- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi atalente35
-
Burç? Nedir? Koç muEvet çok fena çok kurnaz ve akillidirda çoğu şeyde dikkat ediyorum ama sanırım vicdanen beni etkilemeye çalışıyor daha çok çabalayım diye
Bunu esine söyledin mi canım peki?Asıl başka sorun ki ben kendimi hazır hissetmiyorum yani istemiyorum anne olmak bu yükü bu sorumluluğu almak yapamamaktan korkuyorum yetersiz kalmaktan daha bir cok sey
Burç? Nedir? Koç mu
Nokta atışı yaptim :)
koç ve tüm özelliklerini taşıyor inanılmaz zor bir insan ve çok zittirki yengecim
Söyledim zamanında biliyor kendisi
Bence onlar sizin üstünüze gelebilir çok güçlüler :)Nokta atışı yaptim :)
Zarar gelmez ondan. Ama koc ve yengec anlasamaz ki aslinda ben de yengecim koçu severim. Delikanli ama anlasamam hemen kavga ederim
Yarin kari koca evli arkadaslarimiz var kari koca koç.
Yemege cikcaz
Bakalim neler olcak. Insallah dilimi tutabilirim :)
Evet yaaa bide iddalasiyorlar sesini hemen yukseltirlerBence onlar sizin üstünüze gelebilir çok güçlüler :)
Valla sizinle dertlesmek gibi oldu çok iyi geldi sanırım çok iyi anlaşırmışız sizle asik suratımi güldürdünüz çok tesekkurlerEvet yaaa bide iddalasiyorlar sesini hemen yukseltirler
Bir dinleseler :)
Ay bak gerildim suanda:)
Hediye de aldim evlerine gidicez insallah begenirler zaten zor begenen sevimsiz bir burç ya bitane carpcam :)
Esin cok kurnazdir tirstim:) ama sizde dürüstsunuz canim . Orta yolu bulursunuz ins ama zarar gelmez koc ta yengecte ana kuzusu olur bu durumda napıyorsunuz ? Anam da anam der yengec kadinida oyle :)
Rica ederimValla sizinle dertlesmek gibi oldu çok iyi geldi sanırım çok iyi anlaşırmışız sizle asik suratımi güldürdünüz çok tesekkurler
Çok özür dilerim, gerçekten maksadım sizi kırmak değil ama severek evlendiğinize emin misiniz? Siz sevmişsinizdir ama eşiniz sizi gerçekten seviyor mu? Çünkü bir kadınla bir erkeğin birbirini sevmesi, sevgileri üzerine birbirine nikah sözleri hastalıkta ve sağlıkta diye başlar, mutlu huzurlu bir evliliği bebekle taçlandırmak güzeldir ama kadınla erkeğin sevgisinin, evliliğinin ana temeli bebek üzerine kurulu değildir, olmamalıdır, birbirini her halinizle kabul etmek, olan veya çıkabilecek sağlık sorunlarıyla beraber mücadele etmek, her şartta koşulda sevmektir.Bende çok kararsizim severek evlendik ama bazen ayrılsam dahamı iyi olur diye dusunmuyorda değilim ama korkuyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?