eşimin çenesinden bıktım...

srn_cicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
7
2
1
40
iyi geceler. uzun zamandır burayı takip ediyorum. son yaşadığım sinir bozucu durumdan sonra sizinle paylaşmaya karar verdim.

ben eşimin kızkardeşini sevemiyorum, yaptığı fesatlıklardan dolayı. Eşim hiç görmez, toz kondurmaz tabi ki. Ve sürekli kızkardeşine whatsappta aile içimizi anlattığını yakaladım. Hamileliğimi kimse bilmesin istedim üç aya kadar. Düştü bebek. Sonradan öğrendim, onu bile hemen söylemiş ben daha hamileyken. İstemiyorum, hiçbir şeyimi bilmesin. Bıktım artık. Bunu nasıl engelleyeceğim? Cidden hayatımın hiçbir döneminde bana iyi niyetle gelmiş birisi değil, insanız hissederiz. Ve ben uzak olmaya çalıştıkça o hala benim evimin içinde. Sizlerden yardım istiyorum. Nasıl aştınız?

Aşamadık.Aşabılseydık eger ınan anlatırdık.Eşının yanında durması gerek.
Dedıgın gıbı eşin toz kondurmuyosa işin zor.Kolay gelsin....

Rica ediyorum mahremiyetimizi koru artık, biz aileyiz karı-kocayız farkındamısın!?

Gibi net ve birazda ağır konuş, etkili olabilir belki..

Esinle bu konuyu konuştuk ca kötü sen olursun hemde fazlasıyla

her kavgamız onun yüzünden oluyor evde. hani insan birisinden tiksinme boyutuna gelir ya; bendeki artık öyle. geçen sinir anıma denk geldi, bağırdım eşime, bana doktorluk yapmak yerine biriniz dersine çalışsın, biriniz de görevini yapsın diye. İşteydi o sırada. O da sözde kpss'ye hazırlanıyor.
Bıktım artık yahu. Hayatımın en zor döneminde bile bunlara maruz kaldım.

Eşine anlat kendini Can'ım.. Farketmesini sağla.. Sen anlatma kötüleme görmesini sağla
Kolay değil Allah yardım etsin..

Bence eşinle konuşurken kardeşini odak noktası olarak gösterme.
Genel konuş kimseye ama hiç kimseye mahrem konumuzu açma sen benim eşimsin biz tek insanız aramızda gizli saklı olmaz felan de. Kız kardeşini odak noktası yaparsan eşin oraya takılıp kalır ailesi sonuçta senin onu dışladığını düşünerekten dahada üstüne düşebilir

Eşine anlat kendini Can'ım.. Farketmesini sağla.. Sen anlatma kötüleme görmesini sağla
Kolay değil Allah yardım etsin..

onun yüzünden bütün aile birbirine girdi, iki hafta sonra herkes yine dizinin dibindeydi. o kadar dokunulmaz. anlamıyor. anlatamıyorum. o kadar beddua ediyorum ki. çok içim yandı artık.

Bence eşinle konuşurken kardeşini odak noktası olarak gösterme.
Genel konuş kimseye ama hiç kimseye mahrem konumuzu açma sen benim eşimsin biz tek insanız aramızda gizli saklı olmaz felan de. Kız kardeşini odak noktası yaparsan eşin oraya takılıp kalır ailesi sonuçta senin onu dışladığını düşünerekten dahada üstüne düşebilir

bebek konusunda o kadar rica etmiştim ki. üç ay dolsun, öyle söyleriz herkese diye. bugün öğrendim ki meğer söylemiş ona çoktan. o kadar gerildim ki. neden yani? benim çocuğum, benim karnımda, ben rica ediyorum, çok mu katkısı var hanfendinin sanki? sinirden uyuyamıyorum ki bile.

eşinle net bir şekilde konuş görümcene tavır al.eşine eğer bir daha en ufak bir aile yaşantımızla ilgili bir şeyi söylediğini duyarsam sonuçlarına katlanırsın de.diycem de işe yararsa tabi düzelir mi bilmem

eşinle net bir şekilde konuş görümcene tavır al.eşine eğer bir daha en ufak bir aile yaşantımızla ilgili bir şeyi söylediğini duyarsam sonuçlarına katlanırsın de.diycem de işe yararsa tabi düzelir mi bilmem

çok inatçı aptal adam. görümceyle zaten muhabbet kurmuyorum ben pek enerjisini hiç hiç sevmiyorum, insanlığını sevmiyorum. çok mesafeliyim onunla.

Back
X