hayır ogretmen degıl zabıta okulda gorev yapıyor madde kullanımını engellemek tırafı okul gırıs ve cıkısında saglamak ıcın bende oyle dusundum esımden yana kesınlıkle hıc bır suphem yok cok merhametlı bıde cocuklar yuvadan geldıklerı ıcın ayrıca uzuluyor bende terfatn yanlış anlaşılmasından cekınıyorum dısardakı kımse bızım cocugumuz olmadıgı veya esımın nıyetını bılemez cunkuabi dediğine göre eşiniz hangi görevde okulda, öğretmen değil mi şayet degılse uzak durması konusunda haklısınız gereksiz yanlış anlamalar olabilir
esım zabıta okulda ammede kullanımını engellemek ve okul gırıs ve cıkıslarında tırafıgı saglamak ıcın gorev yapıyorKötü niyetli insanlar yüzünden böyle iyi niyetli insanlar uzak durmak zorunda kalıyor ne acı
Eşiniz ne iş yapıyor okulda?
hayır ogretmen degıl zabıta okulda gorev yapıyor madde kullanımını engellemek tırafı okul gırıs ve cıkısında saglamak ıcın bende oyle dusundum esımden yana kesınlıkle hıc bır suphem yok cok merhametlı bıde cocuklar yuvadan geldıklerı ıcın ayrıca uzuluyor bende terfatn yanlış anlaşılmasından cekınıyorum dısardakı kımse bızım cocugumuz olmadıgı veya esımın nıyetını bılemez cunku
yuzune soyleyememde yarın mesaj atım ama nasıl dıycam bılmıyorum esımı kırmak ıncıtmekte ıstemıyorumaynen öyle ama o kadar da iyiniyetli ki eşiniz inşallah üzmeden söyleyebilirsiniz
canım korkuyorum etraftan okuldakı ogretmenler felan yanlıs anlar dıye yoksa uzak durmasını hıc ıstemem cocukları cok sevıyor cok merhametlı bızımde cocugumuz olmayında dahada bı ılgılıBence bırakın sevgiye aç cocuklara sevgi versin. Neden uzak durmasini istiyorsunuz ki? Anlayamadim?
canım korkuyorum etraftan okuldakı ogretmenler felan yanlıs anlar dıye yoksa uzak durmasını hıc ıstemem cocukları cok sevıyor cok merhametlı bızımde cocugumuz olmayında dahada bı ılgılı
canım korkuyorum etraftan okuldakı ogretmenler felan yanlıs anlar dıye yoksa uzak durmasını hıc ıstemem cocukları cok sevıyor cok merhametlı bızımde cocugumuz olmayında dahada bı ılgılı
aslında haklısın bende cok uzuldum esım dıyor tenefuslerde yanıma gelıyorlar dayanamıyorum uzuluyorum harclık verıyorum bana sarılıyolar telefonda oyun varmı dıye sordu hemen bursuru oyun ındırdım oynadı ben cok agladım cok uzuldum dedı hıc bısey dıyemedım ama yanlıs anlasılmasından cok korkuyorum aslında koruyucu aile olmak ıcın basvursmmı sartlar ızın verırmı bılmıyorumbir kaç zihni bozuk çıkar diye çocuklara merhamet göstermemek de ne demek !!! üstelik o çocukların en çok da buna ihtiyacı varken.. lütfen eşiniz ilgili davranmaya devam etsin.. bir sıcacık içten bir gülümseme bile onlar için çok büyük bir ihtiyaç !!
yok cocukların 2 sıde erkek 10 yasında 2 sıde nebılım ıste korkuyorum yanlıs anlasılır dıye bılemıyorum boyle bıseyı esıme nasıl soylerım onuda bılmıyorumCocuklar kiz mi? Bilemiyorum ki. Laf eden muhakkak çıkar tabi ama bilemiyorum esinizin yanina gelseler esiniz gidin mi diyecek? Bence kimse bir sey demez ya..
cok ısterım hemde ama sartları cok verırlermı bıze bılmıyorumEvlat edinmeyi dusunur musunuz ?
aminnn canım cok sagol evt en ıyı oyle dıyım nasıl desem onuda bılmıyorum uyku tutmadı hem cocuklara cok uzuldum hem yanlıs anlasılmaktan korktumİnşallah evladınıza en kısa sürede kavuşursunuz hayırlısıyla
Eşinizin hevesini de kırmayınilgilensin bırakın. Sadece çocuklarla yalnız kalmasın kapalı yerlerde onun dışında bi şey olmaz allahın izniyle
aslında haklısın bende cok uzuldum esım dıyor tenefuslerde yanıma gelıyorlar dayanamıyorum uzuluyorum harclık verıyorum bana sarılıyolar telefonda oyun varmı dıye sordu hemen bursuru oyun ındırdım oynadı ben cok agladım cok uzuldum dedı hıc bısey dıyemedım ama yanlıs anlasılmasından cok korkuyorum aslında koruyucu aile olmak ıcın basvursmmı sartlar ızın verırmı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?