ne mutlu sana elhamdullah ne buyuk bı sevınc gurur sızın ıcın ... ınsallah yarın konusucam esımle benı anlıycagına emınım bana hep der benım dusunemedıgım bı cok seyı ınce ayrıntısına kadar dusunuyrsun dıye oyuzden yanlıs anlamaz dedıklerımı ınsallah uygun bı dılle yazdıklarınızı soyluycamEşin senin gibi akıllı ve anlayışlıysa neden yanlış anlasın, açık açık söyle xxx bak sen bu çocuklarla ilgileniyorsun ama dünyanın binbirtürlü hali var insanlar fesat, çocuklar için ben de çok üzülüyorum istersen okul yönetimi ile konuş, arada harçlık vs verdiğini destek olmaya çalıştığını söyle top senden çıksın de...
Bende hem öksüz hem yetim bir öğrenciyle tanışmıştım,onun için elimden geleni yaptım bu yıl ODTÜ'yü kazandı yavrum, bundan daha büyük bir gurur olur mu?
Koruyucu aile fikri çok güzel :) Sizi takdir ettimmerhaba kızlra uyku tutmadı esım bı ılk okulda calısıyor ve oaraya yetım haneden gelen 2 ogrencı var anne babaları terk etmıs bebekken yurda esım bugun dedıkı bırı nobetcıymıs okulda esımde sever cocukları haclık vermıs bı kackere bıde ozel durumlarından dolayı daha merhametlı bugun esımın yanına gelıp esıme sarılmış abı telefonunda oyun varmı demıs esımde hemen bursuru oyun ındırmıs oynamıs esım dedıkı o oynadı ben cok agladım aile sıcaklıgı yok bı yuvası yok bana anlatınca bende cok uzuldum bılıyrum bınlerce boyle cocuk var ama yınede ıcım cız ettı bızım cocugumuz olmuyor koruyucu ailede olabılırız belkı sartlar ızın verırıse aslında soylıcegım su ben esıme cocuklarla fazla samımı olmamasını soylemelımıyım sızce etrafından veye okul yonetımız tarından yanlış anlaşılsın ıstemıyorum kararsız kaldım
sagol canım ınsallah maddı yonden hazır olunca basvuru yapıcamKoruyucu aile fikri çok güzel :) Sizi takdir ettimAllah gönlünüze göre versin
canımne guzel bısey yapmıssın ne mutlu sana yazdıkların duygulandırdı benıBir gun esimle ramazan aksami carsiya ciktik..iftardan sonraydi.ramazan cadiri kurmustu belediye.orada cocuklar icin eglence vardi.bi bakalim dedik.iceri girer girmez bir erkek cocuk gordum.kirli,o kadar guzel ki,sari saclar yesil gozler.yedi yasinda falan.ayaginda ayakkabinin tabanivar dadece,ayagina onu cuval bagcigiyka baglamisti.
Ben mahvoldum.ben onu orada birakip gidemezdim.gittim yanina adini sordum,basini oksadim.optum.annen babannerede,dedim.babasi yokmus..peki ayakkabin yokmu senin,yok dedi.corabida yoktu.ben sana ayakkabi alsam giyermisin,giyerim dedi.peki yarin ayni saate bulusalim burada dedim.tamam dedi.
Ikinci gun iftar sonrasi ayakkabi vs.aldim ve gittim.cocugu buldum.ve cagirdim,optum.bana ne dedi biliyormusunnn.ben o anda olmek istedimmmm.
Seni ruyamda gordum abla,gelmemistin.cok uzuldum.
