- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Saçmalıyorsun. Böyle düşündüğüne göre eşinden supeheleniyorsun demekki. Biri benim eşime böyle bişey dese ben kızarım yani ne demek istiyorsunuz yaptığınız ima hoş değil diye çünkü eşimi bilirim yani. Siz eşinizi savunmuyorsunuz. İftiraya uğrar diye korkmakta haklısınız ama en azından benim eşim böyle biri değil diyede bı cümle kurmuyorsunuz
Zeka seviyesi dusuk olsa bu zamana kadar anlardiniz saniyorum. Bu bir taktik, inkar ve basite indirgeme taktigi. Lutfen kendi hayatiniz da mahvolmadan ayrilmayi ciddi ciddi dusununBen ne yapsam nasıl anlatsam vallahi zeka seviyesi düşük yada öyle gibi gösteriyor
Abartmıyorsunuz.Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Vay öyle düsünmüs onlar benim kardesim vs. Tamam daha konusmam dedi o gün.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Size sorum ben mi abartıyorum bu işde bi gariplik yok mu?
Böyle bir cümle kurmaya gerek varmı?Saçmalıyorsun. Böyle düşündüğüne göre eşinden supeheleniyorsun demekki. Biri benim eşime böyle bişey dese ben kızarım yani ne demek istiyorsunuz yaptığınız ima hoş değil diye çünkü eşimi bilirim yani. Siz eşinizi savunmuyorsunuz. İftiraya uğrar diye korkmakta haklısınız ama en azından benim eşim böyle biri değil diyede bı cümle kurmuyorsunuz
M Minaredenatbeni A anemoniasp M Melom26Biber Dolmasi A R Y A
Yanlış anladınız sanırım kusura bakmayın tekrar açıklamak istedim kendimi..
Karşı taraf kesinlikle haklı zaten istemiyorsa yaklasikmasini tabikide esinide uyarmakla iyi yapmış ben karşı taraf haksız demek isteyerek yazmadım onu.
Dahada fazla cümle kurmak istiyorum ama bunu ben zaten normal hayatımda da yaşıyorum kendimi ifade etme gibi sorunları yaşarım buyuzden uzatmayacagim.
Ay aslaa“Eşime laf ettirmezdim” demenize takıldım sadece.çünkü bu ülkede babası tarafından tacize uğradığı halde” yalan söylüyorsun baban yapmaz “diyen bir sürü Kadın var. Ben bundan rahatsızım .
İfade edebilirsin kendini, hadi bir daha açıkla doğru şekilde anlayalımAy aslaahiç öyle biri değilim inanın. Keşke kimse böyle şeylerle mağdur olmasa.
Ben kadının dusuncesini çelişkili buldum. Eşinin bu tavrı demekki hep böyle ben aynı evde uyuyamazdim iki çocuğumla. Ama eğer ilk kez böyle bişey oluyorsa karsi taraf haklı zaten senin içinde kötülük olmasa dahi konuşma çocuklarla empati yap seninde iki çocuğun var ortalığın halı belli kimse kimseye güvenmiyor zaten derdim. Tamam kimse kimsenin içini bilemez ama bu defalarca oluyorsa böyle eşimden şüphe eder üstünü kapata kapata iki çocuk yapmam. Ama eğer ilk kez böyle bişey oluyorsa da daha önce böyle bişey olmadı aslında rahatsız duymakta haklısınız kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın yaklaşmaz tabiki der eşimede gereken tepkiyi verirdim. Kadın sadece yaptığı salakça diyor. Burda sorması gereken ben burdan ne iş cikarmalimiyim eşim için ne dusunmeliyim demeli gibiİfade edebilirsin kendini, hadi bir daha açıkla doğru şekilde anlayalım
Ne kızarım Allah rızası için koskoca adamın 13 yaşındaki çocuklarla çekirdek çitleyip muhabbet etmesi normal birşey mi? Sizin kocanız yapsa normal karşılayıp ne var canıım siz yanlış anlıyorsunuz mu dersiniz? Bu konuda eşinizi nasıl savunabilirsiniz? Asla öyle birşey demem. Normal olan şey var normal olmayan şey var, bu konuda değil kocama babama bile güvenmem. Küçücük kızlar neler neler yaşadı,ne haberler atardım da konumuz bu değil. Konu sahibinin kocası kötü niyetli olmayabilir ama yaptığı da doğru birşey değil, bariz yanlış anlaşılabilecek/yanlış yöne çekilebilecek birşey. Bir de kızın annesi istemediği halde hala muhabbet etmesi tam bi fiyasko. O onun yaşıtı D E Ğ İ L.Saçmalıyorsun. Böyle düşündüğüne göre eşinden supeheleniyorsun demekki. Biri benim eşime böyle bişey dese ben kızarım yani ne demek istiyorsunuz yaptığınız ima hoş değil diye çünkü eşimi bilirim yani. Siz eşinizi savunmuyorsunuz. İftiraya uğrar diye korkmakta haklısınız ama en azından benim eşim böyle biri değil diyede bı cümle kurmuyorsunuz
Ne kızarım Allah rızası için koskoca adamın 13 yaşındaki çocuklarla çekirdek çitleyip muhabbet etmesi normal birşey mi? Sizin kocanız yapsa normal karşılayıp ne var canıım siz yanlış anlıyorsunuz mu dersiniz? Bu konuda eşinizi nasıl savunabilirsiniz? Asla öyle birşey demem. Normal olan şey var normal olmayan şey var, bu konuda değil kocama babama bile güvenmem. Küçücük kızlar neler neler yaşadı,ne haberler atardım da konumuz bu değil. Konu sahibinin kocası kötü niyetli olmayabilir ama yaptığı da doğru birşey değil, bariz yanlış anlaşılabilecek/yanlış yöne çekilebilecek birşey. Bir de kızın annesi istemediği halde hala muhabbet etmesi tam bi fiyasko. O onun yaşıtı D E Ğ İ L.
Ayrıca kızım yok kardeşim var, otobüste yanımda oturan kardeşimin omzuna 5 6 defa dokundu diye adamın birini küçücük çocuğun omzundan başka tutunacak yer yok mu diye rezil ettik biz, 40ına merdiven dayamış adamın biri gelip kardeşimle kakara kikiri yapacak bende bunu normal bulacağım? Oldu. O onun yaşıtı mıdır hanımefendi öyle adamında öyle kocanında çekirdeği burnundan çıkarmak lazım.
Ben kadının dusuncesini çelişkili buldum. Eşinin bu tavrı demekki hep böyle ben aynı evde uyuyamazdim iki çocuğumla. Ama eğer ilk kez böyle bişey oluyorsa karsi taraf haklı zaten senin içinde kötülük olmasa dahi konuşma çocuklarla empati yap seninde iki çocuğun var ortalığın halı belli kimse kimseye güvenmiyor zaten derdim. Tamam kimse kimsenin içini bilemez ama bu defalarca oluyorsa böyle eşimden şüphe eder üstünü kapata kapata iki çocuk yapmam. Ama eğer ilk kez böyle bişey oluyorsa da daha önce böyle bişey olmadı aslında rahatsız duymakta haklısınız kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın yaklaşmaz tabiki der eşimede gereken tepkiyi verirdim. Kadın sadece yaptığı salakça diyor. Burda sorması gereken ben burdan ne iş cikarmalimiyim eşim için ne dusunmeliyim demeli gibiben eşine karşı düşüncesini sorguladım kendimce. Karşı taraf sonuna kadar haklı konuşmamasıni istemekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?