Esimin cahilliği

Çocuk yapmayın. Hatta çifter çifter korunun.

Asıl başka sorun ki ben kendimi hazır hissetmiyorum yani istemiyorum anne olmak bu yükü bu sorumluluğu almak yapamamaktan korkuyorum yetersiz kalmaktan daha bir cok sey

koç ve tüm özelliklerini taşıyor inanılmaz zor bir insan ve çok zittirki yengecim
Söyledim zamanında biliyor kendisi
Nokta atışı yaptim :)
Zarar gelmez ondan. Ama koc ve yengec anlasamaz ki aslinda ben de yengecim koçu severim. Delikanli ama anlasamam hemen kavga ederim
Yarin kari koca evli arkadaslarimiz var kari koca koç.
Yemege cikcaz
Bakalim neler olcak. Insallah dilimi tutabilirim :)

Ay bu adamlara ne oluyor böyle... bekarken bdv yi bilsem evlenmezdim sanırım .

İnsanlari elinde olmayan sebeplerden dolayı suclamak, kırmak..

Eşiniz zir cahil..

Eşinize sorsaniza ne yaparsanız becerebilirmissiniz çocuk yapmayı?bir fikri vardır herhalde?

Bence onlar sizin üstünüze gelebilir çok güçlüler :)

Bence onlar sizin üstünüze gelebilir çok güçlüler :)
Evet yaaa bide iddalasiyorlar sesini hemen yukseltirler
Bir dinleseler :)
Ay bak gerildim suanda:)
Hediye de aldim evlerine gidicez insallah begenirler zaten zor begenen sevimsiz bir burç ya bitane carpcam :)
Esin cok kurnazdir tirstim:) ama sizde dürüstsunuz canim . Orta yolu bulursunuz ins ama zarar gelmez koc ta yengecte ana kuzusu olur bu durumda napıyorsunuz ? Anam da anam der yengec kadinida oyle :)

Valla sizinle dertlesmek gibi oldu çok iyi geldi sanırım çok iyi anlaşırmışız sizle asik suratımi güldürdünüz çok tesekkurler

Bu konuda hep Kadınlar suçlanıyor malesef...
Tarladami sorun yoksa tohumdami hele bi doktora gidelim diyin...

Bende çok kararsizim severek evlendik ama bazen ayrılsam dahamı iyi olur diye dusunmuyorda değilim ama korkuyorum sanirim
Çok özür dilerim, gerçekten maksadım sizi kırmak değil ama severek evlendiğinize emin misiniz? Siz sevmişsinizdir ama eşiniz sizi gerçekten seviyor mu? Çünkü bir kadınla bir erkeğin birbirini sevmesi, sevgileri üzerine birbirine nikah sözleri hastalıkta ve sağlıkta diye başlar, mutlu huzurlu bir evliliği bebekle taçlandırmak güzeldir ama kadınla erkeğin sevgisinin, evliliğinin ana temeli bebek üzerine kurulu değildir, olmamalıdır, birbirini her halinizle kabul etmek, olan veya çıkabilecek sağlık sorunlarıyla beraber mücadele etmek, her şartta koşulda sevmektir.

Eşiniz cahil midir bilemem ama özür dilerim kötü kalpli biri, seven insan eşine bebek doğurmayı kastederek beceremiyorsun deyip ruhunu, yüreğini yaralamaz.

Eşinizin yaptığı cahilliktende öte bişey.bizimde çocuğumuz olmuyor benimle alakalı sorundan dolayı. eşim bana bu şekilde konuşsa asla onu baba yapmak için uğraşmam hatta hayatımdan çıkarırım sanırım.bu çok özel bi durum bu konuda en çok eşiniz destek olması gerekirken köstek oluyor birde

adam seyinede laf kontturtmuyor ( cok afedersiniz ) sucu sana atiyormus ustelik bide. Bence boyle birine cocuk vermek dunyaya ziyan.

Bu laflafi edenle evli olmaniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…