Ben dedim daglari deler yine senin icin gelirdim yavrum dedimmm.ve sarildim agladim.eger annesi olmasaydi alacaktim,evimde bakacaktim.allah yetimleri gozetin diyor.
canım çocuklara sevgisi yanlış anlaşılabilir,çocuk için her yolu denediniz mi,evlat almayı düşünmez misiniz? ya da koruyucu ailelik yapmayımerhaba kızlra uyku tutmadı esım bı ılk okulda calısıyor ve oaraya yetım haneden gelen 2 ogrencı var anne babaları terk etmıs bebekken yurda esım bugun dedıkı bırı nobetcıymıs okulda esımde sever cocukları haclık vermıs bı kackere bıde ozel durumlarından dolayı daha merhametlı bugun esımın yanına gelıp esıme sarılmış abı telefonunda oyun varmı demıs esımde hemen bursuru oyun ındırmıs oynamıs esım dedıkı o oynadı ben cok agladım aile sıcaklıgı yok bı yuvası yok bana anlatınca bende cok uzuldum bılıyrum bınlerce boyle cocuk var ama yınede ıcım cız ettı bızım cocugumuz olmuyor koruyucu ailede olabılırız belkı sartlar ızın verırıse aslında soylıcegım su ben esıme cocuklarla fazla samımı olmamasını soylemelımıyım sızce etrafından veye okul yonetımız tarından yanlış anlaşılsın ıstemıyorum kararsız kaldım
Bir gun esimle ramazan aksami carsiya ciktik..iftardan sonraydi.ramazan cadiri kurmustu belediye.orada cocuklar icin eglence vardi.bi bakalim dedik.iceri girer girmez bir erkek cocuk gordum.kirli,o kadar guzel ki,sari saclar yesil gozler.yedi yasinda falan.ayaginda ayakkabinin tabanivar dadece,ayagina onu cuval bagcigiyka baglamisti.
Ben mahvoldum.ben onu orada birakip gidemezdim.gittim yanina adini sordum,basini oksadim.optum.annen babannerede,dedim.babasi yokmus..peki ayakkabin yokmu senin,yok dedi.corabida yoktu.ben sana ayakkabi alsam giyermisin,giyerim dedi.peki yarin ayni saate bulusalim burada dedim.tamam dedi.
Ikinci gun iftar sonrasi ayakkabi vs.aldim ve gittim.cocugu buldum.ve cagirdim,optum.bana ne dedi biliyormusunnn.ben o anda olmek istedimmmm.
Seni ruyamda gordum abla,gelmemistin.cok uzuldum.
Ben dedim daglari deler yine senin icin gelirdim yavrum dedimmm.ve sarildim agladim.eger annesi olmasaydi alacaktim,evimde bakacaktim.allah yetimleri gozetin diyor.
canım tub bebek tedavısı kaldı sadece ama borcları hafıfletıp yapıcaz tub bebekte sansımız yuksekmıs ama yınede allah bılır... koruyucu aile olmayı ve evlat edınmeyı dusunuyorum ıstıyorum ama her anlamda hazır olmak lazım ozellıkle maddı anlamda hıc bıseyını eksık etmemek cok ıyı bakmak ısterım oyuzden su an degıl ama ılerde maddı anlamda duzluge cıkınca ınsallah basvurucam...canım çocuklara sevgisi yanlış anlaşılabilir,çocuk için her yolu denediniz mi,evlat almayı düşünmez misiniz? ya da koruyucu ailelik yapmayı
aynen oyle canım cocuk bugun resım yapmıs esıme getırmıs sarılmıs otekı cocuklara bu benım babam demıs esım mesaj cekıp soyledı cok huzunlenmıs bende agladım ...herkez bırbırıne supeyle bakar olmus okadar cok kotu seyler yasanıyorkı kımse karsıdakının ıyı nıyetını anlamaz bılemezVay dunyanın halıne mılletın fesatlıgından korkup hayır yapamaz duruma geldık Allah gonlunuze gore versın acı ama endıselerınızde haksızda sayılmazsınız o garıplerde esınıze yakınlık duymus bır guler yuze tatlı soze sevgıye hasret hayata 1-0 yenık baslayan yavrucaklar mılletın fesatlıgından ılgı gostermeye bıle cekınır hale geldık yazık cok uzuldum durumunuza
ya aslında evlatlık çocuğa bakmanın kıstasları var şimdi yazsam arkadaşlar yanlış anlayıp beni topa tutabilirler,Allahtan dileğim tüp bebeğe lüzum kalmadan normal yollardan hayırlısı ile hamile kalmanız...ki bunun örnekleri de çok..Rabbim zamanınızı tez vakitte getirsin inşallah..ama evlat almaktan ziyade gerçek manada koruyucu aileliği önerebilirimcanım tub bebek tedavısı kaldı sadece ama borcları hafıfletıp yapıcaz tub bebekte sansımız yuksekmıs ama yınede allah bılır... koruyucu aile olmayı ve evlat edınmeyı dusunuyorum ıstıyorum ama her anlamda hazır olmak lazım ozellıkle maddı anlamda hıc bıseyını eksık etmemek cok ıyı bakmak ısterım oyuzden su an degıl ama ılerde maddı anlamda duzluge cıkınca ınsallah basvurucam...
