• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çapkın arkadaşı

Eşşnizle Hayatınız.. yaşayışıniz..diyalogunuz..güveniniz benimkiyle aynı olmadığı için böyle birseye teşebbüs etmemiş olablirsinz.. insanların derdini kendinizle kıyas yaparak değil empati kurarak anlamaya çalişin !!!
Halden anlmıyorsanız egolarınızı susturun biraz..

Fikirlerinize gelince üste cıkmak için hazır bi insana tatlı dille altında ezilecegmi bildiğim için başa baş dişe diş yaklaşıyorum

Daha iyi bi fikri olan varsa tabi saygıyla dinlemesini bilirim
Bence tavrından ödün verme.. net ol asla alttan alma dersim.. bildiğini okuyan bir tipse eşin tatlı dilden felan anlamaz

ya evlisiniz. sizin için bu kadar önemli,boşanmaya kadar gidebilecek konuyu neden mesaj üzerinden konuşma ihtiyacı duyuyorsunuz?
gereksiz.

Ben eşimin arkadaşlarını karışmam adamın aklı var fikri var kendi seçer arkadaşlarını. Öyle onunla görüşme bununla görüşme derseniz o aksine görüşmek ister. Sizin yerinizde olsam o mesajı yazmazdım, akşam eve gelince sakince anlatırdım, Facebook'ta dolaşırken arkadaşının profilini gördüm hep değişik kadınları eklemiş sen farkettin mi derdim, onun tavrına göre de konuşma ilerlerdi.

Çapkınlık yapan yuvasına sadık olmayan kadınla arkadaşlık yapmam.tam tersi durumda eşimde yapmaz.yapamaz.secimlerimiz,hayata bakış acimizdir bir yerde!!

Valla biraz öfkeyle kalkmışsınız gibi keşke eve gelince sakin bi dille "canım x arkadaşını çok seviyosun iyi anlaşıyosun ama içime sinmeyen şöyle bişeyler var arana biraz mesafemi koysanki sonuçta bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim derler facede böyle şeyler gördüm hiç hoş değil onunlayken kafam rahat olmaz bunu bil" falan gibi bişey yapsaydınız.Böyle biraz ters tepecek gibi duruyor.Yinede sinirlendim bi an kıskandım falanla kıvırıp toparlayabilirsen ne ala belki eşinin adamın bu yönlerinden haberi bile yoktur adama kızıp eşine patlamışsın hayırlısı..

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. İster istemez etkilenebilir. Keşke yüzyüze konuşsaydınız. Eve geldiğinde kızmadan sakince rahatsız olduğunuzu anlatın zaten anlayışlı bi insansa sizi haklı bulur.

Eşim bana 'bana baaaak bana' diye bi msj atsa onu k*ç*ma takmam.
Profilden yollu olduklarını nasıl anlıyorsunuz ? Onyargiya bakar misin..
Pesss:KK51:
Valla konu sahibi hakli kadinlar parmagni emerek ciplak fotolar koymuslar o...pu olduklarini anlamak icin bence yeterli bir fotograf yorumlari okuyun bnce :)

Belki orda bir kare'den fazla foto vardır ne biliyosun :KK70:
Üslup yanlış ama kadın haklı.
Iyide oncesini sonrasini bilemiyoruz ki
Belki fotoya ozel suhluğa burundu
Hic bir foto karesi gercegi ve gercek hayatini yansitmaz insanin hele hele sosyal medyada
Ha konu sahibinin hosuna gitmemis kocasini uzak tutmak istiyor tamam....ama tanimadigin insani yaftalamak ...bilemedim
Ne masum gorunup alttan alttan işleyenler var ki...onuda bilemiyorsun....
Her guzel olup cekici foto veren o.... degildir
Geciniz artik sunu

Back
X