Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çok zararlı gelecek konuşmayı deneyeceğim ama biz evliligimiz pek iyi değil aile Terapisi ne gidiyoruz ben cabaliyorum ama böyle ilaç kullanmak çözüm değil sinirli çok ama offf bilmiyorum ya
Aynı değil mi ya 2 derece diyo bana Dr bunu biz burda yatan hastalara veriliyor dedi ve benden gizlenmiş ve Dr tavsiyesi olmadan alınmış ne yapsaydim peki...Sanki uyuşturucu bulmuş gibi tepki vermissiniz..
Yok benim arkadaşım aile TerapisiBelki aile terapistiniz önermiştir. Eşiniz sizden gizli içiyordur.
Hallettik randevu aldım beraber gidecez benim sorguladigim Dr tavsiye si olmadan almasiEşinin ilacı nereden kimden aldığını sorgulamaktansa sıkıntısını anlamaya çalış canım kimse durduk yere o tür ilaçları kullanmaz belliki içinden çıkamadığı bir sıkıntısı var rahatlamak için alıyor,gözlemle sinirli demişsin belkide kendide rahatsız oldu o nedenle kullanıyor...
Çok geçmiş olsun inşallah Dr içinizi rahatlatır....Hallettik randevu aldım beraber gidecez benim sorguladigim Dr tavsiye si olmadan almasi
Dr gidecez orda sıkıntı yok ablası 17 sinden sonra olmuş doğuştan değil Dr gerek duymadan ağrı kesici bile atilmaz arkadaşımın söylediğine göre çok ve gereksiz atildığında uyku hali sinirlilik ruhsal bunalım intihar etme düşüncesi olabilir dedi kendi psikiyatri de hemşirebir kızım var ilacın yan etkileri cok yazıgınızdan ne cıkartmalıyım. ?? bazı sinirsel ruhsal hastalıklar genetiktir. ablasında olan bundan da olabilir.
demek ki sana demek istememiş. ablası tavsiye etmiş ise söylese belki ben diyprum almıyorsun ablan diyince almışsın diyecektin ??
en güzeli camaşırları yıkacaktım ceplerine baktım bunu gördüm. senin için endişe ediyorum ve seni cok seviyorum lütfen istersen doktora gidelim ve sonumuzu çözelim de.
Kardeşi 17 yaşından beri kötü hastanede falan yattı Dr gidecez hallettikAile terapistinin faydasını gördünüz mü?
Bu kadar buyutmeyın ilaç olayını
Kendini kötü hissetmıstır ruhsal olarak almıstır kardesinden ne var ki
İlaç kullanmak çözüm değil olur mu, belki doktor verdi, bir çok durumda çok büyük çözüm getirir ilaç, tek koşul doktor kontrolünde olması... Bana kendi başına alıyor gibi gelmedi nedense...Yani çok zararlı gelecek konuşmayı deneyeceğim ama biz evliligimiz pek iyi değil aile Terapisi ne gidiyoruz ben cabaliyorum ama böyle ilaç kullanmak çözüm değil sinirli çok ama offf bilmiyorum ya
Bir önceki yorumumu geri alıyorum o zaman.. Bunu görmemiştim.Çözmek için değil bir nevi dertlesmek diyelim konuştum kardeşinin hapı tahmin ettiğim gibi sana şiddet uygulamamak için attım dedi olur musun öldürür musun
genetik olan hastalıklar illa dogdugu anda belirti beklenmez. 17 de veya 35 de cıkabilir hatta belki 70 inde belirti gösterebilir.Dr gidecez orda sıkıntı yok ablası 17 sinden sonra olmuş doğuştan değil Dr gerek duymadan ağrı kesici bile atilmaz arkadaşımın söylediğine göre çok ve gereksiz atildığında uyku hali sinirlilik ruhsal bunalım intihar etme düşüncesi olabilir dedi kendi psikiyatri de hemşire
Yok benim arkadaşım aile Terapisi
antidepresan kullanmak kötü bir şey değil ki canım, sana karşı fevri davranışları hiç oldu mu? belki ablasının ilacı ablası bir yerde unuttu ona verecek. eşinizin kullandığı ilaçları aile hekiminizden belki öğrenebilirsinizKafamı kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istedim 2 gün önce eşimin cebinde kutusu olmayan bir ilaç gördüm 10 lu ama 5 kesilmiş int araştırdım antidepresan mis ama işte kuşku düştü hastaneye arkadaşıma koştum o da 2 derece sinir hastaların kullandığı bir ilaç dedi ve tabiki de Dr tavsiyesi olmadan alınmaz ama işte benim odun anlamaz eşimin ablası sinir hastası onun kullandığı hapı almış galiba çünkü reçetesiz satilmaz ve bana söylemedi ben birsey söylemedim acaba ne yapmam lazım çok karışık kafam ve bir kızım var o ilacın yan etkiside çok![]()
Yok araştırdım ve kendiside söyledi kardeşinin hapı ni kullanmışİlaç kullanmak çözüm değil olur mu, belki doktor verdi, bir çok durumda çok büyük çözüm getirir ilaç, tek koşul doktor kontrolünde olması... Bana kendi başına alıyor gibi gelmedi nedense...