sagol canım bılıyorum demek ıstedıklerını anladım ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun maddı menevı hazır olunca ınsallah basvurcam her anlamda hazır olmak lazım ınsallah kendı bebegımde olur hamılelıgı tadarım ve yıne koruyucu aıle olurum kendı cocugumun olması bu fıkrımı degıstırmez...ya aslında evlatlık çocuğa bakmanın kıstasları var şimdi yazsa manevı arkadaşlar yanlış anlayıp beni topa tutabilirler,Allahtan dileğim tüp bebeğe lüzum kalmadan normal yollardan hayırlısı ile hamile kalmanız...ki bunun örnekleri de çok..Rabbim zamanınızı tez vakitte getirsin inşallah..ama evlat almaktan ziyade gerçek manada koruyucu aileliği önerebilirim
aynen canı bende esımı bılıyorum asla kotu nıyetlı degıl ama herseyı dusunmek gerekıyo ve olası bı yanlıs anlasılmayı engellemek gerekıyocanım benim eşimde okul çalışanı
senin eşin gibi hem çok sever hemde aşırı merhamet sahibidir
tembihliyorum bende bol bol malesef
çocukları sev ama öyle öpüp sarılma mıncıklama
ne kadar iyi niyetli bir adamdır ben adım gibi biliyorum ama
etraftan biri şüphelenir laf söz eder diye
Dini acıdan dimiya aslında evlatlık çocuğa bakmanın kıstasları var şimdi yazsam arkadaşlar yanlış anlayıp beni topa tutabilirler,Allahtan dileğim tüp bebeğe lüzum kalmadan normal yollardan hayırlısı ile hamile kalmanız...ki bunun örnekleri de çok..Rabbim zamanınızı tez vakitte getirsin inşallah..ama evlat almaktan ziyade gerçek manada koruyucu aileliği önerebilirim
Yavrum ya benım bulundugum semtte cocuk yuvası var o yavruların goz kırpıp basını oksadıgımda verdıklerı pozıtıf enerjıyı hıc bırseye degısmemaynen oyle canım cocuk bugun resım yapmıs esıme getırmıs sarılmıs otekı cocuklara bu benım babam demıs esım mesaj cekıp soyledı cok huzunlenmıs bende agladım ...herkez bırbırıne supeyle bakar olmus okadar cok kotu seyler yasanıyorkı kımse karsıdakının ıyı nıyetını anlamaz bılemez
öylede o konular yasak,konu sahibi zaten farkında eminim,biz iki kardeşiz annem huzur evine esirgeme kurumlarına çok giderdi,benimde hep içimdeydi hatta annem başvurmak istemişti 3. çocuğumuz evlatlık olsun diye,o zamana kadar elini kolunu sallayan herkesin çocuk alabildiğini sanıyorduk sanırım,sonra resmi prosedürlerdeki olanaksızlığını akabinde dini yönden sorumluluklarını öğrenince kaldık,ben daha ılımlı yaklaşan biriyim eşime yeni evliyiz bir yıl oldu alsak nasıl olur dedim(vermeyeceklerini biliyorum da sonuçta yaş sınırı var her şeyden önce) o da direkt hayır demişti..acaba sevgisizlikten mi diyor diye düşünürken benim bildiğim ve beklediğim kıstasları saymıştı..kız çocuğu için şu şu şu erkek çocuğu için bu bu bu diyerekDini acıdan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?