- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi atalente35
-
problem sizde olsaydi özürde dilemezdi..Bizde 7 sene çocuk için çok uğraştık 4kere olumsuz tedavilerimiz oldu
problem eşimde olduğu halde
kv beni suçlar sözlerde bulundu diye
1 sene boyunca evimize kabul etmedim o kadını
En sonunda gelip özür diledi eşimin hatrı için kabul ettim
Eşim bunu yapsa asla ve asla ondan çocuk yapmayı istemezdim ve uğraşmazdım
Size şimdi böyle konuşan adam ilerde başka sorunlarda yaşatır.
problem sizde olsaydi özürde dilemezdi..
Asıl başka sorun ki ben kendimi hazır hissetmiyorum yani istemiyorum anne olmak bu yükü bu sorumluluğu almak yapamamaktan korkuyorum yetersiz kalmaktan daha bir cok sey
Evet belki dilemezdiproblem sizde olsaydi özürde dilemezdi..
Aslında evliliği çok guzel özetlemişsiniz bende bu sözlerden sonra severekmi evlendigimize şüphe etmiyor değilimÇok özür dilerim, gerçekten maksadım sizi kırmak değil ama severek evlendiğinize emin misiniz? Siz sevmişsinizdir ama eşiniz sizi gerçekten seviyor mu? Çünkü bir kadınla bir erkeğin birbirini sevmesi, sevgileri üzerine birbirine nikah sözleri hastalıkta ve sağlıkta diye başlar, mutlu huzurlu bir evliliği bebekle taçlandırmak güzeldir ama kadınla erkeğin sevgisinin, evliliğinin ana temeli bebek üzerine kurulu değildir, olmamalıdır, birbirini her halinizle kabul etmek, olan veya çıkabilecek sağlık sorunlarıyla beraber mücadele etmek, her şartta koşulda sevmektir.
Eşiniz cahil midir bilemem ama özür dilerim kötü kalpli biri, seven insan eşine bebek doğurmayı kastederek beceremiyorsun deyip ruhunu, yüreğini yaralamaz.
Gittik aslnda bikac tedavide gördüm ama bekleyin dendi isteDoktora gitmediniz mi hic merak ettim?
O sözleri duyduktan sonra ben otomatik iptal oluyorum zaten sınır zaten oluyorum ama sinirlenncede ağlıyorum daha hiç unutmam 2 hafta önce negatif çıkması sonucu ağır cümleler kurdu o gece ağlamaktan gözlerim sisti hiç uyymamistimNeden üzülüyorsun arkadasim sinirlen
InanmiyorumO sözleri duyduktan sonra ben otomatik iptal oluyorum zaten sınır zaten oluyorum ama sinirlenncede ağlıyorum daha hiç unutmam 2 hafta önce negatif çıkması sonucu ağır cümleler kurdu o gece ağlamaktan gözlerim sisti hiç uyymamistim
Bu adama cocuk yaparsan 2 kez pisman olursunSabir sabır diyorum ama bir yere kadar.surekli ama sürekli esimin saçma konuşmasıyla sınır oluyorum.sabebsiz infertiliteden dolayı bebk sahibi olamıyoruz yaklaşık 1 buçuk yıl oldu eşim sürekli beceremiyorsun bak milletin çocukları yaşına girdi bizim halen bişey yok yok kötüsün senin yüzünden olmuyor istemiyorsun vs saçma sapan konuşmalar geçiyor aramızda haliyle ben çok üzülüyorum tabi herseferinde yanasiyo özür diliyo ama bunu sürekli yapiyo zaten duygusal bir insanım böyle konuşunca hep ağlıyorum. Konusuyorumda ama gene aynı nasıl yapcam ben bunla
canım işin çok zor çocuk acısı yaşıyan biri olarak söylüyorum ki herkesin lafını çekiyorsun ama yanında iyi bir eş yoksa hayat tamamen anlamsız bence akışına bırak doktora gittiğinizde de açıkça söyle imtihanın çok ağır allah yardımcın olsunSabir sabır diyorum ama bir yere kadar.surekli ama sürekli esimin saçma konuşmasıyla sınır oluyorum.sabebsiz infertiliteden dolayı bebk sahibi olamıyoruz yaklaşık 1 buçuk yıl oldu eşim sürekli beceremiyorsun bak milletin çocukları yaşına girdi bizim halen bişey yok yok kötüsün senin yüzünden olmuyor istemiyorsun vs saçma sapan konuşmalar geçiyor aramızda haliyle ben çok üzülüyorum tabi herseferinde yanasiyo özür diliyo ama bunu sürekli yapiyo zaten duygusal bir insanım böyle konuşunca hep ağlıyorum. Konusuyorumda ama gene aynı nasıl yapcam ben bunla
kendine bir baksin nie olamiyormus tobe yarabbiSabir sabır diyorum ama bir yere kadar.surekli ama sürekli esimin saçma konuşmasıyla sınır oluyorum.sabebsiz infertiliteden dolayı bebk sahibi olamıyoruz yaklaşık 1 buçuk yıl oldu eşim sürekli beceremiyorsun bak milletin çocukları yaşına girdi bizim halen bişey yok yok kötüsün senin yüzünden olmuyor istemiyorsun vs saçma sapan konuşmalar geçiyor aramızda haliyle ben çok üzülüyorum tabi herseferinde yanasiyo özür diliyo ama bunu sürekli yapiyo zaten duygusal bir insanım böyle konuşunca hep ağlıyorum. Konusuyorumda ama gene aynı nasıl yapcam ben bunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?