Biz aynı üniversite okuduk Bölüm farklıydı ama sürekli görüşürüz ve tek de görüştü ablası Nida oda götürdüm hastaneye yatmasi lazım dedi ve yattı da ablası eşime göre 2,3 derecede yani hapları çok ağır ben biliyorum ne hale geldiğini ondan Eşim de sadece sinir var onada başka bir Dr gidecezArkadaşınız olması, eşinizin ilaç kullandığını size söylemesini gerektirmez ki. Eğer seanslarda sürekli eşinizle beraber katılıyorsanız bilemem tabi ki... Bazı psikologlar, seanslarda teker teker alıyor sonra beraber konuşuyor.
Değil ama Dr tavsiye etse tamam kafasına göre çok yanlış kendisi söyledi ablasının misantidepresan kullanmak kötü bir şey değil ki canım, sana karşı fevri davranışları hiç oldu mu? belki ablasının ilacı ablası bir yerde unuttu ona verecek. eşinizin kullandığı ilaçları aile hekiminizden belki öğrenebilirsiniz
Seviyoruz ama benim kizdigim biz aileyiz tamam kardesiyle görüşmesine karışmam ama bir örnek vereyim geçen lavabo tıkandı kardeşini aradı ya herseyi ona sorar akraba ziyaretine beraber gideriz kuyruk gibibence birbirinize sevginiz var. ikiz kardeşleri kıskanmanıza gerek yok onların arasında acayip bir bağ var . yeniden flört etmeyi bir deneyin. hep sorun sorun nereye kadar. geçmişi öncelikle bırakın. saf halinizle olun. siz hayatınızı kurun onu hiç bir yargılamadan içinize katın zorlamadan. burdan yaz yaz bitmez nedenlerde sizde ama çok büyük bir olay yoksa şiddet yada sevgi bitmesi gibi ele alın ama siz biraz fazla sahiplenici ve kuşkulusunuz bazen her şeyi bir adım geri atarak izlemek en iyisi daha net görebilmeniz için.
Gidecez canım aldık beraber dedi tamam dedim bakalım haftaya pazartesi şimdide hiç birşey olmamış gibi davraniyorum kızım artık bakisimizdan bile anlıyor oda öyle uzatmadik bakalım Dr gidecek işteBir önceki yorumumu geri alıyorum o zaman.. Bunu görmemiştim.
Ne diyeyim ki, bir yandan uyguladığı şiddetten pişman kendi kendine çare arıyor, bir yandan da doktor kontrolünde olmadan ilaç alıyor
Küçük de olsa bir ihtimal size doktora gitse de söylemek istemiyor olabilir mi? Çünkü bazen ruhsal sıkıntı yaşayan insanların en yakınları kavgada tartışmada sen hastasın zaten gibi bir muamele yapabiliyor. Sizin böyle yaklaşmanızdan çekinip doktora gittiğini ve teşhisini gizliyor olabilir mi? Teşhis derken basit bir teşhis de olabilir, depresyon, öfke kontrol bozukluğu, vs gibi...
Bir de gittiğiniz aile terapisti psikiyatrist mi, psikolog mu? Psikiyatrist ise ona mutlaka açın konuyu derim, eşinizi o açıdan da değerlendirsin, öfke kontrol bozukluğu için kendi de ilaç verebilir, tabi psikiyatristse. Psikologsa da açın elbette, başka şeyler önerebilir.