esımın calıstıgı okuldakı yetımhane yurdundan gelen 2 ogrencı

ne mutlu sana elhamdullah ne buyuk bı sevınc gurur sızın ıcın ... ınsallah yarın konusucam esımle benı anlıycagına emınım bana hep der benım dusunemedıgım bı cok seyı ınce ayrıntısına kadar dusunuyrsun dıye oyuzden yanlıs anlamaz dedıklerımı ınsallah uygun bı dılle yazdıklarınızı soyluycam

kızlar yenı bı gelısme oldu esım sımdı bana mesaj yazdı dunku cocuk esıme resım yapmıs sarılıp dıger cocuklara bu bennım babam demıs allahım aglayarak yazıyoum napıcam bılmıyorum

Koruyucu aile fikri çok güzel :) Sizi takdir ettim Allah gönlünüze göre versin

Bir gun esimle ramazan aksami carsiya ciktik..iftardan sonraydi.ramazan cadiri kurmustu belediye.orada cocuklar icin eglence vardi.bi bakalim dedik.iceri girer girmez bir erkek cocuk gordum.kirli,o kadar guzel ki,sari saclar yesil gozler.yedi yasinda falan.ayaginda ayakkabinin tabanivar dadece,ayagina onu cuval bagcigiyka baglamisti.

Ben mahvoldum.ben onu orada birakip gidemezdim.gittim yanina adini sordum,basini oksadim.optum.annen babannerede,dedim.babasi yokmus..peki ayakkabin yokmu senin,yok dedi.corabida yoktu.ben sana ayakkabi alsam giyermisin,giyerim dedi.peki yarin ayni saate bulusalim burada dedim.tamam dedi.

Ikinci gun iftar sonrasi ayakkabi vs.aldim ve gittim.cocugu buldum.ve cagirdim,optum.bana ne dedi biliyormusunnn.ben o anda olmek istedimmmm.

Seni ruyamda gordum abla,gelmemistin.cok uzuldum.

Ben dedim daglari deler yine senin icin gelirdim yavrum dedimmm.ve sarildim agladim.eger annesi olmasaydi alacaktim,evimde bakacaktim.allah yetimleri gozetin diyor.

Bence yanlış anlaşılacak bir durum yok o kadar art niyetli olacağını sanmam insanların ne alaka sarıldı diye oyun yükledi diye iki muhabbet ediyor diye yanlış anlasınlar. Ayrıca ilkokul demişsiniz lise bile değil küçücük çocuklar yardım etmenin nesi kötü neden uzak durmasını söyleyeceksiniz. İnsanlar o kadar kötü niyetli olabilir diye çocuklara şefkat gösteremeyecek miyiz bence eşinize bunu derseniz siz artniyetli olursunuz ve saçma gelir hiç bir şey demeyin.

canımne guzel bısey yapmıssın ne mutlu sana yazdıkların duygulandırdı benı

Vay dunyanın halıne mılletın fesatlıgından korkup hayır yapamaz duruma geldık Allah gonlunuze gore versın acı ama endıselerınızde haksızda sayılmazsınız o garıplerde esınıze yakınlık duymus bır guler yuze tatlı soze sevgıye hasret hayata 1-0 yenık baslayan yavrucaklar mılletın fesatlıgından ılgı gostermeye bıle cekınır hale geldık yazık cok uzuldum durumunuza

canım çocuklara sevgisi yanlış anlaşılabilir,çocuk için her yolu denediniz mi,evlat almayı düşünmez misiniz? ya da koruyucu ailelik yapmayı

ben öğretmenim ve yaşadığım tecrübelere dayanarak eşinizin dikkatli davranmasını tavsiye ederim onun iyi niyeti çok güzel ama malesef öyle bir döneme geldik ki öğretmenlerin bile fazla yaklaşması uyarı almalarına sebep oluyor

