esımın cebınden cafe fısı cıktı

hasta mısın sen arkadaşım?? bu ne ya.. öldür adamı ya da boşa kurtulsun adam senden..

Devletin savcisini polisini boyle gereksiz islerinizle mesgul etmeyin.
Adam arkadasiyla cafeye gidemezmi.
Durduk yere fis oraya nasil gircek.

cafeye falan gitmenize ne gerek vardıki fiş adamın cebinden çıkmış. başkası gitti gezdi yedi içti fişi de kocanın cebine mi koydu ? ayrıca basın çalışanı olarak söylüyorum güvenlik kameraları için savcılığa da izin yok basit bir cafede uğraşmak istememişler belli. çantam çalındı deseniz savcı mı çağıracaklardı??

1 senedir senin baskını çekeceğine gitseydi keşke
Hem o zaman ulaşılabilirdi kamera kayıtlarına
Bilmem cafe fişi çok tuhaf gelmez bana, iftardan sonra diyosun orucunu açmıştır adam. Ama aranızda güven porblemi var sanırım

çok abartmışsınız ya bu nedir

biz öğle yemeklerini sürekli dışarıda yeriz... fişlerimin çoğu gittiğim yere ait değil nadiren tabelada ki isim yazıyor bazıları da kendi kredi kartı postu arızalı falansa yan rtaraftan alıp getirir çektirir...
bak sana birşey anlatayım 2013 yılıydı haziran ayında kığılıdan 8 parça birşey aldım fiş de bilmem ne köftecisi yazıyordu... siz eşinizi takip edin buna takılmayın adam belkide gerçekten gitmemiştir... tekstil dükkanı ama bilmem ne köftecisine ait slip ve fiş aldım ki adam gözümün önünde çekti şifreyi girdim slibi verdi

ayrıca polis ilgilenmez... bize hırsız girdi birtek laptop çalındı diye ilgilenmediler tek o çalındıysa gelmeyelim abla diye 2 kere aradılar sonunda 4 saat sonra geldiler... yani ilgilenmezler bununla oradan umutlanmayın

9 aylık evliyseniz 1yıl önce fişi gece 1de nasıl buldunuz ?

9 yıllık evlilermiş
1 yıl önceki fişi şimdi bulmus
fişi nereden bulmus merak ettım pantolon mont vs
bu kıyafetler 1 yıldır hiç yıkanmamıs mı ben de ona takıldım

dıyorumkı cafe nedır bılmez bu adam asla gıtmedık o ve ben normalde .gıtsek gıderız ama cafe dısında yerlere gıtık hep.o da ben yapmadım dıyor ustelık ramazan.cafeye gıdıyoruz alısverısın yapıldıgı saatte kaapalıydı dıyorlar.su an savcılkla ırtıbattayız zaten ınsallah bulunur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…