Eşimin bu hareketi normal mi?


Eşinden şüphelenmesi gayet doğal. Hayatta kimseye kefil olamazsın. insan evladı ne yapacağı bilinmez. Rahatsızlık duyulan bir şey varsa tabiki uyaracak.
 
Eşinizin davranışı garip ve hoş değil, uzak dursun ve kendine çeki düzen versin lütfe.. Kaç yıllık evlilik, hiç hissetmediniz mi acaba farklı bir hissiyatı/yönelimi var mı diye? Ya da aşırı saf mıdır değil midir, biraz olsun biliyorsunuzdur.
 
14 yaşında kızım var.
Komşumun eşlerinin kızımla samimi sohbet etmesini uygun bulmam.
Kızımı da böyle birşey hissedersem uyarirdim.
Ayrıca komşuyu ve eşini de uyarirdim.ben uyaramazsam eşime söylerim gider çocuklarla samimi olma,sohbet etme diye söyletirim.
Parklarda genç veya orta yaşlı erkekleri görüyoruz ondan bile rahatsızlık duyuyorum malum ortalık çok kötü.Allah kötüye fırsat vermesin.

Eşiniz kötüdür,art niyetlidir demiyorum ama dikkat etmesi şart.sizde çok haklısınız.bir kez uyarılmış zaten ikinci yada üçüncü nazikçe olmabilir.iftira yada kavga kaçınılmaz.
 
annesı kızına sormustur ne konusuyor bu adam sureklı sızınle dıye
kızda muhabbetden bahsetmıstır
KOCAMAN adamdan uzak dur bır daha yakınında gormeyeyım demıstır haklı olarak
kım olsa bunu der
sureklı gordugu ıcın baska ergen kız cocuklarıyla da konustugu ıcın komsular kendı arasında bunu konusmus demek kı herkes rahatsız bu durumdan
ıyı gelıp soylemısler ben olsam polıse sıkayet ederım kızımın etrafında olgun adam dolasıyor dıye
 
Benim kızımla istemedigim halde komşu erkek böyle muhabbet edecek öyle mi ?

Onun kafasına yumruk vura vura manyak ederim.

Hayır birde uyarıldığı halde devam ediyorsa ben bu durumdan işkillenirdim.

Sapık mıdır nedir ya ne bu ısrar hala ?
 
Abartmıyorsunuz.
Hadi yakın arkadaş çocuğu olur elinde büyümüştür tamam derim ama komşu çocuğu, annesi rahatsızken eşinizin bunu bilip umursamaması çok büyük sorun.
Annesi gelip kızlarımdan uzak dur diye olay çıkarsa ki hakkı var eşiniz ne yapacakmış?
Bunun bir adım ötesi babaların devreye girmesi ki eşiniz için hiç iyi olmaz ama kusura bakmayın hakeder.
Siz kocanızın içini bilmezken ben hiç bilemem ama normal değil bu inat bu rahatlık
 
Eşim 37 yaşında, yeğenim 19
Yeğenimin tüm ergenliği eşime aşık geçti
Çocukken bile halam kocasını boşarsa ben evlenecem derdi
Eşim bunu hissedince kendiliğinden kendini geri çekti, çocukluk sonrasında ergenlik olduğunu bildiği halde kimseye hissettirmeden uzak durdu
Yeğenim şuan gülerek anlatıyor bana halacım ben böyle diyordum şimdi çok utanıyorum çocukluktu ama anlamamıştır dimi diyor
Doğal olan budur
 
Böyle bir cümle kurmaya gerek varmı?
Bir anne kocan kızımdan uzak dursun diyor, sen istediğin kadar anlat kocam şöyle iyidir böyle temizdir diye, anne için bir önemi var mı?yok. Annenin böyle bir hakkı var mı?var
 
İlk baştaki niyeti iyiydi diyelim ama aile tarafından uyarıldığı halde muhabbete devam etmesi hiç normal değil.

Insan böyle bir uyarıdan imadan sonra yerin dibine girer yahu, değil kızlarla konusmaya aileyle selamlaşmaya dahi utanır, yüzü kızarır.


İyı niyetli olan utanır, kötü niyetli olan aileler şüphelendi diye korkar. Eşinizde ikisi de yok, anlamadım ben.
 
