istemem, istemiyorum ama ortaokul da iken koskoca dedem yaşındaki öğretmenimiz biz kızlara çok farklı yaklaşır idi ve o yaşta anlardık tavrını ,dokunmalarini ...özellikle elini goguslerimize degdirmeye çalışırdi yanlışlıkla ama bu herkese olurdu nedense o kadar okul okuduk ,gördük hiçbir öğretmenin hocanın o davranışını görmemiştim o adam halen ismiyle ,cismiyle aklimdadir içim urperirdi hatta yine en az tanık olan bendim belki diğer arkadaşlarımdan bir kaçına daha da fazla idi dokunuşları . Neyse midem bulandı cidden

Haklısınız

Aynen ve uzerine eklemek istiyorum neden boyle bi adamdan iki cocuk ?

''kadın bıraz pımpırıklı olmadık laf cıkaracak cınsden bırı ''sozunuz benı ınanılmaz itti oyle rahatsız edıcı bır dusuncenız var kı
kız cocugu annesı olarak fazlaca sakin bıle kalmıs bı kadın hakkındakı su sozunuzden ne anlam cıkarmak gerek ?

sankı esınız normal de kadın mı arıza cıkarıyor gıbı konusuyorsunuz

asıl anormal tuhaf davranan esınız

ozellıkle kız cocuklarına ılgısı var dıyorsunuz sızın kocanız... bız ne bılelım kalbındekı ıyılıgı kotulugu sızın bılemedıgınızı... demek kı kocanızdan emın degılsınız ,mahalledekı tum kız cocuklarıyla muhattap kocanız ıyı bu zamana kadar mahalleden kımsenın elınden bır kaza cıkmamıs

kımse kusura bakmasın ısteyen bakabılır cocuk ve olgun adam konusuna hassasım .
ustelık cocugun annesı rahatsız ve uyarılmıs bır adam buna hala devam edıyorsa baska ne dusunulur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…