- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi 38meryem60
-
Kiğılı niree köfteci nireeeçok abartmışsınız ya bu nedir
biz öğle yemeklerini sürekli dışarıda yeriz... fişlerimin çoğu gittiğim yere ait değil nadiren tabelada ki isim yazıyor bazıları da kendi kredi kartı postu arızalı falansa yan rtaraftan alıp getirir çektirir...
bak sana birşey anlatayım 2013 yılıydı haziran ayında kığılıdan 8 parça birşey aldım fiş de bilmem ne köftecisi yazıyordu... siz eşinizi takip edin buna takılmayın adam belkide gerçekten gitmemiştir... tekstil dükkanı ama bilmem ne köftecisine ait slip ve fiş aldım ki adam gözümün önünde çekti şifreyi girdim slibi verdi
ayrıca polis ilgilenmez... bize hırsız girdi birtek laptop çalındı diye ilgilenmediler tek o çalındıysa gelmeyelim abla diye 2 kere aradılar sonunda 4 saat sonra geldiler... yani ilgilenmezler bununla oradan umutlanmayın
belkı latte falan ıcmıslerdır
ya cafe bu hanımefendı cafe pavyon değil. adam gitse bi iki lokma bişey yese ne olacak sanki???dıyorumkı cafe nedır bılmez bu adam asla gıtmedık o ve ben normalde .gıtsek gıderız ama cafe dısında yerlere gıtık hep.o da ben yapmadım dıyor ustelık ramazan.cafeye gıdıyoruz alısverısın yapıldıgı saatte kaapalıydı dıyorlar.su an savcılkla ırtıbattayız zaten ınsallah bulunur ya
dıyorumkı cafe nedır bılmez bu adam asla gıtmedık o ve ben normalde .gıtsek gıderız ama cafe dısında yerlere gıtık hep.o da ben yapmadım dıyor ustelık ramazan.cafeye gıdıyoruz alısverısın yapıldıgı saatte kaapalıydı dıyorlar.su an savcılkla ırtıbattayız zaten ınsallah bulunur ya
9 yıllık evlilermiş
1 yıl önceki fişi şimdi bulmus
fişi nereden bulmus merak ettım pantolon mont vs
bu kıyafetler 1 yıldır hiç yıkanmamıs mı ben de ona takıldım
fısı yenı bulmadım ya yanlıs anlamıssınız fısı o zaman buldum ama esım savcılıga gıtmedı o zaman yenı gıttık.savcıda zor bulunur dedı ustunden cok zaman gecmıs kamera kaydı sılınmıstır dedı.ustelık cafe kampusun ıcerısınde
Yok fişi olay esnasında bulmuş hatta adrese de gidip sormuşlar o gün, adamı gören çıkmamış daha önce o cafede9 yıllık evlilermiş
1 yıl önceki fişi şimdi bulmus
fişi nereden bulmus merak ettım pantolon mont vs
bu kıyafetler 1 yıldır hiç yıkanmamıs mı ben de ona takıldım
bu kadar tepkiden sonra çark ettin resmen. başta kocam kimle gitti acaba aldatıyor olabilir diyordun şimdi sanki kocanla mağdurmuşsunuz gibi yansıtıyorsun.. gerçek olduğundan emin misin??dıyorumkı cafe nedır bılmez bu adam asla gıtmedık o ve ben normalde .gıtsek gıderız ama cafe dısında yerlere gıtık hep.o da ben yapmadım dıyor ustelık ramazan.cafeye gıdıyoruz alısverısın yapıldıgı saatte kaapalıydı dıyorlar.su an savcılkla ırtıbattayız zaten ınsallah bulunur ya
Cafeden kastın ne nasıl bi cafeydi orasıdıyorumkı cafe nedır bılmez bu adam asla gıtmedık o ve ben normalde .gıtsek gıderız ama cafe dısında yerlere gıtık hep.o da ben yapmadım dıyor ustelık ramazan.cafeye gıdıyoruz alısverısın yapıldıgı saatte kaapalıydı dıyorlar.su an savcılkla ırtıbattayız zaten ınsallah bulunur ya
sayın captaın price git tuvalete kus surada ınsan gıbı bısey dıyoruz bu ukela tavrı burada sergıleme senı ılgılendırmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?