Esimin cahilliği

problem sizde olsaydi özürde dilemezdi..

21 yaşındasın ve 1 buçuk yıldır çocuk için mi uğraşıyorsun?
Yani 1 buçuk yıl önce olsa 19 yaşında hamile kalacaktın?
Eşine cahil diyorsun ama senin de pek aydın bir kimse olduğun söylenemez..
Senin yaşında evlenip çocuk sahibi olmak isteyenler pek kabul etmezler ama sen daha kendin çocuksun.

Eşinin de laflara bakarsan olgunlaşmasına daha çook yıllar var.

Siz ikiniz yapmayın daha çocuk falan insan yetiştirmek öyle kolay değil..

Asıl başka sorun ki ben kendimi hazır hissetmiyorum yani istemiyorum anne olmak bu yükü bu sorumluluğu almak yapamamaktan korkuyorum yetersiz kalmaktan daha bir cok sey

Bence asıl büyük probleminiz bu. Sebepsiz infertilitenin psikolojik kısmında da bu çıkar genelde, kişiler ya istemediklerini itiraf ederler ya da bilinçaltında aslında istemediklerinin farkına varırlar. Henüz 21 yaşındaymışsınız ve hazır hissetmemeniz de çok normal. Lütfen sadece eşiniz istiyor diye kendinizi mecbur hissetmeyin. Çocuk istememeniz sizi asla kötü biri yapmaz, kimsenin etkisinde kalmayın..

5. senemde çocuk sahibi oldum.çocuk sahibi olduktan sonra bu adama neden çocuk yapılmaması gerektiğini iyicene öğrendim.

e siz de bu adama hala çocuk yapıyorsunuz. cahil nesil üremesin mümkünse.

Aslında evliliği çok guzel özetlemişsiniz bende bu sözlerden sonra severekmi evlendigimize şüphe etmiyor değilim

Neden üzülüyorsun arkadasim sinirlen
O sözleri duyduktan sonra ben otomatik iptal oluyorum zaten sınır zaten oluyorum ama sinirlenncede ağlıyorum daha hiç unutmam 2 hafta önce negatif çıkması sonucu ağır cümleler kurdu o gece ağlamaktan gözlerim sisti hiç uyymamistim

O kadar cahillikle ilgili konulara denk geldim sizin eşiniz hakkaten cahil. Kendimi sizin yerinize koydum benimde çocugum olmuyor eşim böyle konuşsa heralde toparlayamaz kahrolurdum.
Verecek bir önerim bile yok

Inanmiyorum allahin bi bildigi varki olmuyor ... hayirlisi buymus bence daha fazla deniyerek kendini yipratma

Sana cok samimi söylüyorum ben bu durumda olsam esimi gece yarisi yataginda sopayla döver yetersiz seni yetersiz seni diye bagrir evden atardim bütün mahalleyede rezil ederdim .... belki fazla sinirliyim ama esinin yaptigi resmen ser.........lik

sebepsiz degil de, sizin bir rahatsizliginiz neticesinde cocugunuz olmasa demek ki vay halinize.

vicdan merhamet yoksunu esiniz.

Bu adama cocuk yaparsan 2 kez pisman olursun

canım işin çok zor çocuk acısı yaşıyan biri olarak söylüyorum ki herkesin lafını çekiyorsun ama yanında iyi bir eş yoksa hayat tamamen anlamsız bence akışına bırak doktora gittiğinizde de açıkça söyle imtihanın çok ağır allah yardımcın olsun

kendine bir baksin nie olamiyormus tobe yarabbi

sorun kimden kaynaklanırsa kaynaklansın üslup çok kötü. asla öyle söylememeli. hı eğer söylüyorsa da o adamdan baba olmaz. onu haketmiyor. hatta ona evlilik bile fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…