- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Hem öyle konusuyo bide kalkıp özür dileyip yanasiyo size laf edene kadar önce kendine baksın ne malum ondan olmadığı tövbe boşverin üzülmeyin siz rabbim nasip eder bi günSabir sabır diyorum ama bir yere kadar.surekli ama sürekli esimin saçma konuşmasıyla sınır oluyorum.sabebsiz infertiliteden dolayı bebk sahibi olamıyoruz yaklaşık 1 buçuk yıl oldu eşim sürekli beceremiyorsun bak milletin çocukları yaşına girdi bizim halen bişey yok yok kötüsün senin yüzünden olmuyor istemiyorsun vs saçma sapan konuşmalar geçiyor aramızda haliyle ben çok üzülüyorum tabi herseferinde yanasiyo özür diliyo ama bunu sürekli yapiyo zaten duygusal bir insanım böyle konuşunca hep ağlıyorum. Konusuyorumda ama gene aynı nasıl yapcam ben bunla
kötüsün senin yüzünden olmuyor
Şunları sana söyleyen adamdan hala çocuk düşünüyorsan sende de eşinin başlıktaki özelliği mevcuttur.eşim sürekli beceremiyorsun
Ona sorucan niye sacma sapan konustugunu?Doğru söylüyorsunuz bi bakıyorum bigün melek gibi ama bazende çok kötü olabiliyo gerçekten çok kalbim kırılıyor farkında oda ama istemsizmi soyluyo yoksa dolupmu geliyor anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?