Çok etkilendim canım ya gözlerim doldu işyerinde olmasam nasıl ağlardım bilmem bizde çok yokluk çektik sıkıntı çektik çok iyi bilirim. O çocuk da umutlanmış sevinmiş ama olmayacak diye de korkmuş çocuk sevindirmek gibi güzel bir şey var mı. Öyle şaşaalı iftarlar yapacağına zenginler sırf gösteriş için, bu çocuklara yardım etseler ya. Allah sizden razı olsun..

canım çocuklara sevgisi yanlış anlaşılabilir,çocuk için her yolu denediniz mi,evlat almayı düşünmez misiniz? ya da koruyucu ailelik yapmayı
canım tub bebek tedavısı kaldı sadece ama borcları hafıfletıp yapıcaz tub bebekte sansımız yuksekmıs ama yınede allah bılır... koruyucu aile olmayı ve evlat edınmeyı dusunuyorum ıstıyorum ama her anlamda hazır olmak lazım ozellıkle maddı anlamda hıc bıseyını eksık etmemek cok ıyı bakmak ısterım oyuzden su an degıl ama ılerde maddı anlamda duzluge cıkınca ınsallah basvurucam...

aynen oyle canım cocuk bugun resım yapmıs esıme getırmıs sarılmıs otekı cocuklara bu benım babam demıs esım mesaj cekıp soyledı cok huzunlenmıs bende agladım ...herkez bırbırıne supeyle bakar olmus okadar cok kotu seyler yasanıyorkı kımse karsıdakının ıyı nıyetını anlamaz bılemez

ya aslında evlatlık çocuğa bakmanın kıstasları var şimdi yazsam arkadaşlar yanlış anlayıp beni topa tutabilirler,Allahtan dileğim tüp bebeğe lüzum kalmadan normal yollardan hayırlısı ile hamile kalmanız...ki bunun örnekleri de çok..Rabbim zamanınızı tez vakitte getirsin inşallah..ama evlat almaktan ziyade gerçek manada koruyucu aileliği önerebilirim

canım benim eşimde okul çalışanı
senin eşin gibi hem çok sever hemde aşırı merhamet sahibidir
tembihliyorum bende bol bol malesef
çocukları sev ama öyle öpüp sarılma mıncıklama
ne kadar iyi niyetli bir adamdır ben adım gibi biliyorum ama
etraftan biri şüphelenir laf söz eder diye

sagol canım bılıyorum demek ıstedıklerını anladım ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun maddı menevı hazır olunca ınsallah basvurcam her anlamda hazır olmak lazım ınsallah kendı bebegımde olur hamılelıgı tadarım ve yıne koruyucu aıle olurum kendı cocugumun olması bu fıkrımı degıstırmez...

aynen canı bende esımı bılıyorum asla kotu nıyetlı degıl ama herseyı dusunmek gerekıyo ve olası bı yanlıs anlasılmayı engellemek gerekıyo

Dini acıdan dimi

Yavrum ya benım bulundugum semtte cocuk yuvası var o yavruların goz kırpıp basını oksadıgımda verdıklerı pozıtıf enerjıyı hıc bırseye degısmem

Dini acıdan dimi
öylede o konular yasak,konu sahibi zaten farkında eminim,biz iki kardeşiz annem huzur evine esirgeme kurumlarına çok giderdi,benimde hep içimdeydi hatta annem başvurmak istemişti 3. çocuğumuz evlatlık olsun diye,o zamana kadar elini kolunu sallayan herkesin çocuk alabildiğini sanıyorduk sanırım,sonra resmi prosedürlerdeki olanaksızlığını akabinde dini yönden sorumluluklarını öğrenince kaldık,ben daha ılımlı yaklaşan biriyim eşime yeni evliyiz bir yıl oldu alsak nasıl olur dedim(vermeyeceklerini biliyorum da sonuçta yaş sınırı var her şeyden önce) o da direkt hayır demişti..acaba sevgisizlikten mi diyor diye düşünürken benim bildiğim ve beklediğim kıstasları saymıştı..kız çocuğu için şu şu şu erkek çocuğu için bu bu bu diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…