esımın cebınden cafe fısı cıktı

kızlar zaten bız 9 yılık evlıyız.evlendıgım gun yan komsunun kızının bunun eskı sevgılısı oldugunu ogrendım ustelık bızden cıkmazlardı agzını gozunu bayayıp sureklı bıze gelırdı

Eşinin yerinde olsam sana çoktan boşanma davasını açmıştım...

Nasıl bir güvensizliktir bu yaa, bukadar güvenmiyorsan niye berabersiniz hala?

Arkadasiyla gitmiş olamazmı? Alt tarafı cafe, yani bar veya başka bir yer değil, yada şüphe uyandiracak başka şeyler var mı?

şaka mısınız yaa
eşiniz birde sizle kalkıp o kafeyi bulmaya mı gtti:)
boyle dallga gecen yorumları hıc sevmem ama siz çok komıksınız cidden :)))))))

ben de eşimsiz bi yere cıkmam eşim de cıkmaz ama bazen eve geldiğinde komidinin üzerine ıslak mendil falan bırakır değişik restoranlar ya da kafelere ait sormam bile
siz fiş bulup gecenin birinde uyandırmıssınız ,kocanız iyi adammış valla ben bile olsam deli olurum o saatte

başka işiniz gucunuz yok mu sizin ?
keske o savcılıkta ben olsaydım ya da gazeteci falan olsaydım komik haber diye sizi yazardım :))))

adam hıc mı gıdıp bir cay içemez karnı acıkıp bırsey yıyemez

Ay inanmiyorum size. Kinamiyorum sizi basima gelmesin diye. Gercekten sasirtici bir tavir. Esinizin kafe fisi bulmaniz disinda bir supheli hareketi var mi? Yani olabilir. Kafeye de gider yemege de gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…