esımın calıstıgı okuldakı yetımhane yurdundan gelen 2 ogrencı

Canım merhaba,, Benimde 10 ve 7 yaşında 2 oğlum var ,Yazdıklarını okuduğumda çok duygulandım inan..
Lütfen bu çocuklardan sevgiyi esirgemeyin. Boşverin etraftan düşünülenleri Allah bilsin sizin içinizi yeterli..
Sadece biraz otoritesini korusun çocuklar ile arasında birde dedikleri gibi yanlız olacağı ortamlara girmesin insanların içinde ilgilenmesinden bir sorun olcağını sanmıyorum. Koruyucu ailelik biraz zor bir süreç bunun için alelacele karar vermeyin.birde eşiniz okul yönetimi ile görüşsün .Çocuklar ile ilgilenmesinin sakıncası olup olmadığını sorsun en azından onların bilgisi dahilinde olsun. Para vermesinin uygun olmadığnıı düşünüyorum. onun yerine ihtiyaçlarını karşılasanız daha iyi olur sanki. Yani aç iseler bir poğaça simit alsın, defter giysi falan alsın gibi..Onuda alışkanlık haline getirmesin bence.Çocukları birşeye alıştırıp sonra vazgeçmekde kötü olur.
Dediğim gibi Allah içinizi bilecektir. Lütfen sevgiyi esirgemeyin o çocuklardan ..Keşke banada rastlasa böyle iyilik fırsatları..

canı cok sagol allah evlatlarını sana bagıslasın huzurla mutlukla buyusunler ınsallah bende sızın gıbı dusunuyorum daha dıkkatlı yanlıs anlasılmaya mahal vermıcek sekılde ınsallah cok uzuluyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…