Son düzenleme:
Aşırı haklisiniz..Size zaten rahatsiz olduklarını çıtlatmışlar,eşinizi siz uyarin diye.Eşiniz sizi dinlemezse hakkinda farkli yakistirmalar yapilabilir esiniz iyi niyetli bile olsa.Bu dönem artik çocukların başının okşanacagi,sevilebilecegi,sohbet edilebileceği bir ortam değil.Benim rahmetli amcamin yillarca cocugu olmadi.Çocuk özleminden dolayi,çocuklara çok düşkündü.Nerde çocuk görse severdi ama bu pedofili olayları yayginlasinca esi aman yanlis anlasilir uzaktan sev dedi de amcam o günden sonra mesafeli yaklasti.Kimseye cocugunu sevdirmiyor,sakınıyor diye kizamayiz hele ki uyardilarsa uzak durulmalı.Belki kizin babasi rahatsiz oldu da kendisi uyarırsa kötü olacagini düşündü o kadin araciligiyla uyardi hersey olabilir.Sizi dinlemiyorsa ailesinden biriyle konuşun o konuşsun esinizle
 
M Minaredenatbeni A anemoniasp M Melom26 Biber Dolmasi A R Y A

Yanlış anladınız sanırım kusura bakmayın tekrar açıklamak istedim kendimi..
Karşı taraf kesinlikle haklı zaten istemiyorsa yaklasikmasini tabikide esinide uyarmakla iyi yapmış ben karşı taraf haksız demek isteyerek yazmadım onu.
Dahada fazla cümle kurmak istiyorum ama bunu ben zaten normal hayatımda da yaşıyorum kendimi ifade etme gibi sorunları yaşarım buyuzden uzatmayacagim.
 

“Eşime laf ettirmezdim” demenize takıldım sadece.çünkü bu ülkede babası tarafından tacize uğradığı halde” yalan söylüyorsun baban yapmaz “diyen bir sürü Kadın var. Ben bundan rahatsızım .
 
Ay aslaa hiç öyle biri değilim inanın. Keşke kimse böyle şeylerle mağdur olmasa.
 
İfade edebilirsin kendini, hadi bir daha açıkla doğru şekilde anlayalım
Ben kadının dusuncesini çelişkili buldum. Eşinin bu tavrı demekki hep böyle ben aynı evde uyuyamazdim iki çocuğumla. Ama eğer ilk kez böyle bişey oluyorsa karsi taraf haklı zaten senin içinde kötülük olmasa dahi konuşma çocuklarla empati yap seninde iki çocuğun var ortalığın halı belli kimse kimseye güvenmiyor zaten derdim. Tamam kimse kimsenin içini bilemez ama bu defalarca oluyorsa böyle eşimden şüphe eder üstünü kapata kapata iki çocuk yapmam. Ama eğer ilk kez böyle bişey oluyorsa da daha önce böyle bişey olmadı aslında rahatsız duymakta haklısınız kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın yaklaşmaz tabiki der eşimede gereken tepkiyi verirdim. Kadın sadece yaptığı salakça diyor. Burda sorması gereken ben burdan ne iş cikarmalimiyim eşim için ne dusunmeliyim demeli gibi ben eşine karşı düşüncesini sorguladım kendimce. Karşı taraf sonuna kadar haklı konuşmamasıni istemekte.
 
Ne kızarım Allah rızası için koskoca adamın 13 yaşındaki çocuklarla çekirdek çitleyip muhabbet etmesi normal birşey mi? Sizin kocanız yapsa normal karşılayıp ne var canıım siz yanlış anlıyorsunuz mu dersiniz? Bu konuda eşinizi nasıl savunabilirsiniz? Asla öyle birşey demem. Normal olan şey var normal olmayan şey var, bu konuda değil kocama babama bile güvenmem. Küçücük kızlar neler neler yaşadı,ne haberler atardım da konumuz bu değil. Konu sahibinin kocası kötü niyetli olmayabilir ama yaptığı da doğru birşey değil, bariz yanlış anlaşılabilecek/yanlış yöne çekilebilecek birşey. Bir de kızın annesi istemediği halde hala muhabbet etmesi tam bi fiyasko. O onun yaşıtı D E Ğ İ L.
Ayrıca kızım yok kardeşim var, otobüste yanımda oturan kardeşimin omzuna 5 6 defa dokundu diye adamın birini küçücük çocuğun omzundan başka tutunacak yer yok mu diye rezil ettik biz, 40ına merdiven dayamış adamın biri gelip kardeşimle kakara kikiri yapacak bende bunu normal bulacağım? Oldu. O onun yaşıtı mıdır hanımefendi öyle adamında öyle kocanında çekirdeği burnundan çıkarmak lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
Art niyet olmasa bile sonuçta kizin annesi söylemiş o yüzden bian önce bunu bitirmesi lazımdı ama halen devam etmiş eşiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…