Esimin cahilliği

Doktora gittiğinizden,cocuk düşündüğünüzden ve istediğinizden esinizin ailesinin haberi varmı?
Bir de birsey soracağım,kilolu ya da cok zayıf mısınız?
Ona gore yorum yapcam.
Boyuma göre kilom çok kilo ver dedi doktor ama veremiyorum 159um 68 kiloyum insulin drencim yuksek.kansizlik var işte ya bunlar tabi sebep ama bahanede işte.

Bide ilk başlarda onun ailesine söylememe kararı almıştık ama naoto etti annesi öğrendi kendisi beni pek sevmez bende biri bin yaptığı için ona söylemek istememiştim

Gerçekten çok acımasızca ben de iki düşük yaptım 2.sinde çok umutluyduk düşünce eşim bana tuhaf davranmaya başlamıştı tabiki suclayamaz ama tavırlari onu gösteriyordu oturup dedim ki bu benim imtihanim eğer çocuk istiyorsan Boşanalım başkasıyla evlen anlayışla karsilarim çünkü ben bu tavırlari kaldiramam dedim ve o gün bugündür lafı açılmıyor tavirlarina dikkat ediyor düzgünce oturup bir anlatsaniz düzelmez mi ki zaten sizinde içiniz açıyordur o kelimeler daha çok acitir.

Aynen oyle tipki sizin dedğiniz gibi karşıma alıp açıkça konuşmayı düşünüyorum

Boyuma göre kilom çok kilo ver dedi doktor ama veremiyorum 159um 68 kiloyum insulin drencim yuksek.kansizlik var işte ya bunlar tabi sebep ama bahanede işte.
Bu soruları sormamin sebebi bir mesajinizda esim dolduruluyor mu demissiniz ya ondan dolayı idi. Kilo verilor. Verince de insulin direnciniz kırılır.

Kilolu oldugunuz icin dolduruluyor olabilir, mesela benim terbiyesiz kayinvalidem de ,"simdi olmaz daha cocuk,zayifsin vs diyordu"benim zayifligima üzülüyormuş
Zavallim bilemedi kendi sisko oglunun sperm sayısının düşük olduğunu

Yani sizi doldurmak gazlamak falan icin degil,bu sadece farazi bir sey,bir ihtimal
Esinize anasi,teyzesi,bilmemnesi o kilolu kilo versin ondan olmuyor sizde cocuk tarzinda mahalle ağzıyla bilmeden cahil cuheylaca konusmus olabilir. Doktordan,daha onemlisi Allah tan baska kimse bilemez
Bu sitede 43 kilo.ile.hamile.kalanda var 75 kilo ile de..

Bu adama çocuk doğurmak yapacağınız en son şey olmalı... Çocuk olmadı diye kötüsün sen ,senin yüzünden olmuyor.demeyi hakaret olarak alıp basardım davayı... Allah kolaylık versin..

Katılıyorum size dedikleriniz doğru bakalım hayırlısı

8 yıl çocuğum olmadı.
Tüm değerlerim normaldi ama olmadı.
Eşim bir kez bile çocuk meselesini açmadı.
Ben çocuk istiyorum dediğim zaman, olur inşallah dedi sadece.

Sanırım bana bu lafları söylese onu geldiği yere gönderirdim.

Allah gönlünüze göre versin inşallah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bence bir süre rafa kaldırıp önce eşinle olan kısmı çözsen çok daha hayırlı gibi. Herşey yolunda olsa bile stresten dolayı rahim asit salgılayıp spermleri öldürüyor bu bile başlı başına yeterli sebep. Gerçekten çocuk sahibi olamayacak da olabilirsin bu böyle konuşma hakkı vermez hiçbir zaman. Al karşına açık açık anlat konuşun.

Ben size bisey solicem annemin senelerce çocuğu olmamış
Tedaviler doktorlar oho neler neler..
Bu arada kayinvalidesi ile yaşıyormuş aynı evde..
Tabi kayinvalide her dakika cocuk cocuk falan diyor kimbilir baska neler diyordur cadaloz gunahim kadar sevmem babaannemi..
Sonra annem babama diyor ki,sen her gece içki içiyorsun belki ondan olmuyor cocuk.
Babam da erkek ya hani.. Doktora gidiyor falan babamda sorun çıkmıyor ya da cok az çıkıyor tam emin degilim,doktora 1 sene gidip geliyor babam. Kadin dogum uzmani nişantaşı nin ünlü bir doktorlarindan. Hatta türkan şoray in da doktoruymus. O zamanlar tup bebek turkiyede yeni sayılır
Dogal yolla olur diyor ve oluyor tabi annemin yaşı 40 a dayanmis ben olmuşum ama
Ay iyi ki varim cok tatliyim
Babam o esnada kendi annesine ona buna bir daha komse bisey sormayacak sizi ilgilendirmez bizim çocuğumuz bilmemne diyor. Yapar da edepsizdir biraz.

Herkesin ağzını kapatıyor

Boyle islerde is biraz erkekte bitiyor,çünkü kari koca arasina nifak sokan hep 3.şahıslar
Ben hep boyle gördüm ve esimle ailesel problemlerimiz,kendi aramizdaki gerilimlerimiz de bu milletin cocuk lafı yüzünden çıktı. Cok kotu kavgalar ettik
Benim esim bana senden dolayi olmuyor falan demedi zaten hersey ortada doktora vs gittik birlikte hatta bir olumsuz aşılamam var. Gecen ay oldum tutmadi.
Ama benim esim adam mi derseniz degil 1 gram degil agzini acip annesine bilmemnesine anne ya sormayin artik karim üzülüyor ya da biz geriliyoruz açmayın konusunu vs diyebilseydi
Ben bosuna bu kadar sinir sahibi olmayacaktim kavga da çıkmayacaktı
Bir de kaynanam 837372920 kere sordu gitmis demis ki ben ona 2 kez sordum sadece
Dünyanın en komik ve kısa fıkrası gercekten.
Simdi kaynanamla da görüşmüyorum
Ve bu tip seler yüzünden yuvalar yıkılıyor 3. Sahislar yüzünden

Çok şanslısınız hep mutlu olun inşallah imrendim

O konuda cevabını verir herkese ama ufacık bir baskı gazdan etkilenir

O konuda cevabını verir herkese ama ufacık bir baskı gazdan etkilenir
Bu cok yanlış birşey zaten doktora gidiyorsunuz kontrol altindasiniz sorunlarınızı biliyorsunuz sizin ne diye üstünüze geliyor. Yaşınız cok gencmis bu arada olur Allah in izniyle cocugunuz ama esiniz gercekten fena

Böyle bir eş baba olmayı haketmiyor bence.Cocuk olduğunda size olan tavırları daha da çirkinleşecek,şimdiden boyle konuşan adamdan belli ve ne yazik ki çocuğunuz muhtemelen buna şahit olacak.

Evet çok fena çok kurnaz ve akillidirda çoğu şeyde dikkat ediyorum ama sanırım vicdanen beni etkilemeye çalışıyor daha çok çabalayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…